icon

Ako zabudnúť na konfliktnú kamarátku?

peti_2005
11. mar 2024

Kamarátke som sa snažila jemne vysvetliť že bude lepšie ak sa nebudeme kamarátiť lebo medzi nami vznikajú hádky v každej situácii si nájde dôvod na hádku aj pre maličkosti... Napríklad sa urazila že som jej povedala nech sa viac učí a ona sa do mňa pustila. A teraz ľutujem že som jej včera odpísala na ospravedlnenie. Viem že to nie je kamarátka pre mňa.
Ako mám na to zabudnúť?

jaskolka
•
11. mar 2024

@peti_2005 Koľko máte rokov? Tipujem, ze ste ešte na základnej, podľa toho čo píšeš.
Ono tie kamarátstva na škole nemusia vydržať navždy, ešte budeš mat v živote XY kamarátok, známych, kolegýň a podobne

dadka1997
•
11. mar 2024

@peti_2005 zabudnut na co ? Zabudnút nidky nezabudneš.. no to, že nechceš s nou byt v kontakte, tak proste nebud, kasli na nu, neregistruj ju, nereaguj na nu ... ako na to reagovala ona, ked si jej to povedala ?

peti_2005
autor
•
11. mar 2024

@jaskolka sme na strednej škole tretiačky ... Ja som sa snažila s ňou komunikovať aby sme riešili veci ako dospelé ale ona len svoje

peti_2005
autor
•
11. mar 2024

@dadka1997 urazila sa... Povedala "rob si čo chceš" ale ja som sa snažila vysvetliť dôvod prečo sa s ňou nechcem kamarátiť

cacianka
•
11. mar 2024

Každe extempore prejde do pár dní, možno nezabudneš, ale to najhoršie vyšumí ako sóda

dadka1997
•
11. mar 2024

@peti_2005 nepotrebujes vysvetlit dovod nikomu je tvoja vec, koho budes mat v zivote a ak to tak vzala, je s tym spokojna

h2
•
11. mar 2024

@peti_2005 Nehovor kamoške, nech sa viac učí. To jej hovoria doma rodičia, tým jej akurát tak pôjdeš na nervy. Ale ak sa s ňou už nechceš kamarátiť, tak ti to môže byť jedno. Priateľstvá vznikajú a zase zanikajú, taký je život.

januska12323
•
11. mar 2024

Už si jej to vysvetlila, čo ešte riešiš?

ivangeline
•
11. mar 2024

Netreba oznamovat nekamaratenie. Jednoducho sa budes vyhybat. Nekontaktovat. Nechas to na urovni spoluziacok,ak nimi ste. Hotovo.

rorino
•
11. mar 2024

@peti_2005 tak nevysvetľuje,konaj tak,aby si ty bola spokojnaa nerieš ju