icon

Prečo žienky veria chlapským rečiam o láske?

14. feb 2024

Milé žienky, nechápem, ako môžete byť tak naivné a veriť chlapom tie ich reči o láske. Už dva týždne ku mne chodí kamáratka s tým, ako toho chlapa nemiluje, lebo ju okašľal. Podotýkam, že ju opustil, keď bola 6tt. Odišiel, že žiadne decko nechcel. Teraz sa vrátil, keď malá má rok a neviem, akými prije*anými rečami ju ohúril, ale ona ho pustila do svojej postele. Teraz narieka, že zdrhol zase a čo má robiť. Mám sto chutí jej takú fľasnúť, žeby jej stena dala druhú. Verte, že som použila všetkú techniku, ale ona si stále ide tie keci o láske. Poprosím dámy, ktoré budú básniť o láske, nech sa zdržia komentára, lebo žijem v manželstve 40 rokov a viem, čo je to láska.

babydesire
•
14. feb 2024

@mandarinka555 dala si prispevok dvakrat..ale k veci: ano laska je pri*ebana obcas...tiez som narobila z lasky spostosti..a tie co tvrdili ZE BY NIKDY tak prave tie tiez uz tak milovali....stava sa. Moj brat tiez zrejme skoci tej fuchtle znova na lep a to uz su ine sracky do akych uz dostale nielen jeho, ale aj ich deti, mojich rodicov a ktovie koho este..zial je prilis blby aby vidrl skutocnost ake je..nici mi to rodinu. A co stym? Nic nezmozem..mozem mu ja jednu plestit ? Nie .a aj keby nikam to nevedie. Ty mozes kamoske aspon tresnut dverami, ze uz mas toho dost..vies kedy sa "odmiluje" ? Az sa zamiluje do ineho..to je jedina vec ktora zaberie.

dzulli1980
•
15. feb 2024

Nesúď, lebo budeš súdená ... inak na to, že žiješ v manželstve 40 rokov máš kus "mladícke" vyjadrovanie ... sa bavíš takto zrána, či? ... mi to Tvoj príspevok príde, ako keby ho písala ohrdnutá, odmietnutá ženská.

lenkakravcova
•
15. feb 2024

Však jej flasni, nemusíš tu písať 😄 ale najlepšie by bolo keby si fľaška jemu. To by malo lepší vzdelávací charakter.

anjelicek26
•
15. feb 2024

Vyjadrujes sa fakt uzasne... kazdopadne kamaratka dala druhu sancu otcovi svojho dietata, nie je prva, ani posledna, co to spravi... a pochopi, ze tade cesta nevedie a dovody na rozchod vtedy-teraz malokedy zmiznu... ludia sa ucia zo svojich chyb, ten sen o "rodine" a mat vsetko naporiadku je velky... to, ze ty si 40 rokov vydata s teba experta na lasku nerobi. a asi ani ako kamoska neexcelujes, ked ju nevies vypocut bez sudenia... nikto nie je dokonaly, na chybach sa uci a mozno aj pouci... ked nie - je to stale len a len jej zivot...

mandzula
•
15. feb 2024

Spomen si na svoju mladost a zalubenost, kolko blbosti si vtedy porobila. A az potom sud a hadz kamenom do tych, ktore to prave prezivaju.
Vek a skusenosti ti mali dat mudrost pomoct a nie odsudzovat.

stastnamanzelka
•
Odpoveď bola odstránená
•
mikadooo
•
15. feb 2024

Nerieš a neraď, v žiadnom prípade jej nedávaj facky 🙄. Kamoška sa chce len niekde vyplakať, to je všetko. Na to sú kamošky, že vypočujú a nesúdia. Teda - moje kamošky sú na to. Ty si asi iný druh kamošky...🤷

hankm
•
15. feb 2024

Preto muzi klamu a zavadzaju, zenu to tuzia pocuvat 😁

ibatanecnica
•
15. feb 2024

až keď budeš v niekoho koži, potom zistíš...

gab1sol
•
15. feb 2024

Prečo hádžeš všetky ženy a vlastne aj všetkých mužov do jedného vreca? Nie každá je naivná a nie každý je ch*j. Nie každé manželstvo po 40 rokoch je bez lásky a existujú aj manželstva, kde sú si tí dvaja naozaj súdení. Nie každé manželstvo/vzťah je ideálny, ale zasa nie každé manželstvo/vzťah je čistá katastrofa.

annm81
•
15. feb 2024

Vôbec nerozumiem, prečo je príspevok adresovaný nám ("Milé žienky, nechápem, ako môžete byť tak naivné") a nie tvoje kamarátke. Nemáš jej to odvahu povedať rovno a dúfaš, že sa tu spozná? Čo my s tým máme? A teda neodpustím si, ale na ženu okolo šesťdesiatky máš ozaj vystupovanie na úrovni...

danica2711
•
15. feb 2024

to kde si vo veku 60+ zobrala takú mladú kamarátku?

h2
•
15. feb 2024

Ty si v manželstve 40 rokov, čiže máš koľko? Okolo 60? A kamoška má koľko? O polovicu menej?
Píšeš, že vieš, čo je to láska, ale zjavne nevieš, alebo žiješ v manželstve bez lásky, keď si nám tu prišla kázať, že nemáme veriť mužom, že nás milujú. To, že ty od muža lásku nemáš a ani ty ju voči nemu necítiš, neznamená, že tak žijeme všetky. Ja môjmu mužovi verím, že ma miluje. Lebo aj ja milujem jeho. A dokazujeme si to každý deň skutkami, nemusím len veriť slovám.

medda_beda
•
15. feb 2024

Ďalšia čo si o sebe myslí, že žije v šťastnom manželstve vďaka sebe.
A čo ak to tak nie je? Čo ak si aj ty len zaslepená, oklamaná?
To, že niekto ľúbi a chce ľúbiť nie je chyba tej danej osoby.
Prevenilo by sa mali cítiť tí ktorí využívajú city ľudí.

Čím sa ona previnila? Súdiš nesprávneho.

rorino
•
15. feb 2024

😂😂😂😂