Ako vyriešiť žiarlivosť partnera pri odchode von?
Ahojte... spýtam sa ...keď chcete ísť večer von na kávu/Kofolu s kamarátkou pýtate so povolenie od muža ? Ako sa to pýtate ? Nechodím často..len pár krát do roka. Máme malé dieťa dvojročné a chcela by som ísť na hodinku hodinku a pol von.....neviem ako sa mám spýtať....... muž je žiarlivý a potom sa na mňa hnevá keď si idem s kamoškou sadnúť.......
@motylik2559 od 15:00 je preč. S kamoškou sme sa dohodli na 19:30
o pol šiestej som mu písala a doteraz ani neodpísal tak neviem či niekde pôjdem keď ešte neprišiel
@anonym_autor uspi dieťa v kočíku a choď. ( Viem že radím neskoro ), ale platí to nabudúce. Ani mu nehovor vopred, odíď s dieťaťom skôr ako príde domov, tulajte sa, relaxujte vonku, zájdi na návštevu, stretko s kamoškami, alebo detský kútik či ihrisko, vráť sa dobre neskoro a nedvihaj mobil.
A hlavne mu slušne asertivne vytmav, že nie je bachar a ty väzeň, a či preto robí scény lebo sám má za ušami a klati frajerky kade tade.
Podľa seba súdi teba...
PS.pripravuj sa na radikálny rez, toto si nezaslúži žiadna žena ( ani dieťa), takže aj rozvod je riešenie

Ahoj, mas doma chuja (vzhladom na forum ho nenazvem doslova vulgarne). Z toho co pises mam pocit,ze sa ho bojis, ruku na srdce, je tak? Nie je nahodou problem, ze aj v inych veciach sa mu bojis oponovat okrem tejto jeho ziarlivosti? Podla pismenok mi prides vcelku taky utiahnuty typ vedla muza. V prvom rade, prestan sa ho bat, ked niekam chces ist, mas na to narok, on ta nemoze drzat doma ako svoj majetok citovym vydieranim k dietatu. Uvedom si,ze ty nie si vec, ktoru on vlastni, si ziva bytost-clovek, ktory ma svoje prava, si dospela, svojpravna a mas aj OP. Nepytaj sa ho, ci mozes, ty mu to oznam, vtedy idem s kamoskou, za ten cas budes s dietatom a bodka.Ked ta zacne citovo vydierat, tak ser do neho, ty si mu to oznamila. Aj on je rodic, nech sa aj on stara, nechodis von kazdy den. Zena nastartuj pri nom svoju sebauctu, lebo takto ta on potopi lavou zadnou a uz ani k rodine ta nepusti samu. Pokial by povedal, ze sa o dieta nepostara, tak to sprav tak, ze nastartuj kocik a chod aj s dietatom za kamoskou -dohodnite si cas, aby to nebolo priliz neskoro a chod! Nestrat kamaratky len za to,ze on ta chce svojou ziarlivostou a citovym vydieranim od nich odstrihnut, lebo raz to budes lutovat, ked ostanes celkom sama. Ja som kedysi davno tiez mala takeho, co sa mi snazil zhnusit dopredu kazde stretko s kamoskou a tie vypisovacky, ked som uz sedela v buse a bola na kave-vypla som uplne mobil a mohol pisat aj na lamparen, ked som dosla domov taky cirkus spustil (a to pritom aj on chodil za kamosmi), ze co som mu ja vtedy povedala, take poriadky som narobila,ze to neustal dal tenisky a isiel niekam do mindze-zaujimalo ma to? Nie. Este som za nim aj dvere zabuchla, ked chcel ist nech ide...Lenze! Toto sa opakovalo...aj to jeho spravanie, tak som mu v jeden krasny den povedala nech sa spakuje a ze koncime. To sa neda trpiet neustale. Uvedom si, ze ty sa nejdes vlacit s inym chlapom, ty ides len na kavu s kamoskou a toto ti nemoze NIKTO zakazat! Citas?? NIKTO!
Nebud pri nom ustrachane dievcatko, lebo pri nom ozaj mozes velmi zle skoncit a to ti vravim narovinu,zacni si presadzovat mas na to rovnaky narok ako on-vy ste rovnocenne bytosti, NIE SI MENEJ!! Ale poviem ti rovno, ja by som s takym zit nevedela a uz toboz s dietatom, lebo ked sa mu nezopres este kym si to dieta az tak neuvedomuje, tak casom bude mat tak zly vzor od vas, ze si nasledky ponesie az do dospelosti.
@motylik2559 tlieskam 👏👏👏 toto by mali počúvať 100x do roka už deti na školskom vyučovaní a 100x doma