icon

Ako vyriešiť finančné problémy v partnerskom vzťahu

Včera o 16:25

Ahojte, mám 20r aj priateľka. Problém je v tom že sme finančné natom dosť zle. Priateľka je z detského domova a býva sama v nájme. Študuje a peňažné jej to nevychádza. Ja som jej požičial 300€ a aj tak nemala z čoho nájom zaplatiť. Neskôr som jej požičial ďalšie peniaze a aj tak jej to nevychádzalo. Viac peňazí už nemám ako požičiať keďže pracujem vo fabrike za minimalku a bývam len s mamkou ktorá nezarobí veľa peňazí. K maturite ju nechceli pustiť lebo trebalo vraj platiť 40€ na prípravné skúšky, čo mi príde zvláštne lebo ja som žiadne skúšky na maturitu platiť nepotreboval.
Pýtal som sa aj kamarátov či mi nevedia požičiať 40€ a nikto nebol ochotný požičiať. Ja som jej dal 60€ posledné čo som mal ešte keď som šetril na náradie do práce a nič som neodlozil. Dokonca posledné peniaze čo mám našetrené tak to len na jedlo a cestu do práce. Bývame od seba 200km. Napísala že predá mobil lebo nemá ako inak fungovať ale ak si nejaký telefón potom kúpi tak sa ozve😞 napísala že možno to bude trvať mesiac a možno rok. Napísal som jej že dovtedy namna zabudne a ona že - dúfam že nie.
ja som sa veľmi zaľúbil, plakal som kvôli tomu. Teraz tiež je mi veľmi ľúto. Napísala poslednú správu že maj sa dobre a drž sa. Napísal som jej že ju veľmi ľúbim či sa nevie nejako dohodnúť s učiteľmi alebo od spolužiačok požičiať a to zahovarala 😞 neviem čo ďalej. Je mi do plaču

petamich
Včera o 18:11

A uz ste sa niekedy aj stretli? 🤷‍♀️

anonym_b56095
Včera o 18:11
@anonym_autor

@anonym_b56095 ja som tu diskusiu založil pár minút po tom čo mi napísala posledné správy 😞 vidno tam aj čas. Ešte teraz plačem lebo som sa zaľúbil

@anonym_autor poplac si, aj to treba. Je to podvod, napis si to niekam kde to budes vidiet a zdover sa mame.

anonym_b55ab5
Včera o 18:12
@anonym_autor

@tundra mne je to tak ľúto. Dokonca aj mamka kumne prišla že kvôli čomu plačem ale nepovedal som jej to. Len nejako cítim že mi to zlomilo srdce.
Sponzora akého som robil ? Veď vedela od začiatku že tie peniaze nemám ani vodičák. Chodil som k nej na autobuse. Len to čo som mal tak som jej dal lebo som jej chcel pomôcť

@anonym_autor tak bol si z daleka, vyuzila to, vypytala peniaze kolko si bol ochotny dat. Ved a co s nou mal? Nic, ani pusu ti nedala, lebo asi nechcela. Ani u nej doma si nebol.

autor
Včera o 18:14
@alickapusinka

Ježiš to je obyčajna bájkarka.Ešte aj Ezopa prebehne take bájky.Nebud naivný preboha vyser sa na nu. Nech jej na to číslo zavola tvoj kamarát alebo aj tvoja mama.A uvidiš ako predala mobil.Kopla ťa do zadku nemáš peniaze tak TI dala zbohom zmier sa s tým.Už hľada niekoho kto peniaze ma a bude ju dotovať.Ma normalne mobil never klamstvam videla že si naivný taký že podľahneš a pošleš jej a kedže peniaze došli tak dala TI jednoducho zbohom môžeš si robiť čo chceš jej ide o peniaze.Jasne išla z DD hned na 18 preč bez školy bez bývania to určite. Ta je tak vybita že ta ťa opila sladkými rečami. Teba možno klame ale my sme tu dospele ženy ktorým môžeš byť syn a niektorím aj vnuk takže naivne nie sme.

@alickapusinka mamke to nechcem hovoriť. Len mi je to ľúto. Chcel som nájsť dievča ale bez peňazí to je ťažko. Nijaká má nebude chcieť

autor
Včera o 18:16
@mischy00

@anonym_autor posli mi do súkromnej správy jej číslo. Veľmi rýchlo zistím ci predala telefón a co je vlastne zac 🙂.
I ked je to jasne ako facka....typický druh podvodu a hrania na city. Takýchto ako ty, ma ďalších 10 rozrobenych. Mobil nepredá, je to jej zarobkova činnosť 🙂

@mischy00 bojím sa poslať len tak jej súkromné číslo. Aj keď chcem ale mám stresy.

autor
@anonym_0aec93

Narazil si na podvodnicku. Najdi si ine dievca, ktore ta bude lubit a nebude len pytat peniaze

@anonym_0aec93 zo začiatku vyzerala že je v pohode

autor
@petamich

A uz ste sa niekedy aj stretli? 🤷‍♀️

anonym_b55ab5
@anonym_autor

@mischy00 bojím sa poslať len tak jej súkromné číslo. Aj keď chcem ale mám stresy.

@anonym_autor a ako ste sa spoznali? Kludne daj meno, vsak meno mozes

autor
Včera o 18:17
@anonym_b56095

@anonym_autor poplac si, aj to treba. Je to podvod, napis si to niekam kde to budes vidiet a zdover sa mame.

@anonym_b56095 mamka to asi nepochopí

autor
Včera o 18:18
@anonym_b55ab5

@anonym_autor a ako ste sa spoznali? Kludne daj meno, vsak meno mozes

@anonym_b55ab5 Stefania. Spoznali sme sa cez badoo, má tam aj fotky. 20 rokov ma

anonym_9fd4f5

@anonym_autor klame ta a využíva. Nemáš peniaze, nezaujímas ju. Žien je dosť, hlavu hore. Nie je jediná a nakoniec zistíš, že ti je bez nej aj lepšie. Takú pijavicu nepotrebuješ.

anonym_b55ab5
@anonym_autor

@anonym_b55ab5 Stefania. Spoznali sme sa cez badoo, má tam aj fotky. 20 rokov ma

@anonym_autor aj priezvisko mozes. Ako ste sa spoznali?

autor
Včera o 18:21
@anonym_b55ab5

@anonym_autor tak bol si z daleka, vyuzila to, vypytala peniaze kolko si bol ochotny dat. Ved a co s nou mal? Nic, ani pusu ti nedala, lebo asi nechcela. Ani u nej doma si nebol.

@anonym_b55ab5 u nej doma som nebol. Adresu povedala kde býva ale bez ohlasu by som nemal chodiť, tak tvrdila.

autor
Včera o 18:22
@anonym_9fd4f5

@anonym_autor klame ta a využíva. Nemáš peniaze, nezaujímas ju. Žien je dosť, hlavu hore. Nie je jediná a nakoniec zistíš, že ti je bez nej aj lepšie. Takú pijavicu nepotrebuješ.

@anonym_9fd4f5 len je mi to ľúto.

autor
Včera o 18:23
@anonym_b55ab5

@anonym_autor aj priezvisko mozes. Ako ste sa spoznali?

@anonym_b55ab5 priezvisko na verejnom fóre nemôžem. Bojím sa

anonym_b55ab5
Včera o 18:25
@anonym_autor

@anonym_b55ab5 priezvisko na verejnom fóre nemôžem. Bojím sa

@anonym_autor ved si tu ako anonym, nemas sa coho bat.

autor
Včera o 18:26

Tu sú ďalšie správy kde som poslal 60€ lebo nemala z čoho jesť.

autor
Včera o 18:30

Tu sú ďalšie správy

karin160298
Včera o 18:35

@anonym_autor .

autor
Včera o 18:37
@karin160298

@anonym_autor .

@karin160298 ja viem že je to blbá téma ale nemal som sa komu zdôveriť. Mamke som nechcel zaťažovať hlavu

billy_jean
Včera o 18:37
@anonym_autor

@karin160298 ja viem že je to blbá téma ale nemal som sa komu zdôveriť. Mamke som nechcel zaťažovať hlavu

@anonym_autor ale už chápeš, že ťa dlhodobo klamala, že? Volal si jej teraz večer?

petamich
Včera o 18:39

Okamzite si ju zablokuj! Vyuziva, ze ju mas rad, manipuluje tebou. Krasna ukazka manipulacie. Teraz pridu vyhrazky, ze si siahne na zivot. Toto nema nic spolocne z laskou, teda z jej strany.

autor
Včera o 18:41
@billy_jean

@anonym_autor ale už chápeš, že ťa dlhodobo klamala, že? Volal si jej teraz večer?

@billy_jean nevolal som jej. Ak čítam komentáre tak mi to dochádza že si vymýšľala

anonym_417cd8
Včera o 18:42

Tak toto je podvod ako vysity… osklbala ta o €.. blokni ju a v zivote jej uz nepis.

autor
Včera o 18:45
@anonym_417cd8

Tak toto je podvod ako vysity… osklbala ta o €.. blokni ju a v zivote jej uz nepis.

@anonym_417cd8 asi máš pravdu 😞

autor
Včera o 18:46
@petamich

Okamzite si ju zablokuj! Vyuziva, ze ju mas rad, manipuluje tebou. Krasna ukazka manipulacie. Teraz pridu vyhrazky, ze si siahne na zivot. Toto nema nic spolocne z laskou, teda z jej strany.

@petamich asi ma neľúbi. Veď som jej dal všetko čo som vedel 😞

autor
Včera o 18:47
@mischy00

@anonym_autor posli mi do súkromnej správy jej číslo. Veľmi rýchlo zistím ci predala telefón a co je vlastne zac 🙂.
I ked je to jasne ako facka....typický druh podvodu a hrania na city. Takýchto ako ty, ma ďalších 10 rozrobenych. Mobil nepredá, je to jej zarobkova činnosť 🙂

@mischy00 písal som súkromnú správu.

anonym_417cd8
Včera o 18:47
@anonym_autor

@anonym_417cd8 asi máš pravdu 😞

@anonym_autor ak by si to chcel este nejako riesit, tak jedine sa za nou zajtra vybrat a prekvapit ju, konfrontovat ju, nastojit na vysvetlenia, co to ma znamenat. Lenze bud ti ani neotvori dvere alebo zacne vymyslat. Je to podvodnicka. Ale nie vsetky take su. No nabuduce urcite nedavaj € takto. Inak a ten napad poslat cislo do sukromnej spravy nie je zly, ved co sa stane? Dotycna len zavola a aspon ti napise, a budes vediet, ci ta klame.

rozculena
Včera o 18:49
@anonym_autor

@domkakvet celkom ma to zlomilo. Teraz neviem čo mám robiť či čakať rok kým kúpi telefón a sa ozve alebo čo vlastne

@anonym_autor
"či čakať rok kým kúpi telefón a sa ozve alebo čo vlastne"
toto nemyslíš vážne? ty máš ID na hlavu?

anonym_417cd8
Včera o 18:51
@rozculena

@anonym_autor
"či čakať rok kým kúpi telefón a sa ozve alebo čo vlastne"
toto nemyslíš vážne? ty máš ID na hlavu?

@rozculena je to jednoduchsi chlapec… ale tak to neznamena, ze nemoze byt zalubeny.. len holt, takito prave najlahsie naletia.