icon

Ako vyriešiť problém vo vzťahu s manželom?

10. apr 2024

Potrebujem vlastne ani neviem vyrozprávať sa mozno poradit mozno iný pohľad na veci.Pozna niekto ma niekto tak doma ze ked sa pohadate s muzom vas obvinuje za všetko aj za danú hadku no za všetko.Úplne za všetko aj za to že sa mu nedarí ze máme problémy vo vzťahu, finančné a hocičo chcem riešiť som len sprostá ak kašlem na to tak nebudem riešiť tak je tiež zle.Snažím sa mu dohovoriť ci rozpravat sa s nim tak sa to zhoršuje.Snažim sa aj kôli detom aj koli sebe..mám pocit ze hocičo spravim poviem sa to skonči hadkou.Sme dost dlho spolu.Zaciatok vztahu bol ako z romantickeho filmu teraz to je skôr strašne. Samozrejme môžem za to sama.Vazne mi chyba nejaké objatie,pusa aj ked uz mam svoje roky.Chyba uplne predohra nežnosti to uz ani nehovorím.Cely moj deň sa toci okolo maličkého,aj to ked som mu hovorila ešte ked maly bol bábätko ze ho treba ucit ze sem tam sa zabavi sam ci len bude plafon pozerat ci hocico tak bolo zle treba sa malemu venovať neustále teraz strasie deti veľké a od maleho sa nevie robiť nič lebo 24h denne sa treba s nim hrať.Tak vela by som vedela toho napísať. Vážne tue vzťahy v dnešnej dobe nevydržia..Nechcem "romantiku"kazdy deň ale 2-3 krát do týždňa je také ťažké?Áno zijeme uponáhľanu dobu,veľa stresu ale potom o com je život.Tiez som unavená uz 3 roky som v noci 200krat hore ale ja mu splním všetko aj v spálni.
Uz pomaly vobec nevieme byť spolu.

dadka1997
10. apr 2024

Hmm .. čo ti na to povedať, to čo si si našla máš, naučil sa, že má všetko, to je chyba nás žien..
Ale chovanie a obviňovanie, že za všetko mozes ty by rychlo skončilo, kwby som mu položila rozvodove papiere na stôl sa môže rozhodnúť, ci ta stale bude ponizovať alebo s tým prestane

autor
10. apr 2024

@dadka1997 Už som mu hovorila ze odidem no ze sa mu vyhražam a nicim deťom život a za to si tiez môžem sama.

januska12323
10. apr 2024

Tak sa nevyhrážaj a urob to.

autor
10. apr 2024

@januska12323 Som s nim lebo ho milujem len ked pride k výmenu názorov tak to neostane pri výmene názorov či nezhode ale ide do extrémov.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
sevrin
10. apr 2024

Keď za "všetko môžeš ty", tak tam bude iný problém. Asi to bude trochu ťažké, ale skús zistiť čo ho "trápi". Toto mi nepríde normálne, on ako keby na teba zvaľoval všetky svoje zlyhania.

yoxinka
10. apr 2024

Vzťahy v dnešnej dobe vydržia úplne bez problémov, len má to háčik. Vzťah musí byť založený na láske, úcte, vzájomnom rešpekte a obete. Z toho, čo píšeš, vo vašom vzťahu chýbajú všetky tieto zložky a to je dôvod, prečo to máte tak ako opisuješ. Mimochodom, keď tak čítam ako fungujete a za tým, že ale ty ho miluješ, tak by som aj verila tomu, že láska je slepá 🤦‍♀️. Lebo ako môžeš milovať niekoho, pre koho si ty len handra, tak to fakt neviem pochopiť, sorry🤷‍♀️.

gribka1
10. apr 2024

No a čo všetko ti vyčíta, čo je na tebe zlé?

cacianka
10. apr 2024

@yoxinka a ešte mu splní spálňove potreby a sny 🙈

autor
10. apr 2024

@gribka1 Od domácnosti cez toho ze ked zacnem nieco napr na objednávky piect aby sme mali peniaze lebo casto je nezamestatny nešlo mi to tak mi hovori aka som neschopná..Nepáči sa mi ze cely deň je na telefóne a pozera fb.namiesto toho aby zabavil malého aby som vedela upratať bude kricat ze je bordel.sem tam pomoze.Tak s niekym si stále pise vraj koli robote a väčšinou tam nejaku babu vidim ale vzdy hovori to nie je to co si myslíš a ziarlim potom.Ked sme sa dali dokopy vyzerala som lepsie ako niektore mladé dievčata nechcem urážať...chodila som do fitka starala som sa o seba..aj teraz v rámci moznosti ale uz na fitko nemam cas a možnosť. On to vedel ze tam chodim ale po rokoch aj to vykrical ze sa tam len k..vim.pritom uz od 15 tich som chodila cvicit.Zrazu nemam kamosky,život nic.Iba deti a on.Mam chyby a nie malo no na takéto vykivy nie som zvyknutá a cim som staršia tym ťažšie to prehltam

@gribka1
@gribka1

autor
10. apr 2024

@sevrin Ano problémov ma strasne vela ale on v ziadnej robote nevydrzi..a z toho

gribka1
10. apr 2024

Tak to nie sú, len také hlúposti pri hádke, ale vadíš mu vlastne vo všetkom. Podľa tvojho opisu, ten chlap vôbec nestojí za to. Či je čo zachraňovať. A prečo nemôžeš ísť cvičiť, či niekde sama vybehnúť? Neostane s deťmi?

luciaruz
10. apr 2024

Uprimne, toto by som netolerovala ani omylom. Detom bude ovela lepšie ked sa na tuto hrôzu nebudu pozerať. Vedz, ze to všetko vnimaju. Co s toho, ze maju oboch rodičov spolu doma? CO Z TOHO MAJU?? H*vno. Ver mi. Chlap sa nezmeni, necakaj na zazrak. Pokial mas kam ist, tak chod prec. Toto nikam nevedie. Takyto život ti vyhovuje??? A mas este jeden život v zalohe? Nie. Toto ma neskutocne vytáča.

autor
10. apr 2024

@gribka1 Nie nechodím nikam

dadka1997
10. apr 2024

Tak to sprav

gribka1
10. apr 2024

Tak len vážna debata s pánkom, aj kvôli deťom. Či ťa vôbec má rád, tak ako ty jeho. A ak to ďalej nejde, tak bohužiaľ rozvod je asi jediné riešenie. Načo ti vlastne je, keď neplní účel dobrého manžela a otca.

dadis
10. apr 2024

Tomuto nedohovoris

osky
10. apr 2024

Ak ti vykrikuje,ze sa ku ..vis
Aj ked je to v hadke..
Toto je to najposlednejsie,co by muz vykrikol zene/a opacne/
Nevazi si ta,ked ta takto dokaze urazit,obzvlast ak dobre vie,ze to nie je pravda
Ale cielene ta tym dorazi
No to je vrchol...
Ja by som ho v posteli uz daaavno nechala nasucho.
Co by chcel od takej chudery neschopnej.
Pche
Ty mu urobis vsetko a on ani predohru
A este si v fuchu mysli,aku sluzbu ti robi,ked ti vobec otrci...
No fuj!

januska12323
11. apr 2024

Čím viac píšeš tým viac nechápem. Ako ho môžeš milovať?

autor
11. apr 2024

@januska12323 Zaľúbila som sa a asi čakám ci to nebude ako na začiatku vztahu,pomaly strácam nadej.

yoxinka
11. apr 2024

Prosím ťa, čo na ňom ľúbiš???? Ešte raz napíšem, správa sa k tebe ako k handre. Čo na takom človeku ľúbiš? Lebo z toho čo píšeš vyplýva, že ľúbiš len PREDSTAVU o ňom, nie jeho. Na začiatku vzťahu sa možno veľmi snažil nevyzerať ako uplný debil, tak sa snažil, ale toto rokmi opadá. Človek nakoniec ostane taký aký je naozaj. Tvoj muž je chuj. Treba pracovať s realitou nie s fantáziou.

liv1
11. apr 2024

Ty potrebujes dohovorit hlavne sebe, nie jemu. Ale nie preto ze by si robila veci zle ako on tvrdi, ale robis zle veci pre seba…. klasicky scenar na Mk. A co ti vlastne mame povedat? Ako mu dohovorit? Ked ho my nepozname? Dohovor nepomaha to si si isto vsimla. Ak vam vobec nieco este pomoze, su to ciny. Ak ho zacnes totalne ignorovat a uvedomi si ze je naozaj zle. Ale ja si skor myslim, ze to co mas doma je manipulatorske hov.do a tomu nepomoze nic

autor
11. apr 2024

@yoxinka Asi ano uvidíme dokedy zas to potiahneme.Raz je pohode potom vyslovne mu prepne.A zacinam byt z toho unavená. Raz ma miluje inokedy ze somnou koli malemu. Ked niekoho milujem tak ho milujem aj ked sa pohadame ale on zjavne nie.

autor
Autor odpoveď zmazal
januska12323
12. apr 2024

Ty pozeraj na seba a dieťa.