icon

Ako vysvetliť kamarátke, že pes nie je dieťa?

15. nov 2025

Ako slusne vysvetlit kamaratke ze ma ku svojmu psovi nezdravy vztah ? Odkedy s muzom kupili štena psa furt ma v nadseni volala aj s mamzelom a so synom ze nech prideme pozriet - maleho a .. hovorim jej ze jasne ze synak sa potesi ked uvidi psa ze super.. ale potom mi fotila ako je so psom doma vypisana lebo pri “malom” sa striedaju a su unaveni - raz sa venuje ona raz manzel …a take akoze zvlastne veci … no na to som neodpovedala nic ale posledny tyzden dava na fb ultrazvuk kde je pes v bruchu😳a dava same porovnavania typu “tvoje dieta - nohy babatka a moje dieta nohy psa”.. obavam sa ze jej nejak preplo . Nehovoriac o rozpravani so psom to asi nemusim komentovat - ocko sa ti teraz povenuje - chod k ocinkovi - tatko ta bude teraz chovat😳. Muza ma flegmu totalny “mampicista” on ho drzatl na rukach a kolisal - je to pes uz taky 14 kilovy vacsi nejaky lovecky … Prislo nam to miestami chore to chovanie a asi jej chcem zdravo naznacit ze nie nemas dieta mas psa aj ked ona este materske city nepozna nevie to porovnat, ale obavam sa aby jej necvoklo este viac . Ma 26 r.

Strana
z3
anonym_778c37
16. nov 2025

@anonym_autor moja kamarátka ma tak mačku, moji susedia psa a mačku majú milión hračiek, obojkov, granúl, pamlsiek deti majú v zahraničí tak majú iné "deti" niekto si spravi také dieťa z manžela to mi príde viac komické ako so zvieraťom.Je spokojná, zviera spokojné tak ju nechaj na pokoji.Pre starších, alebo osamelých ľudí to je dobre na psychiku

natalka13
16. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_4ca5c6 deti su naša zachrana , povedia čo si myslia 🙏🏻♥️ a pritom nepovedal nič zle len pravdu . Každy pes smrdi aj ked ho vykupes pride z vonku a opat pachy . Je to zver co nema problem
Vonku zožrat pudovo hovno , myš atd … Ak toto niekto prirovna k dietatku nech sa pači smer liecebňa.

Treba otvarat oči tym pomylenym ženam . Obliekaj si to aj kociaruj aj nakoj psa maj aj zajaca aj opicu ale neprirovnavaj to k dietatku …

@anonym_autor tak jej otvor oci.
Nevies ako? No normalne tvoje spravxnie je chore skodi ti to aj tomu psovi....

anonym_ed4b3f
16. nov 2025

@anonym_autor toto je strašne chorá doba na toto ... Aj ja mám kamošku ktora moje deti vzdy porovnávala s jej psom...a tie reči že nespinkali sme dobre...napapali sme sa ... Neznášam to a ja som sa s ňou prestala úplne baviť o deťoch a keď sa ona baví o psovi tak zmením tému alebo ,,už musím ísť,, lebo ani ma to nebaví a vždy si pomyslím že to bolo jedno múdre šikovné dievča a stala sa z nej doslova blbka čo si nosí pudlika aj do práce, šušle na neho a nechodí nikam kam nemôže ísť s ním lebo on plače a psychicky to nezvláda 🤦nechápem túto dobu no...

luccija
16. nov 2025

@anonym_autor neviem odkiaľ berieš pocit, že ty jej máš niečo vysvetľovať?Ber ju aká je si teda fakt super kamarátka.Ktokolvek z môjho okolia kúpil psa tiež volal nech sa prídeme pozrieť aj darček sme mu kúpili🤣ignoruj to máš málo svojich problémov?

luccija
16. nov 2025
@natalka13

@anonym_autor tak jej otvor oci.
Nevies ako? No normalne tvoje spravxnie je chore skodi ti to aj tomu psovi....

@natalka13 a myslis, že s tým prestane, lebo kamarátka to povedala?Akurát príde o kamarátku aj, keď neviem či som o niektorej kamarátke povedala, že jej j...e

autor
16. nov 2025
@anonym_ed4b3f

@anonym_autor toto je strašne chorá doba na toto ... Aj ja mám kamošku ktora moje deti vzdy porovnávala s jej psom...a tie reči že nespinkali sme dobre...napapali sme sa ... Neznášam to a ja som sa s ňou prestala úplne baviť o deťoch a keď sa ona baví o psovi tak zmením tému alebo ,,už musím ísť,, lebo ani ma to nebaví a vždy si pomyslím že to bolo jedno múdre šikovné dievča a stala sa z nej doslova blbka čo si nosí pudlika aj do práce, šušle na neho a nechodí nikam kam nemôže ísť s ním lebo on plače a psychicky to nezvláda 🤦nechápem túto dobu no...

@anonym_ed4b3f 🙏🏻🙏🏻👌🏻👌🏻absolutne vystizne

lucinka9292
16. nov 2025

@anonym_autor je to chore. Nechapem, co sa to tu deje. Pes je viac ako clovek/dieta. Stale je to LEN zviera. Nie je to nas druh. Vobec nerozumiem ako niekto moze “uctievat” psa a castokrat opovrhovat a kydat na male nevinne deti, na svoj druh. Ideme do zahuby.

Neodporucam ti nieco jej hovorit. Aj tak to nepovedie k nicomu. Ked ti nieco vadi, napriklad fotky, spravy, tak ich skus istu dobu necitat alebo jej povedz, ze ta to nebavi…

anonym_5531a2
16. nov 2025

@anonym_autor 😃 Ak je to najlepšia kamarátka, tak by nemala mať problém, keby jej položartom poviem, či jej už trochu neharaší zo psa. Však na to sú praví kamaráti, povedia ti úprimne aj nepríjemnú pravdu.

oblecenie99
16. nov 2025

Jedine, čo by som riešila, ak by išlo o moju kamošku je skôr rozhovor smerom, či je naozaj s tým pravým chlapom. Podľa toho, čo píšeš, ona chce dieťa a nie náhradu za dieťa..
Mne by to vadilo iba vtedy, ak by niekto svojho psa/mačku/korytnačku prirovnával k mojim deťom, tam by som.mozno aj zareagovala, že teda odtiaľ potiaľ..

darmasiswa
16. nov 2025

preco mnohe z vas trapi, ak niekto uprednostni mat psa miesto dietata, alebo sa sprava k zvieratu ako k dietatu? ako vam to zasahuje do vasho zivota?

anonym_21cdbe
16. nov 2025

@anonym_autor S tým už nenarobíš nič.Ludia sú dnes úplne zmagorený. Pes je pomaly ( aj je! ) viac ako deti. Respektíve nahrádzajú deti. Mne psíčkári nevedia ,ale vidím denne,že majú so psom lepší vzťah ako s deťmi, či susedmi.Ale rešpektujem ,aj keď mi to príde, že je to už chorá doba.Ale nestarám sa...

anonym_046455
16. nov 2025

Toto o tom psovi sme uz citali ale stazovala sa na nu kolegyna,co musela potom robit jej robotu.Nuz chore,asi potrebuje odbornu pomoc,mozno tak moc tuzila po vlastnom dietati az jej z toho naozaj aj preplo.

anonym_21cdbe
16. nov 2025
@anonym_ed4b3f

@anonym_ed4b3f To nechápem ani ja.Aj keď rešpektujem. Zviera naozaj pomáha starším osamelým ľuďom,ale tak zdravo. Neviem kde sa stala chyba..
My celá rodina máme radi zvieratá, ale pre nás je pes-PES ktorí patrí do RD a vonku do búdy. A chvalabohu na dedinách je to stále ešte tak.Aspoň v tých menších. Ano aj my sa s ním rozprávame občas aj ho vezmeme na prechádzku občas, ale väčšinou je na dvore a stráži dom u našich. Ale poznám jednu ženu čo má kočiar pre psov a kočíkuje a má ich tam aspoň 5 malých.

carolynka
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3