icon

Ako zabudnúť na ex?

23. júl 2021

Je to už skoro rok a pol čo sme sa rozišli ...on mal po pol roku niekoho iba 3 mesiace aj ja som mala po 8 mesiacch niekoho asi 5 mesiacov pre mňa skôr náplasť....ale stále skoro dennodenne sme boli v kontakte možno najdlhšie 2 týždne.nic...a aj sme sa 3 krát stretli nič nebolo ani pusa veľmi dobre si rozumieme... rozchod bol z rodinných dôvodov nebudem to tu písať...viem že niečo ešte cíti aj mi to sem tam naznačil na FB aj sme flirtovaní atď. Stále že počká keď budem single a budeme opäť spolu atď....ja keď som mala ten vzťah tak že veď si nájdi niekoho atď aj bol smutný že sa nemá s kým mojkat atď aj žeby chcel atď .....ešte pred mesiacom vraj nemal nikoho...vždy by povedal pravdu...a zrazu som ho videla v meste s kockou tak som sa ho opýtala či frajerka a že nevie.( Mohol klamať lebo len stali na zastávke mohol povedať že kamoška,ale kvázi sa priznal)...veľmi ma to ranilo...chcem už fakt to ukončiť a zabudnúť ale veľmi to boli a trápim sa ...keď sme o tom písali na FB napriek tomu chce sa stretnúť načo? Och och je mi hrozne som sklamaná

Strana
z2
marca12
24. júl 2021

Uplne by som sa odmlcala,tym prenho budes vzacna. Takto ta ma istu,kedykolvek napise,priskocis. Ak nebudete v kontakte a bude ta aj napriektomu chciet,tak o teba zabojuje. Ale nespoliehaj sa na to,chod dalej. Keby ta chcel,tak sa ani nerozchadzate

autor
24. júl 2021

@marca12 rozchod bol skôr z mojej strany a hlúposti .to nejdem rozoberať....takže mu ani nič nevysvetlivat iba ignorovať či čo by si radila?sorry že tu toľko vypisujem a analyzujem to ale to mi trošku pomaha

natalienka12
24. júl 2021

Autorka: Ty nemas ani trochu sebaucty? Naco mu chces nieco vysvetlovat? Si sa malo strapnila? Koniec znamena koniec. Ani mna ziadny ex nikdy nezaujimal. Ak aj boli pokusy z jeho strany o nejaky kontakt, stopla som to a nezaujimalo ma, ako zije, ci si nasiel inu, ci sa ma dobre, ci je zdravy atd…

autor
24. júl 2021

@natalienka12 asi nemam

autor
24. júl 2021

@natalienka12 v čom som sa strápnila?

natalienka12
24. júl 2021

sa pytas, ci sa s nim mas este stretnut? Ta sa stretni, ked si samu seba nevazis 😂 ako taka chudera, zapamataj si, keby ta chcel, nic by ho nezastavilo, aby ta ziskal. Ale nechce! Rozumies, ze nechce? Chlapi su simplexne osoby, bud ta chce a vtedy neexistuje nic co ho zastavilo alebo na teba uplne serie. V tvojom pripade to druhe , len ty si slepa.

autor
24. júl 2021

@natalienka12 asi máš pravdu to som potrebovala počuť aj keď nechápem načo potom stále vypisovať atd

natalienka12
24. júl 2021
anita6666
24. júl 2021

Autorka,ja som v kontakte so všetkými bývalými,s jedným dokonca 20 rokov,ale len preto,že ich vôbec neriešim v zmysle nejakého partnerstva alebo citov. Proste sú to ľudia,s ktorými som niečo prežila a nemám dôvod sa tváriť,že ich nepoznám,mne to problém nerobí,ale asi preto,že mňa ani jeden už nezaujíma ako muž = sexuálny objekt. Proste to vyprchalo,ale kamarátsky sme ok,ako to berú oni ma nezaujíma,v sebe mám jasno. Ak by som bola na tvojom mieste,asi by som ten kontakt neudržiavala lebo ty stále na niečo čakáš. Buď s ním ostan v kontakte a nečakaj nič,alebo prerus úplne,tam iná rada neexistuje. A tie žvásty okolo sebaúcty a hrdosti a podobne blaboly absolútne nerieš. Keby boli všetky ženy také hrdé a mali sebaúctu,tak svet vyhynie a všetky tie hrdinky by sedeli samy doma v kúte s litrom vína akurát tak....hlavne že by boli hrdé. 😂

laurita285
24. júl 2021

Nerob zo seba hlupaňu pre boha, on ťa má úplne vieš kde, necháva si ťa len ako super extra núdzovku ak náhodou by už nič ine nevyšlo a ty s ním strácaš čas a sonduješ ho na internete, Tak to ti teda gratulujem 😀 a ešte mu čosi chceš velkolepo vysvetlovať a robiť zo seba ešte väčšiu onu? 😀

anita6666
24. júl 2021

@laurita285 na základe čoho si zistila,že ju má ako núdzovku?

autor
24. júl 2021

@anita6666 aj ja mám pár ex ako kamošov napíšeme na sviatok atď. ...ale toto bolo skoro dennodenne kontakt. .ani musím to prerušiť a ignorovať len aby som teraz keď mi povedal že niekoho má nevyzerala ako urazená krava

janka_23
24. júl 2021

A co keby si aj vyzerala ako urazena krava? Môže ti to byť úplne jedno. Myslím, že on sa nad tým, že prečo si sa, neozvala zamýšľať nebude. Zato keby si pred ním začala vylievat svoje srdce ako si chcela byť s ním, ale on už niekoho ma a ty musius teda zabudnúť, tak to by si vyzerala ako totálna zúfalka a stratila by si u neho aj posledný zvyšok úcty. Bud si istá, že keď má muž o ženu záujem tak ho nič a nikto nezastaví. Tento ta ma ako zadné vráta lebo vie, že keď ti napíše ty pribehnes ako psicek

autor
24. júl 2021

@janka_23 som rada keď také čítam aspoň si otváram oči....asi som bola zaslepena aj keď som si myslela že má záujem inak by nepísal denne

janka_23
24. júl 2021

Aj ja som mala takého a tiež som si kadečo namyslala. Potom zrazu prišla iná a bolo vybavené. Už si ani nespomenul

xima
24. júl 2021

Ja mam iný názor ako ostatné. Ak ste mali pekný vzťah, a zaujímal sa o teba,ešte sa s ním stretni a vysvetli. Ber to ako ujasnenie si vecí medzi vami. Ak sa potom už aj nikdy nestretnete, budeš kľudná že si povedala čo si chcela, a môžeš sa konečne pohnúť ďalej. Ak ho budeš ignorovať, vždy bude vo vzduchu veľa nevypovedaneho a tým pádom stále budeš naňho myslieť, že čo by bolo keby...

autor
24. júl 2021

@xima ja fakt neviem že čo. .len mi je zle a vkuse na neho myslím. On bol fakt super ,len keby som ho nevidela či by sa priznal že niekoho ma

autor
24. júl 2021

@xima neviem či mi to ešte viac neublíži keď bude o nej hovoriť atd

autor
25. júl 2021

Tak napísal zase na messager že kedy sa stretneme? Videla som to ..ale neotvorila.... určite neodpisem,nechápem načo s chce stretnúť keď niekoho má..ja som už rozhodnutá že nepôjdem už nikdy! Len strašne to boli ani späť ani jesť neviem a to nemám 20rokov že prvá laska,normálne som mimo

xima
25. júl 2021

Ale ved ty nevies naisto ci niekoho ma..no ako myslis, môžeš ho teda ignorovat, a trapit sa dalej..alebo sa s nim stretnut, vysvetliť si veci a bud potom urobit už hrubu ciaru alebo uvidis podľa jeho správania. Je to na tebe, on sa stretnut chce,mozno si chce s tebou tiež vyjasnit veci. Ignoracia je z môjho pohladu blbost, ale tak je to už tvoje rozhodnutie..

autor
25. júl 2021

@xima veď som ho videla a to aj kvázi potvrdil....ešte viac by ma bolelo keby mi povedal do očí že so mnou už nikdy nepočíta 😭preto chcem ignorovať lebo dúfam zíde z očí zíde z mysle

Strana
z2