Ako vyjadrujete lásku manželovi?
Akými maličkosťami, skutkami, či aj veľkými darmi vyjadrujete svojim manželom lásku? V obyčajné i vo veľké dni. A nemyslím teraz to, že mu poperiete, upracete, či prezlečiete periny a nemyslím ani milovanie, či rodenie detí. Myslím tým, že to čo robíte alebo dávate je už s tou myšlienkou, že je to z lásky.
@anonym_autor kúpi mi tresku na raňajky ♥️
@anonym_9e9327 ja ťa chcem za ženu, ak len toľko 😅
Som štedrá. Vždy keď niečo chce, tak mu poviem, nech si to kúpi. 😂
poviem mu že ho ľúbim. zakaždým keď to cítim. držím ho za ruku. hladím ho po vlasoch. neviem či mu to vyjadrujem darmi 😏 má všetko
Tým, že sa zaujímam o jeho pocity, prácu, koníčky, hocikedy si ho obijmem, pobozkám, pochválim ho, keď ho svojím humorom rozosmejem , poviem, že ho ľúbim, že som stastná, spravím mu obľúbené jedlo, občas drobný darček. On robí to isté...
@anonym_9e9327 ja ťa chcem za ženu, ak len toľko 😅
@sevrin už som obsadená ale áno, stačia mi úplné každodenné maličkosti od muža ako prejav lásky. A milujem tresku 😅. Máme to vzájomné.
Asi som nikdy nic nerobila "s myšlienkou, že je to z lásky". Robím pre neho maličkosti, tak ako on pre mna. Len tak, bez nejakeho hlbokeho patetickeho dovodu. Na velké gesta a velké dary si nepotrpim. Aj preto, ze na ne nemám.
Konkretne - uvarim mu, co má rád. Idem na jeho koncert. Pohladím ho. Tam, kde to má rád.
@anonym_autor ja úplne ináč ako ty. Ja mu neperiem, perie raz on, raz ja, podľa toho, kto má práve čas, tak hodí do pracky a povešia. Ani mu nepracujem, domácnosť je nás oboch, upratujeme ju obidvaja. Periny tiež prevliekame spolu. Toto nepovažujem za prejav lásky, ale za pasovanie sa ženy do role služky. Môj muž je veľmi kontaktný, tak ho veľa objímam, držíme sa za ruky, má to rad. Sem tam mu pripravím prekvapenie, lístok na koncert a pod. Ale hlavne som tu, keď sa potrebuje vyrozprávať a starala som sa o neho, keď bol po operácii.
@anonym_autor 1.fyzicke prejavy ,2. humor, 3.niekedy mu len tak kupim nejaku malickost,tesi sa ako male decko aj za obycajne Horalky, 4.pekne naservirovane a chutne jedlo,5.rozhovory ked moze hodiny rozpravat z duse co preziva Mnohe z toho som sa naucila a robim vedome lebo na mna zas platia uplne ine prejavy lasky,takze nemozem dedukovat z toho🙂
Je 5 druhov lásky, prečítaj si. A Akoze upratať a navarit nie je prejav lásky? Ty upratujes cudzím? Varis pre hocikoho? ;D Bez lásky?
Najdi si tu na koni opicuskoricu, tam mas tipov hadam 500

@anonym_autor kúpi mi tresku na raňajky ♥️