icon

Ako zabudnúť?

14. jan 2022

Dievcata, nemyslela som si, ze v 35 rokoch buden riesit pubertalne problemy ☹
Ja aj sme rozvedeni. Ja 35, on po 40. Na zaciatku sa velmi snazil, ja som si nebola ista ci ho chcem a ci to on mysli vazne. Snazil sa a druha vec - strasne silna pritazlivost medzi nami bola. Uplna explozia. To sa mne stalo asi 1x za zivot a toto bolo 2x
No po par mesiacoch snazenia sa sa zrazu zmenil. Najrpv som si myslela ze mam paranoje ze ho upodozrievam ale vzdy ked som navrhla stretko (aj predtym sme sa kvoli povinnostiam videli 1x tyzdenne iba) tak ho zrusil, nestihal, mal nieco ine nedokladne. Potom uz aj pri stretnuti som videla ochladenie
Na rovinu som to chcela riesit - ziadne vycitky - len som sa opytala ci sa nieco u neho zmenilo a ze ak hej tak ze som dospela a pochopim to … tvrdil a aj tvrdi ze nie
No sama vidim aj citim aj viem ze je koniec ale nechce mi to povedat
Caka ze mi to dojde samej a nema ani len tu uctu aby daco povedal … necakam ani konkt dovod stacilo by daku omacku
Viem ze nemam to riesit ze mi budete pisat ze kasli na neho neozyvaj sa nezasluzi si ta atd
ALE … neviem to dostat z hlavy… teoriu ovladam ale prac je narocna
Nici ma to uz 2 mesiace. Neviem to seknut
Kedysi ked mi nejaky chlap v nieco nevyhovocal tak som to sekla a isla dalej a teraz asi mastala karma a neviem to v sebe spracovat
Mozno mi pomoze ked zistim ze nie som jedina c takej situacii a nejake navody (jasne ze mam sa venovat sebe citat sportovat atd atd …)

Strana
z2
annamarin
14. jan 2022

A si si istá, že nepreháňas? Mozno fakt nestíha.

Ty si mu opätovala city?

maxxim
14. jan 2022

Myslím si ze naco niečo siliť a držať pokial citiš to ze sa neposuva váš vztah. Bud to napreduje a pride rodinny zivot alebo stopka a hladat cestu ...

acrobaleno
14. jan 2022

Tak, keď ovládaš teóriu, tak čo ti máme asi tak povedať? Veď sa ho spýtaj na rovinu znovu, sama hovoríš, že nie ste puberťáci.

autor
14. jan 2022

@annamarin na zaciatku som si povedala ze asi prehanam … ze naozaj sa mu neda … ani ja nemam toho casu vela
Ale v zaciatkom som videla a citila jeho zaujem snazil sa navrhnut stretnutie a vedel si spravit nejaky cas …
Teraz je vela v praci. Mozno je to pravda a mozno nie.
Ja som mu city opatovala a prejavila (po tom ako ik ich vyznal on) a v tom momente zacalo to jeho spravanie divne
Mozno sa zlakol, hocico
Ale tak prezentoval sa ako chlap ktory ma v hlave jasno a zrazu nevie nic povedat

autor
14. jan 2022

@acrobaleno na rovinu som sa opytala pred 2 mesiCmi. Aj som povedala ze ak nechce alebo to tak neciti tak sa nemusime stretavat. Tvaril sa ze u neho sa nic nezmenilo. Teraz som mu to opat ppvrxala a povedal ze ziadne zmeny. Ale vidim aj citim ze je iny
Resp asi sa tie prve mesiace pretvaroval, snazil sa, teraz vidim jeho pravu tvar
Nechce o tom hovorit a cez telefon je to take neosobne

viestta
Odpoveď bola odstránená
acrobaleno
14. jan 2022

@autorka Pozri sa, buď budeš "veľmi zamilovaná" a prešľapovať z nohy na nohu na mieste a čakať kým sa mu uráči, alebo to vezmeš do vlastných rúk a utneš to to ty. Možno ti klamal a je ženatý alebo má partnerku. Ja mám skoro toľko rokov ako ty, ale spravila by som toto.

maxxim
14. jan 2022

@acrobaleno presne tak. Toto je rozumný postoj .

autor
14. jan 2022

@acrobaleno ano ja viem. Viem ze to treba utat. Nieze chcem aby sme sa posunuli vpred. Trapi ma ze sme sa posunuli vzad.

viestta
Odpoveď bola odstránená
autor
14. jan 2022

@viestta ano. Ale utalo to zo dna na den. Po tom, ako mi vlastne prejavil city. Jasne ze jemu to vyhovuje. Mne nie

autor
14. jan 2022

@acrobaleno zenaty uz nie je. Myslim ze ex nema este uplne z hlavy von ajked sa prezentuje ze ja za tym. To mu az tak neverim.
Neviem ci si vobec zasluzi aby som to ukoncila JA, kedze sa neracil nic povedat akokeby cakal ze ja to skoncim. Jemu je to jedno

autor
14. jan 2022

@viestta viem ze nie je co riesit
Ale cakala som prispevky od zien co zazili to iste / podobne 🙂

simca_13
14. jan 2022

Viem, že je ťažké to aplikovať do praxe, to tak býva. Skús si nájsť nejaký koníček, niečo pri čom zabudneš an čas, zabudneš že sa ti neozýva alebo niečo. A uvidíš čas sám ukáže.

nikynike
14. jan 2022

Ja mam normalne pocit ze toto jednanie od chlapov je epidemia dnesnej doby, to je snad ako cez kopirak... obavam sa ze jedine riesenie na to je aby zena mala uctu k sebe samej a taketo spravanie neakceptovala.

autor
14. jan 2022

@nikynike inak ano. Pocuvam to aj ja. Ale skor take ze 1-2 rance a chlap sa vypari. Ja som si myslela ze mne sa taketo nemoze stat …

nikynike
14. jan 2022

No to som si aj ja myslela. Dnes tu uz nikto nic negarantuje 🤪

janka_23
14. jan 2022

Áno, zažila som. Zabudnutie príde časom, treba si zamestnávať hlavu, keď si na neho náhodou spomenieš hneď tie myšlienky zastaviť. Myslím, že univerzálna porozchodova rada neexistuje. Každý je iný, niekto to hodí z pleca na plece a niekto smúti roky.

autor
14. jan 2022

@nikynike stalo sa ti?

autor
14. jan 2022

@janka_23 odmlcal sa bez vysvetlenia?
Mne to pride strasne ponizujuce ze nema ani potrebu mi ozbamit ten koniec

nikynike
14. jan 2022

Ak sa cez to zranenie nevies preniest pozri na IG tuto kočku, fantasticky tam vysvetluje tieto vztahove zalezitosti a ako na to reagovat tak, aby sme neboli zmietani citmi a neublizovali si. Mozno ti to pomoze.

autor
14. jan 2022

@nikynike nemam IG 😁

janka_23
15. jan 2022

Áno, bez vysvetlenia. Doteraz neviem co sa vlastne stalo. Je to novodobý fenomén tzv ghosting.

autor
15. jan 2022

@janka_23 takze vsetko bolo ok a zrazu sa odmlcal? Ty si sa nesnazila zistit co sa stalo? Ako dlho ste sa stretavali?

janka_23
15. jan 2022

Pol roka. Jasne ze som sa snažila zistiť, stvalo ma to. Písala som mu, volala a nič. Takže som sa na to po čase vykaslala.

autor
15. jan 2022

@janka_23 prepac ze tak vyzvedam. Len ma to zaujima. Neodpisal ti vobec nic?
U mna je to ine. Snazila som sa zistit a odpisal ze nic sa nezmenilo viackrat. Ale pri stretnutiach je to take totalne na nic a vlastne stretnutia nam “nevChadzaju” …

janka_23
15. jan 2022

Odpísal, ze sa nič nedeje, nič sa nestalo. Totálna zmena správania, nemal čas odpisat, nemal čas zavolať, stretnúť sa, stále mal veľa prace a blabla až správy a všetko ostatné ustali úplne.

autor
15. jan 2022

@janka_23 fuha … to presne ako u mna … odpisal ze sa nic nestalo ale sam sa vobec neozyva … a nakoniec ste to nechali tak ze nic?

jania023
15. jan 2022

Mna napadla jedna vec ake mozno blbost. Mozno je to typ chlapa ktory musi dobijat a ked dobije strati zaujem. Akoze pride ake to len aby sa nepovedalo.
Tym dobijanim myslim sex.
Mam kamosku za ktorou chalan behal vyse pol roka ako psik a po sexe sa jej uz viac neozval. Hmmm kreten

jania023
15. jan 2022

@janka_23 baby nemate toho isteho frajera obe? Teda ty aj zakladatelka prispevku😜🤔

Strana
z2