icon

Ako vysvetliť mužovi, že s ním nechcem byť?

19. jan 2025

Ahojte, rozišla som sa s mužom. Potrebujem poradiť, možno som ja tá zlá, možno nie to je jedno. Ako mu mám vysvetliť, že už s ním byť nechcem a to cítim tak. Aby mi stále nevyčítal veci z minulosti keď som to cítila inak, nemám právo niekoho prestať milovať? A neostávať v tom, že čo som kedy “sľúbila”..

nynia
19. jan 2025

Zablokovať, keď ťa osobne príde obťažovať zavolať políciu

koniarova
19. jan 2025

Načo mu chceš niečo vysvetľovať?🤷

lindous
19. jan 2025

Rozšili ste sa, predpokladám, že nie len tak z ničoho nič a bez slova, čiže čo viac potrebujete riešiť? Komunikovala by som len o nutných veciach, ak máte deti, či potrebujete vyriešiť nejaké praktické záležitosti ohľadom bývania napríklad... na výčitky a podobne by som proste nereagovala, proste ukončili sme to, rešpektuj to, nemám ti k tomu čo viac povedať...

amonet
19. jan 2025

s manipulatorom sa tazko diskutuje

michal_dr
19. jan 2025

@autorka

Nie si zlá, vonkoncom sa neobvinuj 😉
Je korektné, keď mu "povieš úprimný dôvod svojho rozhodnutia"... Nepiseš, ako dlho ste boli vo vzťahu, ale je korekt, byť fér, veď ste zažili isto i pekné spoločné chvíle 😉

Dôležitý je i dôvod rozchody, nevera, strata dôvery, podraz... to je uplne iný level.

"aby nevyčítal"... heh @autorka, ty si nepretrhla nitku, ale usekla si vzťah (z nejakého dôvodu), tiež by si bola z toho v šoku a v prdeli 😉, Maj troška pochopenie i pre svojho ex partnera (ak bol k tebe fer a vazil si ta - nič o vasom vztahu nevieme), zrejme sa pokusa o teba "bojovať"... ty si ho poznaš najlepšie a i svoj dôvod rozhodnutia...

Nechaj mu tyzden/par dní čas na spracovanie tohto faktu...
Treba sa odstahovat ak byvate spolu, obaja potrebujete emočne vychladnýť a bude fajn. Rozchody su vzdy na prd, pre oboch je však najlepšie sa rozísť priatelsky 😉

sevrin
19. jan 2025

@koniarova predpokladám, že keby teba chlap nechal bez akéhokoľvek vysvetlovania a bez slova by sa proste len zdvihol a odišiel, tak to bude bude pre teba samozrejmosť a budeš s tým úplne v pohode.

taktotedanie
19. jan 2025

Co potrebujes vysvetlovat? Povedz raz, zablokuj, ingoruj, zi si svoj zivot

koniarova
19. jan 2025

@sevrin áno. Budem s tým úplne v pohode. Nie som odkázaná na nejakého truľa, ktorý sa ani rozísť normálne nevie. Na to sa mám moc rada, aby som za takým smútila a nedajboh si ešte hlavu lámala, že prečo. Nechceš, nechaj tak.

siska53
19. jan 2025

A to je ako manzel ci ako? Ved ak to bol len tvoj frajer, tak netreba nic vysvetlovat. Vymazat, zablokovat, nereagovat. Vysvetlenie dostal. Ak s nim byvas, lebo je to tvoj manzel ci partnet, hladaj skor riesenie, aby ste uz spolu nebyvalia cim skor vyriesili pripadny spolocny majetok, nebodaj deti.