icon

Ako vyriešiť finančné problémy v partnerskom vzťahu

Včera o 16:25

Ahojte, mám 20r aj priateľka. Problém je v tom že sme finančné natom dosť zle. Priateľka je z detského domova a býva sama v nájme. Študuje a peňažné jej to nevychádza. Ja som jej požičial 300€ a aj tak nemala z čoho nájom zaplatiť. Neskôr som jej požičial ďalšie peniaze a aj tak jej to nevychádzalo. Viac peňazí už nemám ako požičiať keďže pracujem vo fabrike za minimalku a bývam len s mamkou ktorá nezarobí veľa peňazí. K maturite ju nechceli pustiť lebo trebalo vraj platiť 40€ na prípravné skúšky, čo mi príde zvláštne lebo ja som žiadne skúšky na maturitu platiť nepotreboval.
Pýtal som sa aj kamarátov či mi nevedia požičiať 40€ a nikto nebol ochotný požičiať. Ja som jej dal 60€ posledné čo som mal ešte keď som šetril na náradie do práce a nič som neodlozil. Dokonca posledné peniaze čo mám našetrené tak to len na jedlo a cestu do práce. Bývame od seba 200km. Napísala že predá mobil lebo nemá ako inak fungovať ale ak si nejaký telefón potom kúpi tak sa ozve😞 napísala že možno to bude trvať mesiac a možno rok. Napísal som jej že dovtedy namna zabudne a ona že - dúfam že nie.
ja som sa veľmi zaľúbil, plakal som kvôli tomu. Teraz tiež je mi veľmi ľúto. Napísala poslednú správu že maj sa dobre a drž sa. Napísal som jej že ju veľmi ľúbim či sa nevie nejako dohodnúť s učiteľmi alebo od spolužiačok požičiať a to zahovarala 😞 neviem čo ďalej. Je mi do plaču

Strana
z7
zmrzlinka2021
Včera o 16:29

@anonym_autor

Veď ak študuje, ostáva v detskom domove, nie?

barborienka2001
Včera o 16:30

@anonym_autor och môj zlatý, nechal si sa pekne oklamať, asi prvá láska čo ? Takéto kravy veľmi dobre poznám a z detského domova nebodaj ešte spoluobčianka no dovidenia ...

barborienka2001
Včera o 16:31

@anonym_autor a presne keď študuje tak môže ešte bývať v detskom domove, už ste sa stretli niekedy ? Tá sa ti už neozve len ťa oklamala o peniaze a ktovie ešte koľkým takto písala a koľkým ešte píše a koľkým dala takto zbohom ..

autor
Včera o 16:31
@zmrzlinka2021

@anonym_autor

Veď ak študuje, ostáva v detskom domove, nie?

@zmrzlinka2021 dostala sa v 18 rokov preč z detského domova

autor
Včera o 16:33
@barborienka2001

@anonym_autor och môj zlatý, nechal si sa pekne oklamať, asi prvá láska čo ? Takéto kravy veľmi dobre poznám a z detského domova nebodaj ešte spoluobčianka no dovidenia ...

@barborienka2001 prvá láska. Ja ju veľmi ľúbim. Dal som jej aj posledné peniaze čo som mal. Posledný mesiac som hladoval keďže mi to tiež peňažné nevychádzalo.

anonym_b68e0c
Včera o 16:35

Tvoja draha z teba pekne cuca peniaze.. Ty si pre nu len chodiaca kasicka. Ona je pekne vychcana a ty si pekne blby. Ked nebudes mat ani 5 evri pozicat, kopne ta do riti.

autor
Včera o 16:36
@barborienka2001

@anonym_autor a presne keď študuje tak môže ešte bývať v detskom domove, už ste sa stretli niekedy ? Tá sa ti už neozve len ťa oklamala o peniaze a ktovie ešte koľkým takto písala a koľkým ešte píše a koľkým dala takto zbohom ..

@barborienka2001 áno stretávali sme sa často. Len to bolo ťažké kvôli peniazom. Ja som si šetril posledné peniaze na prsteň lebo som chcel rodinu s ňou

anonym_8bdc91
Včera o 16:36
@anonym_autor

@barborienka2001 prvá láska. Ja ju veľmi ľúbim. Dal som jej aj posledné peniaze čo som mal. Posledný mesiac som hladoval keďže mi to tiež peňažné nevychádzalo.

@anonym_autor uz ta kopla,lebo ta vycicala,tak to zahrala takto.

anonym_8bdc91
Včera o 16:38
@anonym_autor

@barborienka2001 áno stretávali sme sa často. Len to bolo ťažké kvôli peniazom. Ja som si šetril posledné peniaze na prsteň lebo som chcel rodinu s ňou

@anonym_autor deti,ktore studuju na VS zostavaju este na pol ceste,az kym dostuduju musia uvolnit miesto.

autor
Včera o 16:38
@anonym_b68e0c

Tvoja draha z teba pekne cuca peniaze.. Ty si pre nu len chodiaca kasicka. Ona je pekne vychcana a ty si pekne blby. Ked nebudes mat ani 5 evri pozicat, kopne ta do riti.

@anonym_b68e0c no nemal som 40€ jej požičiať lebo posledný mesiac čo som jej požičial tak som hladoval, mal som aj zo žalúdkom problémy lebo som nemal čo jesť a teraz plačem lebo mi veľmi chýba

anonym_328760
Včera o 16:41

@anonym_autor kķ Tá tvoja predpokladám, že cigánka z detského domova má riadnu fantáziu. A ty si strašne sprostý, že sa necháš takto oberať o peniaze Dúfam, že aspoň ten sex za to stál.

anonym_b68e0c
Včera o 16:43
@anonym_autor

@anonym_b68e0c no nemal som 40€ jej požičiať lebo posledný mesiac čo som jej požičial tak som hladoval, mal som aj zo žalúdkom problémy lebo som nemal čo jesť a teraz plačem lebo mi veľmi chýba

@anonym_autor neverim, ze niekto moze byt az tak blby.

autor
Včera o 16:43
@anonym_328760

@anonym_autor kķ Tá tvoja predpokladám, že cigánka z detského domova má riadnu fantáziu. A ty si strašne sprostý, že sa necháš takto oberať o peniaze Dúfam, že aspoň ten sex za to stál.

@anonym_328760 není cigánka

autor
Včera o 16:44
@anonym_b68e0c

@anonym_autor neverim, ze niekto moze byt az tak blby.

@anonym_b68e0c veď ju ľúbim. Spravil som čokoľvek

alickapusinka
Včera o 16:48

Och môj bože nechapen že si taký naivný môže to byť obyčajna podvodníčka s príbehom.TY si čo padol z višne len tak poslať priateľke o ktorej nevieš s kým sa stretava kedže vás delia km načo to potrebuje. Môže žiť s nejakým iným a bude od teba ťahať peniaze.Toto som ešte nepočula.A TY len posielaš. Videl si sa s ňou alebo len volal.Koľko trva vzťah.No odpadla som s akeho detskeho domova je.Teraz ked študuju počas celeho študia môže byvať ešte v DD aj ked študuju do 26 rokov VS.Takže najväčšia pravdebodobnosť že ťa klame a využiva. V akom meste bývaš TY v akom ONA.Stretli ste sa už nech TI povie z akeho DD je a presvedč sa.Toto je vydieračsky spôsob.ONA keby chcela sa zamestna alebo pôjde na brigádu a nie neverím že k maturite jej treba 40 eur načo.Stužkova a ine veci je jedna vec ale k maturite 40 eur si si isty same klamstvo.Aby si nahodou neprišiel na to že býva kdesi aj v osade aj to môže byť a využiva ťa.A ako opakujem mám kamarátku v DD študuje 3 rok na vysokej škole a býva dalej tam pokiaľ študuje takže madam odišla z DD čo neverim nerobi a išla bývať do draheho prenajmu no to určite. Snad neveríš tomu príbehu. Väčšinou ked aj by odišla s DD s akej takej istoty kdesi do prenájmu za 300 eur. Každe slovo perla a klamstvo.Najprv pokiaľ neprideš o dalšie peniaze tak si všetko dobre pozisťuj.Nie sme v dobe Flinstona všetko sa teraz da zistiť.Len aby si sa s toho šoku čo zažiješ po zistení pravdy nezbláznil.Kedy toto začalo.Možno vidi že jej sypeš peniaze tak si vymyslela historku a videla že ťa ľahko oblbne tak skuša dalej. A že da mobil do záložne ved nech da už si jej nedal tých 40 eur tak odrazu da mobil do založne.S čoho plati nájom ked žobre 40 eur.Uvidiš tých 300 eur čo si jej dal no to určite NIE .Prestaň s tým a šetri si na horšie časy. A nie jej davať peniaze videl si sa s ňou na živo či len tak že o nej nič nevieš a píšete si.A predtým píšeš okrem 300 eur si jej dal dalšie 60 eura preboha vidno že máš malo rokov.Ak by si bol dospelejši tak toto by ťa nenapadlo urobiť. A ešte napíš že ste sa ani nikdy nevideli tak mám dosť úplne.Chlapče dospej skôr než ťa tak zmanipuluje že jej podpišeš nejaký úver ktorý TI ostane na celý život a peniaze si vezme ONA. Aj toto tu už bolo.Lebo TY máš úplne naivitu a ONA vie ako na teba manipulátorka.Zobud sa kým je čas.

anonym_b55ab5
Včera o 16:51
@anonym_autor

@anonym_b68e0c veď ju ľúbim. Spravil som čokoľvek

@anonym_autor prestahuj sa k nej 😉 budete spolu pekne minat tvoje peniazky, aj ten sex budes mat mozno kazdy den.

domkakvet
Včera o 16:55

@anonym_autor bude to asi tak, ze ta laska bude iba z tvojej strany.

alickapusinka
Včera o 16:57

Opakujem ak študuje môže nadalej bývať v DD čo mi potvrdili aj ine žienky tu na MK.Jasne bez eura študujuca bez penazi odide zo dňa na deň z DD.To určite jasne videli ste sa tak potom o nej nič nevieš vieš kde bola v DD.Tak teraz sa da všetko zistiť a kde býva ONA kde TY.Ked si sa s ňou stretol tak odkiaľ je TY hladuješ aby sa ONA mala dobre TY si stratený prípad tebe nie je pomoci. Boh vie čo TI natarala s kým sa stretava pomimo teba a pre koho zhana peniaze.Aj sprostota a naivita je boži dar.

autor
Včera o 16:59
@anonym_b55ab5

@anonym_autor prestahuj sa k nej 😉 budete spolu pekne minat tvoje peniazky, aj ten sex budes mat mozno kazdy den.

@anonym_b55ab5 prečo spomínaš stále sex. Ja som sa zaľúbil preto som jej pomáhal ako som vedel. Nebolo to kvôli sexu

autor
Včera o 17:02
@domkakvet

@anonym_autor bude to asi tak, ze ta laska bude iba z tvojej strany.

@domkakvet celkom ma to zlomilo. Teraz neviem čo mám robiť či čakať rok kým kúpi telefón a sa ozve alebo čo vlastne

bronkax
Včera o 17:04

No v prvom rade ti poviem narovinu že buď sú v tom drogy alebo niečo podobné. Takto ťahajú peniaze a vymýšľajú si feťáci. Bol si pre ňu zaľúbený hlupáčik ktorý jej uveril ešte aj to že telefón predá a bude fungovať bez neho v dnešnej dobe 😀😀 jasné môj zlatý ona rok bude bez telefónu 🙈 buď čakala že ty jej kúpiš nejaký alebo zoženieš peniaze. A túto skúsenosť si zober aj ďalej do života.

anonym_b55ab5
Včera o 17:07
@anonym_autor

@anonym_b55ab5 prečo spomínaš stále sex. Ja som sa zaľúbil preto som jej pomáhal ako som vedel. Nebolo to kvôli sexu

@anonym_autor ved sa teda iba prestahuj, spolu platte ten podnajom a teda ak s nou nechces spat alebo si este nespal, nemusis... Az potom, ked budete tu rodinu zakladat. Uvidis, ze bude nadsena, ked jej povies, ze sa k nej prestahujes.

anonym_cb25d0
Včera o 17:10

Vodí ťa za nos a "ľúbi" ťa len dovtedy kým môže z teba vyťahovať peniaze.
Ako žila, z čoho žila kým ste sa nepoznali?

autor
Včera o 17:12
@anonym_b55ab5

@anonym_autor ved sa teda iba prestahuj, spolu platte ten podnajom a teda ak s nou nechces spat alebo si este nespal, nemusis... Az potom, ked budete tu rodinu zakladat. Uvidis, ze bude nadsena, ked jej povies, ze sa k nej prestahujes.

@anonym_b55ab5 navrhol som jej či by nemohla ísť kumne bývať. Odmietla lebo by mala ďaleko školu. Najviac mi je divné že kvôli prípravám na maturitu potrebuje 40€ a minule tvrdila že na práčku potrebuje 80€ a ak som jej povedal že tie peniaze nemám tak volala vraj s majiteľom bytu že sa to dá rozdeliť. Že 40€ by som jej požičial a 40€ by zaplatila práčku až kým by jej prišla výplata z Tesca. Tvrdila že mi nejaké peniaze pošle k výplate že jej to vyjde a o týždeň napísala že jej to nevychádza že potrebuje mobil predať do záložní žeby ju pustili k maturitam

anonym_b55ab5
Včera o 17:13
@anonym_autor

@anonym_b55ab5 navrhol som jej či by nemohla ísť kumne bývať. Odmietla lebo by mala ďaleko školu. Najviac mi je divné že kvôli prípravám na maturitu potrebuje 40€ a minule tvrdila že na práčku potrebuje 80€ a ak som jej povedal že tie peniaze nemám tak volala vraj s majiteľom bytu že sa to dá rozdeliť. Že 40€ by som jej požičial a 40€ by zaplatila práčku až kým by jej prišla výplata z Tesca. Tvrdila že mi nejaké peniaze pošle k výplate že jej to vyjde a o týždeň napísala že jej to nevychádza že potrebuje mobil predať do záložní žeby ju pustili k maturitam

@anonym_autor super, no vsak, ty si tam lahsie najdes oracu, ozaj sa potesi, ked sa pristahujes k nej. Skus to... Bude vam dobre.

autor
Včera o 17:14
@anonym_b55ab5

@anonym_autor super, no vsak, ty si tam lahsie najdes oracu, ozaj sa potesi, ked sa pristahujes k nej. Skus to... Bude vam dobre.

@anonym_b55ab5 a ako. Mobil už predala

alickapusinka
Včera o 17:15
@anonym_autor

@anonym_autor a to vieš odkiaľ

anonym_b55ab5
Včera o 17:17
@anonym_autor

@anonym_autor ved vies kde byva, nie?

autor