icon

Ako vyzerá starý mládenec?

3. dec 2025

ako podla vas, vyzera "bezny", alebo nejaky "vzor" stareho mladenca napr. 40 rocny.. Vedeli by ste opisat Ako si predstavujete po vsetkych strankach, chlapa, muza, ktory proste nikdy nebol zenaty, nema deti. Je nieco take, ze idete po meste a vidite chlapa a hned si povetiete, toto je ten.. Aky je podla vas vyzorm a chovanim, zivotnym stylom, ci vlastnostami. Viete si takeho vybavit a opisat?

Strana
z4
anonym_408d06
3. dec 2025

@anonym_autor tak napriklad taky DiCaprio asi nikdy nebol zenaty... typicky stary mladenec 🙂 🙂

anonym_6dbae8
3. dec 2025

@anonym_autor odvoď si to zo vzoru Stará dievka. Len ten už podľa tohto fóra neexistuje, lebo ženy majú slobodu rozhodnúť sa zostať samé a nezávislosť. Ozaj, chlapi nemajú?

sevrin
3. dec 2025
anonym_edec86
3. dec 2025

@anonym_autor Na toto neexistuje šablóna.
Máš starého mládenca, ktorý o seba nedbá, teda doslova humusák, potom pravý opak vyčesaný, nahodený, navoňaný ale tiež to môže byť úplne obyčajný šedý priemer.

anonym_d8034b
3. dec 2025

Niekedy bol starý mládenec ten, čo chodil v jednom svetri a vypratých rifliach, dnes úplne opačne.
Predstavujem si vyvoňaného narcisa(alfasamca), čo má plný FB miest z celého sveta, dobrý vkus, má na čistiareň a dobré reštiky a nepotrebuje nikoho aby sa mu vozil po chrbte.

melanta
3. dec 2025

Ja za starú dievku či starého mládenca nepovažujem človeka, ktorý nebol ženatý/vydatá. Veď je kopec žien a mužov, ktorí s niekým žili 20 rokov, mali deti, rodiny. A keď v 40 ostanú sami a teda single, tak sú staré dievky a mládenci iba preto, že nemali papier? Za mňa nie. Ja považujem za starú dievku/starého mládenca človeka, ktorý celý život žil sám, čiže žiadne nažívanie v spoločnej domácnosti s niekým, proste človeka, ktorý bol celý život sám alebo mal len príležitostné vzťahy, ktoré boli len o chodení, nie spoločnom žití. Prípadne človeka, ktorý celý život žije s mamičkou. Čiže človeka, ktorý vo veku 40 či 50 bude ťažko zvykať na partnerský život v jednej domácnosti. A čo sa týka toho, ako ho spoznať, ako píše predposledná komentujúca, na to nie je šablóna. Niekto žije celý život sám a žije aktívne, športuje, cestuje, stará sa o seba. A niekto žije celý život v manželstve a chodí ako humusák a nedbá o seba.

anonym_03d1f2
3. dec 2025

Ja si predstavujem starého mládenca ako muža ktorý moc o seba nedbá, je sebestredný, narcistický a žije len pre seba a svoju prácu. Doslova svojou prácou žije.

januska12323
3. dec 2025

Starý mládenec a 40 rokov v jednej vete 😁

nyusika
3. dec 2025
@januska12323

Starý mládenec a 40 rokov v jednej vete 😁

@januska12323 no...ale aspon sa snazia a zakladaju menej trapne temy.
trocha kontroverzie ale musi ostat 😀 😀

autor
3. dec 2025
@nyusika

@januska12323 no...ale aspon sa snazia a zakladaju menej trapne temy.
trocha kontroverzie ale musi ostat 😀 😀

@nyusika Co ak prave tato tema je pre niekoho "zivotne" dolezita? Z mojej strany by nebola zalozena, keby ma nezaujima ako na nu odpoviete. A vopred dakujem za odpovede.

biba_18
3. dec 2025

@januska12323 a čo je na tej vete akože? starý mládenec nie je o veku...

biba_18
3. dec 2025

súhlasím s @melanta - nedá sa to asi podľa pohľadu určiť. kedysi áno, boli to aké tie typy čo sa o nich starala keď nie mama, tak sestra alebo tetka - teraz je to už iné ...

autor
3. dec 2025
@biba_18

súhlasím s @melanta - nedá sa to asi podľa pohľadu určiť. kedysi áno, boli to aké tie typy čo sa o nich starala keď nie mama, tak sestra alebo tetka - teraz je to už iné ...

@biba_18 A nemas to tak, ze ozaj vidis niekde chlapa a podla vzhladu, alebo reci ti je hned jasne ze je stary mladenec?

katkazatka
3. dec 2025
@sevrin

@sevrin taky by mohol byt....👍

billy_jean
3. dec 2025

Starý mládenec bol dlho aj Clooney. To, že nikdy nebol ženatý (čo je definícia starého mládenca) z neho nerobí neatraktívneho muža, čo nemal priateľky. Práve naopak.

januska12323
3. dec 2025
@biba_18

@januska12323 a čo je na tej vete akože? starý mládenec nie je o veku...

@biba_18 tak nie je ale ja si ako starého mládenca predstavujem staršieho chlapíka, ktorý býva u mamičky. Aj keď celkovo tieto definície nepodporujem.

nyusika
3. dec 2025

@anonym_autor
inak, ja to mam niekedy (klamem - velmi casto 😀) tak, ze citam nejaky status/prispevok/komentar a je mi hned jasne, ze provpkacia/zufalec/debil.....dosadte si, co uznate z avhodne

biba_18
3. dec 2025

@anonym_autor niekedy áno, niekedy nie ...

anonym_b6d6f1
3. dec 2025

Oficiálna definícia: Starý mládenec je dospělý muž, který nebyl nikdy ženatý. Termín bývá vyhrazen mužům, kteří nehledají manželku nebo partnera/ku.

autor
3. dec 2025
@anonym_b6d6f1

Oficiálna definícia: Starý mládenec je dospělý muž, který nebyl nikdy ženatý. Termín bývá vyhrazen mužům, kteří nehledají manželku nebo partnera/ku.

@anonym_b6d6f1 a mas takeho niekoho vo svojom okoli? Ako vyzeraju bezne.

anonym_b6d6f1
3. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_b6d6f1 a mas takeho niekoho vo svojom okoli? Ako vyzeraju bezne.

@anonym_autor áno mám a aj ja som stará dievka - nevydala som sa ani neplánujem. To neznamená, že nemám vzťah. Vyzeráme úplne normálne, aj tí muži, aj tie ženy. Aj môj priateľ je starý mládenec.

autor
3. dec 2025
@anonym_b6d6f1

@anonym_autor áno mám a aj ja som stará dievka - nevydala som sa ani neplánujem. To neznamená, že nemám vzťah. Vyzeráme úplne normálne, aj tí muži, aj tie ženy. Aj môj priateľ je starý mládenec.

@anonym_b6d6f1 Cize ak to spravne chapem, Stary mladenec podla teba je muz, s pravidelnou penetraciou bez kopulacie?

anonym_b6d6f1
3. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_b6d6f1 Cize ak to spravne chapem, Stary mladenec podla teba je muz, s pravidelnou penetraciou bez kopulacie?

@anonym_autor no definícia starého mládenca je muž, čo nikdy nebol ženatý a ani sa neplánuje. A rovnako stará dievka je žena, čo nebola vydatá. A áno, je to muž, alebo žena, čo majú pravidelný styk, aj celkom dobre vyzerajú, len nemajú potrebu sa usadiť, zakladať rodinu apd.

nyusika
3. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor
prosim vysvetlit, ako sa da penetrovat bez kopulacie 😀 😀 😀

kopulacia neznamena rozmnozovanie...je to proste vyraz na uspokojenie sexualnych pudov...ano, kopuluje sa aj za ucelom rozmnozovania.
cize ked sa snazis byt vtipna/vtipny, radsej nepouzivaj cudzie vyrazy, ktorym nerozumies

anonym_b6d6f1
3. dec 2025
@nyusika

@anonym_autor
prosim vysvetlit, ako sa da penetrovat bez kopulacie 😀 😀 😀

kopulacia neznamena rozmnozovanie...je to proste vyraz na uspokojenie sexualnych pudov...ano, kopuluje sa aj za ucelom rozmnozovania.
cize ked sa snazis byt vtipna/vtipny, radsej nepouzivaj cudzie vyrazy, ktorym nerozumies

@nyusika teraz som to docitala cele. Ako sa da penetrovat bez kopulacie? Vie ten clovek, co je kopulacia?

nyusika
3. dec 2025
@anonym_b6d6f1

@nyusika teraz som to docitala cele. Ako sa da penetrovat bez kopulacie? Vie ten clovek, co je kopulacia?

@anonym_b6d6f1 urcite to slovo niekde cital/pocul 😀 😀

anonym_b6d6f1
3. dec 2025
@nyusika

@anonym_b6d6f1 urcite to slovo niekde cital/pocul 😀 😀

@nyusika brat počul 🙂. Asi mu nikto vynadal, že je starý mládenec, tak chce získať info.

autor
3. dec 2025
@anonym_b6d6f1

@anonym_b6d6f1 kopulacia cely proces za ucelom rozmnozovania 🙂 penetracia je iba prijemna cast aktu

anonym_b6d6f1
3. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_b6d6f1 kopulacia cely proces za ucelom rozmnozovania 🙂 penetracia je iba prijemna cast aktu

@anonym_autor ako moze byt penetracia bez kopulacie? Ona je sucastou toho aktu.

autor
3. dec 2025
@anonym_b6d6f1

@anonym_autor ako moze byt penetracia bez kopulacie? Ona je sucastou toho aktu.

@anonym_b6d6f1 jednoducho 🙂 ze ho vytiahne, any sa neobjavil na Koniku ako zly tato 🙂

Strana
z4