Ako vyriešiť finančné problémy v partnerskom vzťahu
Ahojte, mám 20r aj priateľka. Problém je v tom že sme finančné natom dosť zle. Priateľka je z detského domova a býva sama v nájme. Študuje a peňažné jej to nevychádza. Ja som jej požičial 300€ a aj tak nemala z čoho nájom zaplatiť. Neskôr som jej požičial ďalšie peniaze a aj tak jej to nevychádzalo. Viac peňazí už nemám ako požičiať keďže pracujem vo fabrike za minimalku a bývam len s mamkou ktorá nezarobí veľa peňazí. K maturite ju nechceli pustiť lebo trebalo vraj platiť 40€ na prípravné skúšky, čo mi príde zvláštne lebo ja som žiadne skúšky na maturitu platiť nepotreboval.
Pýtal som sa aj kamarátov či mi nevedia požičiať 40€ a nikto nebol ochotný požičiať. Ja som jej dal 60€ posledné čo som mal ešte keď som šetril na náradie do práce a nič som neodlozil. Dokonca posledné peniaze čo mám našetrené tak to len na jedlo a cestu do práce. Bývame od seba 200km. Napísala že predá mobil lebo nemá ako inak fungovať ale ak si nejaký telefón potom kúpi tak sa ozve😞 napísala že možno to bude trvať mesiac a možno rok. Napísal som jej že dovtedy namna zabudne a ona že - dúfam že nie.
ja som sa veľmi zaľúbil, plakal som kvôli tomu. Teraz tiež je mi veľmi ľúto. Napísala poslednú správu že maj sa dobre a drž sa. Napísal som jej že ju veľmi ľúbim či sa nevie nejako dohodnúť s učiteľmi alebo od spolužiačok požičiať a to zahovarala 😞 neviem čo ďalej. Je mi do plaču
V 20-tke si robi maturitu? Preco tak neskoro? Z decaku by ju nevyhodili dokial nema maturitu spravenu. Klame ti. Bol si jej dobry na prachy, ale kedze vela nemas, tak sa ta zbavila
Tu mi písala ešte skôr že mi ich vráti. Je tu aj tak práčka spomenuta
@anonym_autor stretli ste sa? Kde ste spolu randili? Videl si ju vobec? Daj cislo zavolam jej.
@anonym_autor no tak to už neni divné ale je to jasný oj*b . Koľko dokopy ti dlží?
@bronkax nepočítal som to. Ja som jej viac požičial. Normálne sa ospravedlňujem za takúto diskusiu, nestíham čítať všetky komentáre a odpovedám ako úplný blbec na každú tretiu otázku
@anonym_autor modli sa aby si ziadny mobil nezohnala a uz sa ti neozvala. Vyzera, ze ta riadne odr*ava.
Tu mi písala ešte skôr že mi ich vráti. Je tu aj tak práčka spomenuta
@anonym_autor uprimne mi je luto,ze si sa "Chytil".Preda mobil,urciteeee.Urobil si sponzora,teraz hlada alebo uz ma druheho.
Bud rad,ze to bolo par stoviek a nie par tisic...
Prehltni horku slinu,prachy ani ju, uz s najväcsou pravdepodobnostou neuvidis...
@anonym_autor no... Vsak ma tam podnajom? Budete platit na polovicu... Co ti brani? Ved budete konecne spolu.
@anonym_b55ab5 nič mi v tom nebráni. Boli sme aj dohodnutý že po maturite by šla kumne bývať, mamka s tým súhlasila lebo tiež sme v nájme a je to dosť zle s nami ohľadom financií. Tvrdila že by šla ale k tomu nedošlo
Idem zaradom odpisovať na komentáre lebo som v tom už stratený
Ježiš to je obyčajna bájkarka.Ešte aj Ezopa prebehne take bájky.Nebud naivný preboha vyser sa na nu. Nech jej na to číslo zavola tvoj kamarát alebo aj tvoja mama.A uvidiš ako predala mobil.Kopla ťa do zadku nemáš peniaze tak TI dala zbohom zmier sa s tým.Už hľada niekoho kto peniaze ma a bude ju dotovať.Ma normalne mobil never klamstvam videla že si naivný taký že podľahneš a pošleš jej a kedže peniaze došli tak dala TI jednoducho zbohom môžeš si robiť čo chceš jej ide o peniaze.Jasne išla z DD hned na 18 preč bez školy bez bývania to určite. Ta je tak vybita že ta ťa opila sladkými rečami. Teba možno klame ale my sme tu dospele ženy ktorým môžeš byť syn a niektorím aj vnuk takže naivne nie sme.
@anonym_autor na maturitu sa nic neplati, klame
@bronkax
@anonym_ffe6e8 veď to mi bolo divné. Ja som maturoval a nič som neplatil. Aj tá práčka mi bola divná že zrazu 80€ pýta a o hodinu už sa to dalo aj rozdeliť na polovicu
@anonym_autor ved za nou chod, uvidis co... Preco nejdes?
@anonym_b55ab5 a kedy. Zajtra vraj pracuje a sa potom musí učiť. Cez týždeň môžem ísť po práci až a to akurát jej vychádza že zo školy príde a sa pôjde učiť. Stretávali sme sa v nedeľu, sobotu akurát že túto nedeľu to nepôjde potrebuje súrne predať mobil.
@anonym_b55ab5 nema prachy na cestu.
@anonym_ffe6e8 na cestu peniaze mám len ona je veľmi zaneprázdnena. Po škole ešte ide do roboty a namna si nájde čas len cez víkend ale tak teraz už vôbec nemá čas
@anonym_autor posli mi do súkromnej správy jej číslo. Veľmi rýchlo zistím ci predala telefón a co je vlastne zac 🙂.
I ked je to jasne ako facka....typický druh podvodu a hrania na city. Takýchto ako ty, ma ďalších 10 rozrobenych. Mobil nepredá, je to jej zarobkova činnosť 🙂
Volal si jej? Volal si jej z maminho mobilu? Skusil jej zavolat kamos?
@anonym_cbaa5f nevolal som jej. Kamarátom som to nevravel
@anonym_b55ab5 a kedy. Zajtra vraj pracuje a sa potom musí učiť. Cez týždeň môžem ísť po práci až a to akurát jej vychádza že zo školy príde a sa pôjde učiť. Stretávali sme sa v nedeľu, sobotu akurát že túto nedeľu to nepôjde potrebuje súrne predať mobil.
@anonym_autor zajtra pracuje? V tescu? Ved to je zatvorene. A kde ten mobil preda? Stretol si sa s nou uz osobne? Ak ano, v akom meste?
@anonym_ffe6e8 ci sa vobec niekedy stretli...
@anonym_b55ab5 stretli sme sa párkrát a to aj tak cez víkendy lebo cez týždeň mi neodpisovala bola veľmi zaneprázdnena
@anonym_b55ab5 stretli sme sa párkrát a to aj tak cez víkendy lebo cez týždeň mi neodpisovala bola veľmi zaneprázdnena
@anonym_autor tak a aspon ste sa bozkavali, ci co?
@anonym_autor zajtra je sviatok, obchody su zatvorene. Skus ist zajtra nakupit do tesca
@anonym_autor a ty ked pracujes za minimalku, ake mas vydavky, ked byvas s mamou a hladujes?
@anonym_ffe6e8 výdavky mám jedlo, nájom na polovicu, oblečenie, len potrebnú drogériu a tie peniaze čo sa mi podarilo odložiť tak som jej pomáhal
@anonym_ffe6e8 ci sa vobec niekedy stretli...
@anonym_b55ab5 áno stretli
@anonym_autor stretli ste sa uz vobec? Ty si z akeho mesta?
@anonym_b55ab5 ja som od Lipan. Áno stretli
Chod bez ohlasenia akože na prekvapko a uvidiš čo ťa čaka za pravda.Zajtra je sviatok prekvap ju a uvidiš čo dalej.Ale najväčšia pravdepodobnosť že klame a robi si s teba srandu.Ved ju prekvap v robote ale určite nie zajtra a v pondelok ked su obchody zavrete. Takže zajtra v žiadnej robote nebude klamstvo.Prečo si nenechaš povedať.Cez týždeň sme sa nekontaktovali tvoje slova.Preboha mala som vzťah na diaľku ale nič take sa v našom vzťahu nedialo a už sme manželia a videli sme sa pravidelne.Ale toto zavaňa podvodom.Už ma ineho sponzora ako píšu ostatne tak už dávno ma ineho ktorí ju sponzoruje. A iba same vyhovorky a čo slovo to perla.
V 20-tke si robi maturitu? Preco tak neskoro? Z decaku by ju nevyhodili dokial nema maturitu spravenu. Klame ti. Bol si jej dobry na prachy, ale kedze vela nemas, tak sa ta zbavila
@anonym_0aec93 vraj to mala veľmi ťažké v živote že bola aj nejaký čas na ulici. Neviem, párkrát vonku mi tvrdila iné príbehy lebo som si to overoval a nesedelo mi to. Nevyznám sa do toho lebo ešte som takú situáciu nemal. Ja som napríklad zmaturoval v 19ke a mal som spolužiakov ktorí maturovali v 20ke. Čiže je to normálny vek kedy sa maturuje
@anonym_autor stretli ste sa? Kde ste spolu randili? Videl si ju vobec? Daj cislo zavolam jej.
@anonym_cbaa5f stretli sme sa. Randili sme vonku väčšinou prechádzka. Boli sme vonku párkrát. Bojím sa posielať číslo na verejné fórum
Z toho až kričí odrb.
@maca1984 no veď mne to nesedelo že zrazu práčku potrebuje za 80€ a potom už aj majiteľ bytu súhlasil že sa to dá rozdeliť že 40€ zaplatí teraz a 40€ potom na výplatu. Ďalšie 40€ že potrebuje na maturitu tiež mi to nesedelo od začiatku
@anonym_autor modli sa aby si ziadny mobil nezohnala a uz sa ti neozvala. Vyzera, ze ta riadne odr*ava.
@anonym_b56095 ja som tu diskusiu založil pár minút po tom čo mi napísala posledné správy 😞 vidno tam aj čas. Ešte teraz plačem lebo som sa zaľúbil
Narazil si na podvodnicku. Najdi si ine dievca, ktore ta bude lubit a nebude len pytat peniaze
@anonym_autor uprimne mi je luto,ze si sa "Chytil".Preda mobil,urciteeee.Urobil si sponzora,teraz hlada alebo uz ma druheho.
Bud rad,ze to bolo par stoviek a nie par tisic...
Prehltni horku slinu,prachy ani ju, uz s najväcsou pravdepodobnostou neuvidis...
@tundra mne je to tak ľúto. Dokonca aj mamka kumne prišla že kvôli čomu plačem ale nepovedal som jej to. Len nejako cítim že mi to zlomilo srdce.
Sponzora akého som robil ? Veď vedela od začiatku že tie peniaze nemám ani vodičák. Chodil som k nej na autobuse. Len to čo som mal tak som jej dal lebo som jej chcel pomôcť

@anonym_autor stretli ste sa uz vobec? Ty si z akeho mesta?