icon

Ako vyriešiť problém so susedou poskytujúcou sexuálne služby?

10. mar 2024

Ahojte. Mám susedu vo vežiaku ktorá pravdepodobne ponúka služby intímneho smeru... Aké máme možností vyhnať ju z paneláku? Nech si robí čo chce vo svojom byte ale koľkokrát muži zvonia na zvonček alebo klopu mne 😔

Strana
z2
simca06022011
10. mar 2024

Nalep šípku s textom, sheila tam... :D

lakebabe
10. mar 2024

@simca06022011 alebo ze za 10 eur vám poviem kde býva 😄možno si zarobí

bosorkabb
10. mar 2024

@lakebabe poznám. Raz som išla domov z oslavy fakt možno 2 hodiny ráno boli a kukláči pri vchode este6som ich dnu pustila a o 2 poschodia vyššie nejaké laboratórium bolo 😂
Fakt nikto netušil, ja úplne v šoku.

lakebabe
10. mar 2024

@bosorkabb podobne mňa zobudili 😄 brali z toho bytu šiestich že ich už dlho sledovali staré časy kedysi to bolo všade tieto vyvarovne 😄 teraz sa zjavne rozmohli bordely😄

rozculena
10. mar 2024

@liaka 😀

larinka552
10. mar 2024

,,Nech si robí čo chce vo svojom byte."
Ale ona si robi vo svojom byte co chce 😂

jenny224
10. mar 2024

Keby zazvonil niekto pekný, privyrobím si 🤣🤣

elenka74
10. mar 2024

Čo má chudera Sheila robiť, nemôže si dať na dvere bytu svoju prezývku 🙂 A možno sa v skutočnosti volá Etela, preto tá prezývka 😀

lalenka33
10. mar 2024

Však nalep na vchodové dvere papier zákazníci Sheily zvonte na zvonček xy, býva na poschodí xy , byt xy od výťahu vpravo/vľavo. Jej zákazníci jej skutočne meno nepoznajú. Tak bud im ho takto oznám, alebo choď za ňou, že pokiaľ im nepovie, kde majú zvoniť, tak to budeš riešiť takto.

ivik4
11. mar 2024

Ty jej zavidis ci kieho 😃. Som presvedcena zeTi vobec nevadi ze sem tam sa stane a niekto Ti zaklope. No boze, z tohto by sa len fakt labilny clovek siel pokadit. Tebe vadi zeby tam ozaj ponukala sex. Ale do toho Ta ozaj nic nieje

fido69
11. mar 2024

Pošli adresu. Skontrolujem aké služby slečna Sheila poskytuje a či ich poskytuje poriadne. 😉

Strana
z2