Ako vyriešiť žiarlivosť partnera pri odchode von?
Ahojte... spýtam sa ...keď chcete ísť večer von na kávu/Kofolu s kamarátkou pýtate so povolenie od muža ? Ako sa to pýtate ? Nechodím často..len pár krát do roka. Máme malé dieťa dvojročné a chcela by som ísť na hodinku hodinku a pol von.....neviem ako sa mám spýtať....... muž je žiarlivý a potom sa na mňa hnevá keď si idem s kamoškou sadnúť.......
@mdse ten môj sa ma spýtal na čo som chcela dieťa keď chcem chodiť po kavach
@anonym_autor a ten tvoj je ,ozaj s prepáčením,dozaista debil... dieťaťom sa spoločenský život skončí? 🙄
@anonym_autor a ten tvoj je ,ozaj s prepáčením,dozaista debil... dieťaťom sa spoločenský život skončí? 🙄
@zuzanita1609 akoby mi neveril že idem s kamoškou pritom som sa do dvoch hodín vrátila a hneď výsluch s kým a kde som bola čo som pila a otázku položil na 10 iných spôsobov
A na co on chcel dieta, ked sa nechce on starat ani tu hodinu a pol? By som sa ho hned uzemnila protiotazkou.
@zuzanita1609 akoby mi neveril že idem s kamoškou pritom som sa do dvoch hodín vrátila a hneď výsluch s kým a kde som bola čo som pila a otázku položil na 10 iných spôsobov
@anonym_autor žena,ber dieťa na ruky a utekaj preč. Toto bude len a len horšie.
@anonym_autor bože, veď to je hrozné, keby sa mňa nejaký chudák pýtal, že čo som pila s kamoškou na káve 10 krát, tak to by bola fakt konečná pre mňa.
Utekaj, ziarlivec sa nezmení. Stále si svojpravna osoba a môžeš chodiť kam chceš. Kľudne aj na diskotéku a vrátiť sa o druhej ráno.
Pozor takýto žiarlivci podvádzajú najviac a preto má problém keď ideš von, bo si myslí, že robíš to čo on .
Normálny a zdravo sebavedomý muž ti popraje ešte peknú zábavu .Budeš mať s nim veľmi ťažký život
Žiarlivosť je choroba, ktorá sa nedá liečiť.
Povedz mu, že ho tak veľmi ľúbiš, že mu necháš varovať dieťa. Ak začne omielať... tak len.. bla, bla, bla,, a zapchať si uši. Ak chceš s ním ďalej žiť, navštívte manželskú poradňu. Ak on nebude súhlasiť, poslala by som mu pozvánku poštou
Ahoj, mas doma chuja (vzhladom na forum ho nenazvem doslova vulgarne). Z toho co pises mam pocit,ze sa ho bojis, ruku na srdce, je tak? Nie je nahodou problem, ze aj v inych veciach sa mu bojis oponovat okrem tejto jeho ziarlivosti? Podla pismenok mi prides vcelku taky utiahnuty typ vedla muza. V prvom rade, prestan sa ho bat, ked niekam chces ist, mas na to narok, on ta nemoze drzat doma ako svoj majetok citovym vydieranim k dietatu. Uvedom si,ze ty nie si vec, ktoru on vlastni, si ziva bytost-clovek, ktory ma svoje prava, si dospela, svojpravna a mas aj OP. Nepytaj sa ho, ci mozes, ty mu to oznam, vtedy idem s kamoskou, za ten cas budes s dietatom a bodka.Ked ta zacne citovo vydierat, tak ser do neho, ty si mu to oznamila. Aj on je rodic, nech sa aj on stara, nechodis von kazdy den. Zena nastartuj pri nom svoju sebauctu, lebo takto ta on potopi lavou zadnou a uz ani k rodine ta nepusti samu. Pokial by povedal, ze sa o dieta nepostara, tak to sprav tak, ze nastartuj kocik a chod aj s dietatom za kamoskou -dohodnite si cas, aby to nebolo priliz neskoro a chod! Nestrat kamaratky len za to,ze on ta chce svojou ziarlivostou a citovym vydieranim od nich odstrihnut, lebo raz to budes lutovat, ked ostanes celkom sama. Ja som kedysi davno tiez mala takeho, co sa mi snazil zhnusit dopredu kazde stretko s kamoskou a tie vypisovacky, ked som uz sedela v buse a bola na kave-vypla som uplne mobil a mohol pisat aj na lamparen, ked som dosla domov taky cirkus spustil (a to pritom aj on chodil za kamosmi), ze co som mu ja vtedy povedala, take poriadky som narobila,ze to neustal dal tenisky a isiel niekam do mindze-zaujimalo ma to? Nie. Este som za nim aj dvere zabuchla, ked chcel ist nech ide...Lenze! Toto sa opakovalo...aj to jeho spravanie, tak som mu v jeden krasny den povedala nech sa spakuje a ze koncime. To sa neda trpiet neustale. Uvedom si, ze ty sa nejdes vlacit s inym chlapom, ty ides len na kavu s kamoskou a toto ti nemoze NIKTO zakazat! Citas?? NIKTO!
Nebud pri nom ustrachane dievcatko, lebo pri nom ozaj mozes velmi zle skoncit a to ti vravim narovinu,zacni si presadzovat mas na to rovnaky narok ako on-vy ste rovnocenne bytosti, NIE SI MENEJ!! Ale poviem ti rovno, ja by som s takym zit nevedela a uz toboz s dietatom, lebo ked sa mu nezopres este kym si to dieta az tak neuvedomuje, tak casom bude mat tak zly vzor od vas, ze si nasledky ponesie az do dospelosti.
Nikdy som si žiadne povolenie od muža nepýtala. V predstihu mu oznámim, že idem do mesta na obed alebo cestujem k lekárovi a spojím to s nákupmi. To je všetko. Tým pádom má pár dní na to, aby sa zariadil a ostal pri deťoch. On toez keď niekam ide, tak mi to oznámi. Ja dokonca po jeho pivných stretavkach alebo akciách ani nevyzvedam čo bolo, ako bolo. Načo? Však nech na chvíľu vypustí paru od domácich povinnosti…
A ty si uplne nesvojprávna alebo čo
Ahoj, mas doma chuja (vzhladom na forum ho nenazvem doslova vulgarne). Z toho co pises mam pocit,ze sa ho bojis, ruku na srdce, je tak? Nie je nahodou problem, ze aj v inych veciach sa mu bojis oponovat okrem tejto jeho ziarlivosti? Podla pismenok mi prides vcelku taky utiahnuty typ vedla muza. V prvom rade, prestan sa ho bat, ked niekam chces ist, mas na to narok, on ta nemoze drzat doma ako svoj majetok citovym vydieranim k dietatu. Uvedom si,ze ty nie si vec, ktoru on vlastni, si ziva bytost-clovek, ktory ma svoje prava, si dospela, svojpravna a mas aj OP. Nepytaj sa ho, ci mozes, ty mu to oznam, vtedy idem s kamoskou, za ten cas budes s dietatom a bodka.Ked ta zacne citovo vydierat, tak ser do neho, ty si mu to oznamila. Aj on je rodic, nech sa aj on stara, nechodis von kazdy den. Zena nastartuj pri nom svoju sebauctu, lebo takto ta on potopi lavou zadnou a uz ani k rodine ta nepusti samu. Pokial by povedal, ze sa o dieta nepostara, tak to sprav tak, ze nastartuj kocik a chod aj s dietatom za kamoskou -dohodnite si cas, aby to nebolo priliz neskoro a chod! Nestrat kamaratky len za to,ze on ta chce svojou ziarlivostou a citovym vydieranim od nich odstrihnut, lebo raz to budes lutovat, ked ostanes celkom sama. Ja som kedysi davno tiez mala takeho, co sa mi snazil zhnusit dopredu kazde stretko s kamoskou a tie vypisovacky, ked som uz sedela v buse a bola na kave-vypla som uplne mobil a mohol pisat aj na lamparen, ked som dosla domov taky cirkus spustil (a to pritom aj on chodil za kamosmi), ze co som mu ja vtedy povedala, take poriadky som narobila,ze to neustal dal tenisky a isiel niekam do mindze-zaujimalo ma to? Nie. Este som za nim aj dvere zabuchla, ked chcel ist nech ide...Lenze! Toto sa opakovalo...aj to jeho spravanie, tak som mu v jeden krasny den povedala nech sa spakuje a ze koncime. To sa neda trpiet neustale. Uvedom si, ze ty sa nejdes vlacit s inym chlapom, ty ides len na kavu s kamoskou a toto ti nemoze NIKTO zakazat! Citas?? NIKTO!
Nebud pri nom ustrachane dievcatko, lebo pri nom ozaj mozes velmi zle skoncit a to ti vravim narovinu,zacni si presadzovat mas na to rovnaky narok ako on-vy ste rovnocenne bytosti, NIE SI MENEJ!! Ale poviem ti rovno, ja by som s takym zit nevedela a uz toboz s dietatom, lebo ked sa mu nezopres este kym si to dieta az tak neuvedomuje, tak casom bude mat tak zly vzor od vas, ze si nasledky ponesie az do dospelosti.
@motylik2559 ja som sa mu to bála povedať pred dvomi dňami sme sa dohodli s kamoškou a ešte som mu to nepovedala lebo on ma vždy trestá tým že odmieta sex a odmieta komunikovať no urazený na tri zimy
Tak pri mne by doslova explodoval. Ja si dovolím ísť raz dvakrát do týždňa sama na wellness (striedame sa pri dieťati).
A to mám 30+
Inak to už sa začínaš chváliť aky mas ba hivno vzťah alebo čo
@anonym_autor autorka, ty si ďalšia jednoduchá, alebo si troll.
@motylik2559 ja som sa mu to bála povedať pred dvomi dňami sme sa dohodli s kamoškou a ešte som mu to nepovedala lebo on ma vždy trestá tým že odmieta sex a odmieta komunikovať no urazený na tri zimy
@anonym_autor on ťa trestá tým,že odmieta sex?😂😂😂 Akože sex s ním máš len za odmenu??
Dočúrala som sa skoro od smiechu.
S takým chujom by som sex ani nechcela,takže by som s tým problém nemala.
Vlastne,s takým by som sa ani nedávala dokopy a nerobila si dieťa.
Ja som len oznámila,že idem tam a tam,a nie že dve hoďky,ale celý víkend alebo aj celý týždeň.Ex mi tiež iba oznamoval,čo kde kedy
@anonym_autor Autorka, ale tym,ze odmieta sex vytresta aj sameho seba😂😂😂 Postav sa mu, dobre ti radim, lebo budes trpiet pri tom debilovi cely zivot! Ja by som s takymto debilom co ta citovo vydiera neostala ani chvilu uz! Ved on je cisty citovy impotent a zakomplexovany chudak, prepac mi tie vyrazy, ale lepsie na neho nemam, ostatne su len horsie, ale tie nebudem pisat na fore. Mas vobec nejaku sebauctu,ze si toto od neho nechas? Keby som tam s tebou, tak to by videl to co este nevidel!! A aby este on nemal za usami, ked sa chova takto choro voci tebe len za jednu kavu co chces ist.
@anonym_autor Jediné prípustné spýtanie je: či bude doma, lebo ty chceš ísť s kamoškou von. Máš doma úplne nesebavedomého, bojazlivého control freaka. Takže ho budeš musieť prevychovať. Na to, aby si ho prevychovala, mu najprv budeš musieť zdvihnúť sebavedomie a nechať ho uvedomiť si, aký je pako. To sa ale nedá spraviť nátlakom. No, máš čo robiť. Je to ale puk, ak ti vyhadzuje na oči, že si chcela mať decko... a čo, jeho nie je? No, máš veľa práce pred sebou. Tak si to uži, aj prevýchova môže byť zábavná. Len vsetko pekne postupne ;) Prajem veľa šťastia a dobrú kávu s kamoškou 👍
@anonym_autor Autorka, ale tym,ze odmieta sex vytresta aj sameho seba😂😂😂 Postav sa mu, dobre ti radim, lebo budes trpiet pri tom debilovi cely zivot! Ja by som s takymto debilom co ta citovo vydiera neostala ani chvilu uz! Ved on je cisty citovy impotent a zakomplexovany chudak, prepac mi tie vyrazy, ale lepsie na neho nemam, ostatne su len horsie, ale tie nebudem pisat na fore. Mas vobec nejaku sebauctu,ze si toto od neho nechas? Keby som tam s tebou, tak to by videl to co este nevidel!! A aby este on nemal za usami, ked sa chova takto choro voci tebe len za jednu kavu co chces ist.
@motylik2559 od 15:00 je preč. S kamoškou sme sa dohodli na 19:30
o pol šiestej som mu písala a doteraz ani neodpísal tak neviem či niekde pôjdem keď ešte neprišiel
@anonym_autor žiješ predpokladám na Slovensku nie v Saudskej Arábii. Ale podla tvojho správania už nosíš čador a burku aj bez toho - nulové sebavedomie a povedomie o svojich právach a slobode máš keď sa takto necháš zatvárať doma.
@motylik2559 od 15:00 je preč. S kamoškou sme sa dohodli na 19:30
o pol šiestej som mu písala a doteraz ani neodpísal tak neviem či niekde pôjdem keď ešte neprišiel
@anonym_autor čo ti poviem,je to chuj. Spakuj sa čo najrýchlejšie.
Nepýtam si povolenie. Oznámim a idem
@anonym_autor čo ti poviem,je to chuj. Spakuj sa čo najrýchlejšie.
@romiada som si spomenula... na bývalého priatela... ani nos vytrčiť z okna,, niktoo nesmel volať, von s bielou palickou a s čiernymi okuliarmi... Lebo on: Nikoho nezdravíme.... ja som poznala z práce veľa ľudí.. mne to nedalo... ja. "Monolog??" oči mu šli vypadnúť.. Papuča veľká ako celé mesto a ja pod ňou. Nie!!
@rozculena nedaj na sebe rúbať drevo
dobry vecer pan manzel, boli by ste takej lasky a podpisali mi priepustku na kofolu s kamoskou xyz (doplnit meno, adresu a rod.cislo) v case od xyz do xyz (doplnit presny cas odchodu a navratu). dakujem ooo vase velicenstvo, budem vas velebit.
@sowhat zabudla si potvrdenie od notára.
Vo vzťahu sa nikto nikam nepusta, normálne si to povieme dopredu. Akurát môjmu hovorím, ze v piatok mame stretnutie z fitka, cca 20 ľudí také posedenie. Ze ok a len otázka, dokedy plánujeme byť. Nič, žiadne zduvanie a aj sex bude ked pridem😀😀
Normalne idem von, na diskoteku dokonca aj na vikend preč..Len sa opytam či mu to vtedy vyhovuje...kokos že kto mi bude s deťmi? A on je čo? Darca spermii? Šak ke to ich otec. Nech sa stará
@anonym_autor on ťa trestá tým že nechce sex? 🤣🤣🤣🤣 A s taký debilom ty chceš sex? Odpadnem...

@anonym_autor bude tichá domácnosť a budem počúvať ako on nikde nechodí a ako teda začne a podobne
@anonym_autor napises mi?