Ako vychádzate so svokrou či priateľovou mamou?
Prosím Vás ako sa k Vám správa Vaša svokra alebo priatelova mama?
Neutralny. Respektujeme sa, ale kamosky z nas nebudu nikdy a ani nikdy nebudeme mat vztah matka-dcera. Mame totalne odlisne nazory na zivot a vlastne na vsetko. Byvame v zahranici, stretavame sa 2x do roka, takze prezit sa to da. Bavime sa spolu iba o neutralnych temach, pocasie a tak, nevesam jej nic na nos, ani sa jej nic nevypytujem.
@veronika19895 takze vies, ze si si vybrala burana, ktory sa este nerozhodol kto je pre neho teraz dolezitejsi. Maminecka s patentom na rozum ovlada aj synacika, niekto zabudol odstrihnut pupocnik. Bude to asi podobna potvora ako autorka tej nedavnej diskusie o tom, ze nevesta pred nou zatvara spalnu. Len tam aspon synacik vedel, ktora zena je pre neho dolezita.
Mali sme skvelý vzťah, bola to úžasná žena, bohužiaľ, pred 3 mesiacmi zomrela. 😟💔
Zo začiatku kým som nevedela aká faloš to je tak dobrý snažila som sa jej pomáhať lebo si dcerenku rozmaznala a vychovala jej dieťa a musela všetko ona robiť ešte bola aj šikanovana od jej dcéry. Mne jej bolo ľúto tak som jej chcela pomáhať byť na ňu milá, lenže ona je proste ten hnusný typ človeka do oči med za chrbtom jed, rozdiele medzi deťmi že na dcéru zoberie hypotéku a postaví jej bývanie ale môj muž je vzduch. Keď som otehotnela do oči ako sa teší na vnúča, a potom môjmu mužovi hovorila že kto vie či je to jeho keď som doma na materskej s malou môžem si vodiť do bytu koho chcem. Potom zase robila zloby, a reči že jej syn strašne schudol a vraj kvôli mne pritom mal nadváhu a vysoký cholesterol a tlak tak chcel schudnúť aby sa mu zdravie dalo do poriadku a poradil mu to aj lekar. Akože fakt hnus, ona a jej dcéra len ohovárať a robiť na každého zlobu nikto im nevyhovuje žiadna jeho frajerka sa im nepáčila, stále si niečo hľadali a vyštvali, ale potom keď sa rozišiel s nejakou jeho frajerkou tak jeho sestra a mamička ju tam volali na kávu aby mu robili zle. Proste chorý ľudia, a ja som si nenechala už raz som na ňu vybuchla, a odvtedy mám svätý pokoj či s jeho sestrou a aj s ňou, dokonca potom ako som jej vynadala tak mužovi dala peniaze lebo sme prerábali byt tak mu chcela pomôcť. Veľmi rýchlo si rozmyslela či uvidí svoje vnúča a či jej stojí za to robiť zlobu, môj chlap mi dokonca povedal že konečne počula pravdu do oči a bol prekvapený ked chcela pomôcť aj nemu a nie len jeho sestre. Dokonca chce kúpiť postieľku, takže niekedy neni na škodu nedržat hubu a ukázať človeku ze si s vami nemôže točiť ako chce, ja jej odpustím všetky tie zlé veci čo mi urobila a všetky naschvali ale s tým že tomu človekovi z môjho osobného života nepoviem nič a budem si držať odstup. Vnúča jej nezakážem ani jej syna, len nech do mňa nevŕta zbytočne a všetko bude v poriadku ja som človek a nie nejaká handra už dosť zla urobila, a keď ma v budúcnosti nasere znova tak prerušíme s ňou kontakty a to uz povedal môj muž. Takže ja len dúfam ze dostane rozum, a pre dobro svojho syna sa spamätá naozaj, nepotrebujem aby sme boli kamarátky a vylizovali si zadky len chcem kľud v rodine a tolerovať sa.
Moja bola ku mne milá, často prišla aj na pár dní, bývalá 160 km od nás, volala mi skoro každý deň. No k ďalším dvom nevestam bola veľmi nepríjemná, vždy na ne nadávala a chcela, aby som nadávala aj ja. Vysvetlila jej, že sú to skvelé ženy pre jej synov, že nevidim dôvod to robiť a ani to robiť nebudem. Fakt mám švagrinky rada, su zlaté obidve.
Perfektny....svokra vola skor mne ako muzovi 😂😂.
Zatiaľ fajn. Dúfam že tak aj ostane
@veronika19895 ovela lepsi vztah, ako so svojou mamou...
Takze pozor na sagrine, casto su zakernejsie nez svokry.
Na oko v pohode, tvári sa ako najlepšia osoba na svete, ale ja som ju hneď prekukla.
S dcérou sa svokrovci nestretavaju a zostal im tak iba môj muž, ktorý je zaslepený láskou k nim. Ja som si už zvykla, že sa postaví na stranu svojej matky a nie za mňa.
Svokra je manipulativna osoba, keď jej niečo poviem tak jasné, samozrejme, ale potom to otočí. Napr. keď je malý po chorobe a doberá nejaké lieky, vždy jej dám presné inštrukcie na papieri. Keď prídeme pre syna, pred mojim mužom hrá divadlo, že som jej nepovedala, že aj napr. probitiká mu má dať.
Musím so synom cvičiť, rehabilitacie riešim, neurologa a ortopeda. Tak som jej kázala, aby nosil iba tie papuče, ktoré mu donesiem. Ona mu kúpila iné u Hely z zmiešanom tovare na dedine, lebo tie sú vraj lepšie. A u nej bude nosiť tie. Nech mu tie drahé pošanujem.
A stále dookola, ona je odborníčka na všetko. Odúčala som malého od cumla, tak som mu ich ani k nej nebalila na tú chvíľu, čo tam občas je. Tak ona mu kúpila nové, aby nebol nervózny.
No trafiť ma z nej ide.

@veronika19895 zlý 6 r sme sa nevideli.Ani sa mi to nechce písať, ale ľutujem jednu vec, že som ju nestopla a neukoncila stretávanie ešte skôr.10 r som ju tolerovala.Jedine plus, že asi nie je chyba len medzi nami dvoma je, že rovnako zle vzťahy mala v práci, s rodinou, susedmi každým.Nezazila som toxickejsieho človeka na mužovi to zanechalo tiež následky, jeho sestra dodnes býva s nimi má 39 r nevydata, bezdetná z nej si spravila svoju opicku a svokor podpapuciar čo nič nemôže bez jej zvolenia, ale on ju miluje a dal by za ňu život.Histrion, manipulátor.