icon

Ako vysvetliť chlapovi, že nemám kariérne ambície?

30. apr 2024

Ahojte chcem sa vyrozprávať a mozno pochopit preco ludia nedokazu pochopit a tolerovať život inych ..takze začnem...mam 24 rokov, priateľ 29..
Ja robotnička vo fabrike(jednoducha praca) za skoro minimalku, on manažér, ktorý zarába vyše 3000, mozno niekedy aj 4000.. Nerobíme v tej istej firme.
Začína mať zvlaštne reči, ze prečo nechcem niečo študovať alebo nejaký kurz.. Ťažko vysvetlit, ze nemam nato mentalnu kapacitu, lebo nie kazdy ma nadpriemerne IQ....To ti chlapi už nedokážu ľúbiť ženy, také aké sú? Podotýkam, že sním nebývam ani nebudem a ani svadbu neplanujeme, peniaze ani dary tiež nepytam nezaujimaju ma hmotne somariny, zbytočnosti, kupim len základné veci to čo potrebujem. Čo stým?

Strana
z2
sense
30. apr 2024

Inak mame v rodine manželstvo kde on vysokoškolák s výbornou kariérou a ona "len ucnovku s maturitou", aj keď teda spoznali sa keď on skončil čerstvo výšku a ona ucnak.... A sú spolu cez 20rokov a vychovali 3 deti. Teraz on je na vysokej pozícii zarába par tisíc mesačne a ona je pre niektorých "len" predavačka a Všetcia sa čudujú prečo pracuje keď nemusí....
Ale autorka to zrejme nebude vás prípad keď už teraz má takéto narazky

melanta
30. apr 2024

@sense on má blbé narážky, ale rovnako ona. Nemieni s ním nikdy žiť, pretože by musel financovať bývanie on a to by jej vadilo. Takže toto nebude prípad aký popisuješ.

domkakvet
30. apr 2024

Asi len chce aby si sa mala lepsie, ak ti to tak vadi, tak mu povec, ze nemas zaujem a viac sa o tom nechces bavit.

sense
30. apr 2024

@melanta ved píšem že to nebude ich pripad

jeennyv
30. apr 2024

Pozri on bude mat 30 ma dobry plat ako pises atd..je financne a asi aj mentalne nastaveny inde, mozno uz planuje buducnost ake to bude atd….mozno vidi v tebe potencial…a ty..ty si protirecis….lubis ho, sex je dobry..no byvat s nim nechces…mno neviem keby si ho lubila, tak s nim chces rozvijat vztah a buducnost…

ka_ty2
Autor odpoveď zmazal
1ryba
Odpoveď bola odstránená
katka700
30. apr 2024

Priateľ asi vidí že máš na viac ako celý život robiť za minimálku. Nie každý chce extra kariéru ale trocha sa posunúť, skúsiť niečo nové, mať o trochu lepši plat je fajn, či? Mať pri sebe človeka čo ti ukáže že sa dá žiť aj inak a poradí je na nezaplatenie.

oli18
30. apr 2024

To co za temy su tu dnes? Akoby mali tu istu autorku.

taynee
Odpoveď bola odstránená
prasiatko30
30. apr 2024

@taynee 50’shades of grey🤔

prasiatko30
30. apr 2024

Maid in manhattan

svetlonos
30. apr 2024

Vy ste diametralne odlišní jedinci, áno, aj koli vášmu pohľadu na život. On zaraba 3-4000 eur, ty minimálnu. Mama robila dlhe roky v kancli náročnú prácu psychicky. Teraz je vo fabrike na 3 smeny a s nadcasmi (5× mesacne) ma 1600 e(niekedy 2000e v cistom) A čistú hlavu ako povedala. Nie je blba, zarobi si dobre. Ona uz ma "stare" deti, takže živi en seba, nema hypo ani dlhy.
A ty sa chceš zahrabat v tvojom veku v malo platenej praci - lebo každý tam tak zarobi.
Toto je tvoj problém s ambíciami!
Nemusíš robiť menezerku, ale nechceš už nič robiť. Bolo by iné, keby máš trebars nejaký hendikep a nemáš na vyber. To by ti bolo k cti. Ale takto nič mic. Ty si svoj zivot už vzdala. Ked toto pivie už pani na dôchodku, je to ok, robi za minimálnu k dôchodku a je medzi ľuďmi.
Ale ty si v najlepších rokoch, bez záväzkov.
Vy spolu isto nebudete, zmyslate uplne inak. Ty sa uspokojiť s omrvinkami "lebo aj iní to tak maju" a on chce mat plnohodnotnej život.
Nemusíš byť genius, stačí zmeniť miesto kde hľadať prácu lepšie platenú.
Chápeš? On nechce od teba pozíciu riaditeľky, ved keby náhodou si matka- on by asi doma s detmi nebol. Len chce aby si chcela od života trosku viac!
Ja ľutujem, že som to v tvojom veku neurobila. Mam teraz moznost ist do školy- super. Ale premrhala by som 2 roky od rána do večera. Neváhala by som ani sekundu, ale mam male deti a nezoberiem im seba na taky dlhy čas.
Odhliadnuc od muza - urob to koli sebe. Nemusíš byť milionarka, ale peniaze zatiaľ ešte k životu treba a minimálna je ozaj malo.
Neporovnavaj sa s ostatnými.

zmrzlinka2021
1. máj 2024

@sense väčšinou žena bez vzdelania pri modrom mužovi porastie, minimálne mentálne. Kým jednoduchý muž múdru a šikovnú ženu potiahne dole.

sisska96
6. máj 2024

Nie ste na jednej úrovni. On za teba sa stále bude hanbiť že nemáš vzdelanie, a si robotnícka za minimálku. Časom si nájde inú ženu

Strana
z2