Ako vychovať muža: Vtipné a osvedčené tipy
Baby jednoduchá otázka, nechcem pocut že muž na vedieť sám čo má robiť atď... Pýtam sa na vaše vtipné tipy. Napr na môjho funguje namiesto " mohol by si vyniesť kôš" "vynes kôš lebo poprosím suseda" 😂 nemáme pekných susedov aké vždy to zaberie... Nejaké také vaše skúsenosti ako ste si tento vychovali tých vašich mužov/frajerov ?
Dosiel uz vychovany
Ved je to jednoduche. Ked nieco spravi a podari sa mu to, stava sa to jeho povinnostou. Nie na príkaz, ale za pochvalu, napr. Ty si taky sikovny, ja by som to asi tak dobre nespravila. A zrazu to robi a dokonca rad. Lebo stale plati to co hovorievali nasa starka: Na med nachytas viac much ako na ocot ...
Keď je treba platiť tak použijem pri mužovi hlášku z filmu kur*ahošigutntag - zaplať to nebo tě vymením- ( ale tak aj ja občas platím 😀 ) skoro vždy sa personál na to chytí a kontruje tiež niečím vtipným

Ja som nikdy ziadne premyslene strategie nerobila. Som typ co ma tazi to poviem nahlas a proste ked tomu partnerovi na mne zalezi a vidi v tom zmysel zmenit sa alebo zlepsit tak to robi a zlepsuje sa. Plati to aj opacne. Ale u nas sa nikdy neriesili veci typu zachodova doska hore/dole - ak je hore dam si ju dole a opacne. alebo ze nevedel ze spinave veci patria do kosa na pradlo. Ma svoje muchy take co asi proste musim akceptovat ako bordel v papieroch alebo odkladanie navstev doktorov co ma tiez dakedy privadza do zufalstva ale tak ked treba tak nanho pritlacim. Domace prace sme si podelili. Ja nenavidim umyvanie riadu, on zase nikdy nepamata ako spravne podelit saty na kopky podla farieb a stupna na aky sa mozu prat, ja uz to mam v oku 🙂 cize on umyva riad, ja periem a prezliekam postelne pradlo. A tak dalej. Tym spolocnym spolunazivanim sa to zlepsilo. Ja som na nasej prvej dovolenke po 4 mesiacoch donho podrypla ze preco mi doteraz ani kvet nekupil len tak z lasky :D maximalne mi dal cokoladu. Neslo ani tak o to co kupil ale skor asi o take tie prejavy romantiky. No a vstupil si do svedomia a uz boli aj kvety aj sperky :D nvm asi to chlapov nenapadne ze niektore zeny maju rady okate prejavy lasky