icon

Ako vysvetliť kamarátke, že pes nie je dieťa?

15. nov 2025

Ako slusne vysvetlit kamaratke ze ma ku svojmu psovi nezdravy vztah ? Odkedy s muzom kupili štena psa furt ma v nadseni volala aj s mamzelom a so synom ze nech prideme pozriet - maleho a .. hovorim jej ze jasne ze synak sa potesi ked uvidi psa ze super.. ale potom mi fotila ako je so psom doma vypisana lebo pri “malom” sa striedaju a su unaveni - raz sa venuje ona raz manzel …a take akoze zvlastne veci … no na to som neodpovedala nic ale posledny tyzden dava na fb ultrazvuk kde je pes v bruchu😳a dava same porovnavania typu “tvoje dieta - nohy babatka a moje dieta nohy psa”.. obavam sa ze jej nejak preplo . Nehovoriac o rozpravani so psom to asi nemusim komentovat - ocko sa ti teraz povenuje - chod k ocinkovi - tatko ta bude teraz chovat😳. Muza ma flegmu totalny “mampicista” on ho drzatl na rukach a kolisal - je to pes uz taky 14 kilovy vacsi nejaky lovecky … Prislo nam to miestami chore to chovanie a asi jej chcem zdravo naznacit ze nie nemas dieta mas psa aj ked ona este materske city nepozna nevie to porovnat, ale obavam sa aby jej necvoklo este viac . Ma 26 r.

Strana
z3
zmrzlinka2021
15. nov 2025

@anonym_autor

Tak ma psíka ako dieťa, čo na tom?

Prečo nie si to schopná rešpektovať?

anonym_6d18ad
15. nov 2025

@anonym_autor asi tebe siblo, čo je teba do toho?

anonym_c2e7e4
15. nov 2025

@anonym_autor asi nemôže mať deti tak jej z toho preplo, chudera

autor
15. nov 2025

Urcite to nie je normalne , zver je zver

autor
15. nov 2025
@anonym_c2e7e4

@anonym_autor asi nemôže mať deti tak jej z toho preplo, chudera

@anonym_c2e7e4 moze , ale este sa na to neciti jej muz

tatiana288
15. nov 2025

Možno túži po dieťati a má potrebu niekde venovať materinskú lásku. To s tým ultrazvukom mi príde už trocha cez čiaru, ale nemyslím si, že by ti tým nejak ubližovala. Než si ju sem prišla "ohovoriť", povedala si jej priamo čo si myslíš?

lukbe
15. nov 2025

Normálne jej povedz ako tu, nie je to dieta, ale pes. Mam psy rada, ale ty to preháňaš. Asi tak. Co asi bude vyvadzat pri dieťati 🙈?

13uzivatelka11
15. nov 2025

Nerozumiem čo riešiš teraz? Ja síce takúto lásku ku psovi tiež moc nechápem, ale nejako je mi to jedno čo robia ostatní, veď tym neubližuje nikomu.. teší sa zo šteniatka..

anonym_04f2ab
15. nov 2025

Je to normálne ak s oveľa väčšou láskou zahŕňa ľudí
Inak to normálne by nebolo, upinat sa na vzťah k zvieraťu miesto človeka alebo dieťaťa

lily246
15. nov 2025

@anonym_autor
Preboha táto psíčkarska doba 🤦‍♀️ kamarátke by som milo a slušne povedala svoj názor a zvyšok nechaj na ňu.

biba_18
15. nov 2025

pokiaľ to bude vychovaný pes a nie rozmaznaný nebezpečný tvor, nevidím problém 😏

13uzivatelka11
15. nov 2025

A inak čo si myslíte že sa zmení tým že jej povie, že je to podľa nej choré? Kamarátka svoj vzťah k psovi nezmení a akurát sa len pohadaju..ak je to inak dobrá kamarátka a pekne spolu vychádzajú, mne to príde ako zbytočný konflikt. Ak to autorku obťažuje tento jej vzťah ku psovi, nech tam proste už nechodi.

martinkatinka
15. nov 2025

Tak, ze sa dala vypisat kvoli psovi OK nie je.
A ten nezdravy vztah, to uz musi riesit sama.

anonym_4ca5c6
15. nov 2025

Hej no, mojej znamej tiez tak preplo. Deti ma odrastene, tak si kupili psa, aby sa jej necnelo. Tiez ho oslovuje "malicky", seba ako jeho maminku, manzela ako jeho tatinka, oblieka ho do roznych pyzamiek, maluje mu pazure na nohach, o nicom inom nehovori, len o svojom babatku (psovi).. posielala mi stale fotky, aky je malicky krasny a tak, az ked sme raz boli u nich, sa ozval moj maly syn a povedal, ze uz k nim viac nepride, lebo toho psa nema rad, pretoze je skaredy, tlsty a smrdi (je to mops a ma vyraznu nadvahu). Detska uprimnost. Odvtedy mame s "malickym" pokoj. Ja mam rada psov, ale odtial-potial. Toto, co niektori robia, tak to je fakt chore.

anonym_4670bc
15. nov 2025

@anonym_autor normálne by som jej povedala či jej nešibe keď si porovnáva psa s deťmi iných a že to teda nie je to isté, nech ho miluje, stará sa oň ale odtiaľ potiaľ. Ultrazvuk so psom, čo ti drbe?

autor
15. nov 2025
@anonym_4ca5c6

Hej no, mojej znamej tiez tak preplo. Deti ma odrastene, tak si kupili psa, aby sa jej necnelo. Tiez ho oslovuje "malicky", seba ako jeho maminku, manzela ako jeho tatinka, oblieka ho do roznych pyzamiek, maluje mu pazure na nohach, o nicom inom nehovori, len o svojom babatku (psovi).. posielala mi stale fotky, aky je malicky krasny a tak, az ked sme raz boli u nich, sa ozval moj maly syn a povedal, ze uz k nim viac nepride, lebo toho psa nema rad, pretoze je skaredy, tlsty a smrdi (je to mops a ma vyraznu nadvahu). Detska uprimnost. Odvtedy mame s "malickym" pokoj. Ja mam rada psov, ale odtial-potial. Toto, co niektori robia, tak to je fakt chore.

@anonym_4ca5c6 tu by som to uz priklonila okrem malovania nechtov k totalne rovnakej situacii….uf

anonym_9c3431
15. nov 2025

@anonym_autor ja jej vyslovene závidím, že ma tak nudný život a rieši iba chlpáčq. Aj tebe závidím, že máš energiu to tu riešiť. Buď rada, že sa nedeje nič horšie, užívaj kľud, pokoj, pohodu 😎

zmrzlinka2021
15. nov 2025
@anonym_autor

Urcite to nie je normalne , zver je zver

@anonym_autor a ona ťa núti mať psíka ako tvoje dieťa?

Sorry, ale ty ju vôbec nemáš rada

autor
15. nov 2025
@zmrzlinka2021

@anonym_autor a ona ťa núti mať psíka ako tvoje dieťa?

Sorry, ale ty ju vôbec nemáš rada

@zmrzlinka2021 asi si úplne nepochopila pointu práveže ju poznám veľmi dlho a záleží mi na nej a nechcem aby jej nejak preplo v hlave silno… predtym brala aj lieky od psychiatra nejake a myslim , ze je to typ , ktory je labilny a nie je spravne aby si vsugerovala ze je to preboha jej potomok - dieta - vlastna krv - clovek…

Nech nam uz neje*e ludia….

domka222
15. nov 2025

To si ešte nevidela našu susedu. Psa vozí výhradne len v kočíku. Chudák,keď je von,tak jej ide odtiaľ vyskočiť, čo by tak rád behal. Nedajbože,že jej niekto zazvoní, alebo moja mama buchne dverami na chodbe,tak ju ide rozdrapiť, že jej malého zobudia 🥴

zmrzlinka2021
15. nov 2025
@anonym_autor

@zmrzlinka2021 asi si úplne nepochopila pointu práveže ju poznám veľmi dlho a záleží mi na nej a nechcem aby jej nejak preplo v hlave silno… predtym brala aj lieky od psychiatra nejake a myslim , ze je to typ , ktory je labilny a nie je spravne aby si vsugerovala ze je to preboha jej potomok - dieta - vlastna krv - clovek…

Nech nam uz neje*e ludia….

@anonym_autor

Spýtaj sa jej, či je šťastná. Ak áno, nerieš jej nové dieťa

autor
15. nov 2025
@domka222

To si ešte nevidela našu susedu. Psa vozí výhradne len v kočíku. Chudák,keď je von,tak jej ide odtiaľ vyskočiť, čo by tak rád behal. Nedajbože,že jej niekto zazvoní, alebo moja mama buchne dverami na chodbe,tak ju ide rozdrapiť, že jej malého zobudia 🥴

@domka222 ach jaj …no mozno o tyzden mi posle “maleho” v kociari tiez🙏🏻….

anonym_21e160
15. nov 2025

A ako teba osobne ovplyvňuje to, ako sa ona správa k svojmu zvieraťu? Toto mi nejako ušlo.

danica2711
15. nov 2025

@anonym_autor tak sa teší, že má psa, no a čo? Čo je teba do toho? Možno to trochu preháňa, ale kto si ty, aby si jej určovala, čo je normálne? Nechaj ju, nech si to vychutnáva a ak ti to až tak vadí, ako cítiť z tvojho (dosť hnusného) príspevku, preruš s ňou kontakt. A mimochodom, ty si zjavne v živote nemala ani akváriové rybičky, o láske k psovi vieš h...

hederamonstera
15. nov 2025
@danica2711

@anonym_autor tak sa teší, že má psa, no a čo? Čo je teba do toho? Možno to trochu preháňa, ale kto si ty, aby si jej určovala, čo je normálne? Nechaj ju, nech si to vychutnáva a ak ti to až tak vadí, ako cítiť z tvojho (dosť hnusného) príspevku, preruš s ňou kontakt. A mimochodom, ty si zjavne v živote nemala ani akváriové rybičky, o láske k psovi vieš h...

@danica2711 laska k psovi ale odtial potial…

Ano, niektorym fakt sibe zo zvierat. A to hovorim ako milovnik zvierat, ale su to zvierata. Niektore zeny fakt nevedia ovladat svoje materinske pudy a prenasaju to aj na zvierata.
Ale ako sa hovori, domace zvierata su nove deti a rastliny po novom su domace zvierata.

autor
15. nov 2025
@danica2711

@anonym_21e160 no ze mi to neustale foti , opisuje ich den bez vyziadania a prirovnava to k dietatu…. A v dost akoze sialenom vztahu. Nie je to normalna laska k domacemu zvieratu.

@danica2711 mam psa aj ryby inak😂aj syna 😂 viem velmi dobre co pisem a ze je to chore a stojim si za tym. Vyššie co pisu baby najdes aj horsie extremy. Vedela som ze ludom j*be ale ze natolko to zasnem…

autor
15. nov 2025
@anonym_4ca5c6

@anonym_4ca5c6 deti su naša zachrana , povedia čo si myslia 🙏🏻♥️ a pritom nepovedal nič zle len pravdu . Každy pes smrdi aj ked ho vykupes pride z vonku a opat pachy . Je to zver co nema problem
Vonku zožrat pudovo hovno , myš atd … Ak toto niekto prirovna k dietatku nech sa pači smer liecebňa.

Treba otvarat oči tym pomylenym ženam . Obliekaj si to aj kociaruj aj nakoj psa maj aj zajaca aj opicu ale neprirovnavaj to k dietatku …

slnecnica30
15. nov 2025

Pre mna su tiez psy najviac.nemam deti a ani neplanujem a za mna to je zas uplne v pohode ja by som chcela mat taku kamosku

7miriam77
15. nov 2025

Tak ja sa s mojou Trixinkou rozprávam už cez 14 rokov, maznam sa s ňou, a beriem ju ako plnohodnotného člena rodiny ❤️🍀a nemám pocit, že mi šiblo. Psy dokážu byť veľmi citliví, laskavi a človek ich začne po čase brať proste inak...ale toto pochopia len naozaj ľudia, čo psíkov majú a ľúbia ich🐶🐾

slnecnica30
15. nov 2025

Psy maju u nas pravidla,vychovu,hranice musia vediet ze sme pani,maju starostlivost ale lakovanie nechtov a pyzama a neviem co beriem za tyranie pre psov uz. Ale bulteriera tiez oslovujem malicky a ze ja som jeho maminka 😂no a co ale nezatazujem tym nepsickarov alebo ktori nemaju rovnaky vibe

Strana
z3