Ako vysvetliť mužovi, že s ním nechcem byť?
Ahojte, rozišla som sa s mužom. Potrebujem poradiť, možno som ja tá zlá, možno nie to je jedno. Ako mu mám vysvetliť, že už s ním byť nechcem a to cítim tak. Aby mi stále nevyčítal veci z minulosti keď som to cítila inak, nemám právo niekoho prestať milovať? A neostávať v tom, že čo som kedy “sľúbila”..
Načo mu chceš niečo vysvetľovať?🤷
Rozšili ste sa, predpokladám, že nie len tak z ničoho nič a bez slova, čiže čo viac potrebujete riešiť? Komunikovala by som len o nutných veciach, ak máte deti, či potrebujete vyriešiť nejaké praktické záležitosti ohľadom bývania napríklad... na výčitky a podobne by som proste nereagovala, proste ukončili sme to, rešpektuj to, nemám ti k tomu čo viac povedať...
s manipulatorom sa tazko diskutuje
Nie si zlá, vonkoncom sa neobvinuj 😉
Je korektné, keď mu "povieš úprimný dôvod svojho rozhodnutia"... Nepiseš, ako dlho ste boli vo vzťahu, ale je korekt, byť fér, veď ste zažili isto i pekné spoločné chvíle 😉
Dôležitý je i dôvod rozchody, nevera, strata dôvery, podraz... to je uplne iný level.
"aby nevyčítal"... heh @autorka, ty si nepretrhla nitku, ale usekla si vzťah (z nejakého dôvodu), tiež by si bola z toho v šoku a v prdeli 😉, Maj troška pochopenie i pre svojho ex partnera (ak bol k tebe fer a vazil si ta - nič o vasom vztahu nevieme), zrejme sa pokusa o teba "bojovať"... ty si ho poznaš najlepšie a i svoj dôvod rozhodnutia...
Nechaj mu tyzden/par dní čas na spracovanie tohto faktu...
Treba sa odstahovat ak byvate spolu, obaja potrebujete emočne vychladnýť a bude fajn. Rozchody su vzdy na prd, pre oboch je však najlepšie sa rozísť priatelsky 😉
Co potrebujes vysvetlovat? Povedz raz, zablokuj, ingoruj, zi si svoj zivot
A to je ako manzel ci ako? Ved ak to bol len tvoj frajer, tak netreba nic vysvetlovat. Vymazat, zablokovat, nereagovat. Vysvetlenie dostal. Ak s nim byvas, lebo je to tvoj manzel ci partnet, hladaj skor riesenie, aby ste uz spolu nebyvalia cim skor vyriesili pripadny spolocny majetok, nebodaj deti.

Zablokovať, keď ťa osobne príde obťažovať zavolať políciu