Ako zabudnúť na minulosť a milenca, ktorý mi pobláznil hlavu?
Sú to už roky. Obaja sme boli zadaní. Ja v rozpadnutom vzťahu z ktorého “nebolo” úniku.
Spoznali sme sa cez sociálnu sieť keď ma oslovil a mne pripomínal (myslím, že to aj bol on) chlapca, ktorý na mňa civel v nástich z druhej strany cesty kým nenastúpil do autobusu. Len on mi povedal, že vôbec nie som jeho typ takže som ho už viac nekontaktovala (on ešte skúsil). Pre neho to bolo o výbornom sexe (asi 4 krát sme sa stretli) a ja som sa veľmi zaľúbila.
Roky na neho myslím každý jeden blbý deň, 24/7.
Povedz mu ze maže z toho výborného sexu dvojicky a potrebuješ vyzivne alebo striedavku. Uvidíš ako rýchlo sa odmilujes po jeho reakcii.
To vážne ?a s tvojim manželstvom to ako dopadlo?
Neverím, ak sa nestretávate a nekontaktujete a sú to roky, tak neverím, že si zamilovaná....predsa človek sa zamiluváva na základe nejakého impulzu... vidím ho, počujem, je mi pri ňom prijemne.... opakované stretnutia, rozhovory, reakcie a podobne... neverím, že roky môže byť niekto zamilovaný do niekoho, kto vôbec neexistuje... takže len sa obliať kýblom studenej vody a začať žiť....
Mozno by som ja na tvojom mieste sa s nim skusila kontaktovať. Možno ked ho spoznas a zistis, ze ake ma chyby, tak sa skôr odmilujes. Ja som tak bola poblaznena do jedneho 2 roky a potom som ho bližšie spoznala. 💀
zobudiť sa a zapnúť rozum
@minenkak lebo za stav zamilovanosti a eufórie je zodpovednyý hormón fenylethylamin, „hormón zamilovanosti“ a ten sa vylučuje v tele ak vidíš milovanú osobu, počuješ, píšeš si s ňou, dáva ti nejaké impulzy, ktoré ten hormón vylučujú do krvi a ty sa cítiš príjemne... a nielen tento hormón sa vylučuje, ale aj iné, preto si neviem predstaviť čo v jej prípade spôsobuje vylučovanie tohto hormónu a pociťovanie zamilovanosti, keď sa s daným človekom roky nekontaktujete...to je len nahováranie si niečoho a vytváranie falošných predstáv a pocitov...tie nie sú reále...
@adka176 pretoze mozog je svojim sposob sprosty, tzn, ked na neho s laskou spomina, na vsetku tu nehu, znova a znova spusta stav zamilovanosti a toci sa v kruhu, ktory s realitou nema nic spolocne.
Je to ako droga.
Autorka: Ked si zas na neho spomenies, cielene musis “prepnut” na ine myslienky, kazdy den. Zacni behat, plavat, cokolvek ta intenzivne fyzicky vycerpa a nasledne mozog spusti endorfiny a budes sa citit lepsie
Drzim palce
@adka176 tak mi prosím ťa poraď ako ho vymazať z hlavy. Ten chlap, nie som absolútne jeho typ, má dlhoročnú priateľku a keby aj prejavil ešte záujem mňa sklamal. Nič s ním neplánujem, v nič nedúfam, tak prečo na neho stále myslím a všetkých mužov s ním porovnávam? Aby bolo jasné, muža si už nehľadám žiadneho.
@enmery ona ho v čase keď sme spolu boli odmietala, naťahovala ešte netvorili pár. Zamilovala som sa do pocitu ako mi pri ňom bolo, bol ku me nežný ako nikto predtým. Osobne uprednostňujem úprímnosť, doteraz by som mala nádej keby nebol vtedy úprimný. Mal mnoho vlsstností ktorými ma oslovil. Nemyslím si o ňom že je typ, ktorý využíva svoj vzhľad na striedanie žien.
@enmery v kontakte s novými ľudmi som denne. Áno tým si to u mňa pokašľal. Doteraz nerozumiem, ako sa mohol s niekým bozkávať a takto milovať ak ku mne vôbec nič necitil. Prečo ma potom oslovil? Buď si nepriznal že som jeho typ, alebo naozaj neviem. Lebo čisto o sexe to určite nebolo. Nie kvôli nemu už ďalší vzťah neplánujem. Tak celkovo som sa popálila už veľa a ľudom neverím.
@enmery dala som si šancu, dva dlhé vzťahy. Teraz keď mám vyšší vek, vzťah už tak neriešim.
Presne viem co prezivas. Tiez som mala taku lasku, najlepsi sex v zivote, spamatavala som sa z toho velmi dlho… bolo to strasne. Stale som len pozerala na mobil, kedy mi napise, randila som dalej s inymi, ale aj pocas tych rande som si pozrela ci nahodou nie je online. Pritom som velmi dobre vedela, ze nenapise, ze sa uz nestretneme… neda sa len tak niekto vymazat z hlavy ako tu pisu niektore…drzim palce
@tanicka907 nemala som na neho kontakt, on mal mail na mňa a tam je už zablokovaný. Ani kontakt s ním nevyhľadávam a všade je väčšinu času blokovaný. Keď mám slabú chvíľu pozriem na sociálnu sieť ako sa má (nemám ho v priateľoch). Nečakám že mi napíše, keby aj napísal ma veľmi malú šancu, že by sa niekedy obhájil. Chcem na neho len prestať myslieť.
Tak to chce len cas, sustredit sa intenzivne na nieco ine, mozno nieco nove. Casom to prejde
@tanicka907 koľko rokov to trvalo tebe?
…oni sa asi zoberú, podľa fotiek sa k tomu schyľuje a ja na neho myslím stále. Celý život prefrčí rýchlosťou blesku, bez toho, aby som ho strávila s ním strávi ho s ním iná. Ja som bola len zábavka.

Ze sa konečne zobuď z toho sna. Proste si povedz, ze stačilo a nechávas ho v minulosti. Ubehli roky a ty stále myslíš na chlapa, ktorý ti jasne povedal, ze nemá záujem o vzťah, ze nie si ani jeho typ (akurát mi to nejde s tým dokopy, ze sex bol úžasný) a chcel len sex?
Odvtedy si nemala nijaký vzťah? Lebo to mi príde až nereálne, aby dospelá žena celé roky nosila v hlave nejakého chlapíka, s ktorým ani vlastne nemala reálny vzťah, len trochu sexu.