icon

Ako zabudnúť na neopätovanú lásku?

10. aug 2026

Dievčatá, prosím o najlepšie rady, ako zabudnúť na neopätovanú lásku... 😭 na lásku, do ktorej som dala nie 100, ale 150 percent a z ktorej sa mi nevracali snáď ani len omrvinky...
Teóriu ovládam, veď som stará koza, a viem, že tá bolesť a prázdnota pominie (zažila som to niekoľko razy), asi to "len" chcem/potrebujem počuť aj od ďalších žien.

anonym_e5ae47
•
10. aug 2026

Nedá sa....

anonym_21be1d
•
10. aug 2026

Neskrie ta viac, že dala si vela a odozva bola nulová?
Lebo ja by som neradila ti zabudnúť ale skôr sa veľa z toho naučiť a odpovedať si, prečo dáš toľko, keď ta potom skrie, že sa ti nevratilo nič

anonym_4c8686
•
10. aug 2026

V prvom rade nie si žiadna stará koza. Neexistuje nejaký univerzálny návod či rada. Každý sa s tým potrebuje vysporiadať sám vnútorne. Nesleduj ho na sociálnych sieťach a podobne. Zameraj sa čisto na seba a nejaké záľuby čo máš rada. Pokiaľ je to možné obmedz s ním kontakt na minimum.

midka
•
10. aug 2026

Myslis, tak, ze ty si sa zalubila a on ta nechcel?... pozri sa na to jeho ocami,, aj Tebe sa urcite stalo, ze niekto bol do Teba blazon a ty si ho chcela len ako kamosa,, hold stava sa to,,, nie je to tvoja ani jeho chyba,,

karhi
•
10. aug 2026

to je veľmi ťažké a bude to chcieť veľa času a trpezlivosti. nepôjde to určite o mesiac ani o dva.

anonym_c62750
•
10. aug 2026

Klin sa klinom vybija 😉

sevrin
•
10. aug 2026

Mňa by zaujímalo ako si sa dopracovala k tým 150 percentám...

anonym_64c83b
•
10. aug 2026

@anonym_autor pravdepodobne je to iba chemicky koktejl hormonov prameniaci z toxickeho detstva. Neslo o ziadnu lasku ale toxocku zavislost, princip podobny ako pri drogach, skodi mi to ale potrebujem to.

anonym_416e4e
•
10. aug 2026

@anonym_autor a nebude v tom veľa idealizovania si nedokonale poznaného človeka?

koreamann
•
Autor odpoveď zmazal
•
koreamann
•
Autor odpoveď zmazal
•
podvody
•
13. aug 2026

To by som aj ja chcel vedieť. Sú takí ludia, že vedia ignorovať city, že nič to s nimi nerobí. Ja som sa jednej takej pýtal, a že ona si silno vsugeruje že nemá to význam, že to je nereálne, že nikdy nič z toho nebude. Ale to je strašne pevná vôla. Ja to nedokážem a keď som zalúbený, dlho sa trápim.

podvody
•
13. aug 2026

@anonym_64c83b & @anonym_416e4e Len najhoršie je to že aj keď to bagatelizujú ako vy že to neni láska, len si si ju zidealizoval, alebo podobne, ale nejaká chemická reakcia je tam lebo proste neviem ten cit zo seba dať von, že vypnem a hotovo. Neviem sa toho zbaviť.

anonym_fc666b
•
14. aug 2026
@podvody

@anonym_64c83b & @anonym_416e4e Len najhoršie je to že aj keď to bagatelizujú ako vy že to neni láska, len si si ju zidealizoval, alebo podobne, ale nejaká chemická reakcia je tam lebo proste neviem ten cit zo seba dať von, že vypnem a hotovo. Neviem sa toho zbaviť.

@podvody stačí akceptovať fakt že do vzťahu si nepoužiteľný a akékoľvek tvoje nadbiehanie ženám je len čistá strata času ako tvoja, tak aj ich.

podvody
•
14. aug 2026
@anonym_fc666b

@podvody stačí akceptovať fakt že do vzťahu si nepoužiteľný a akékoľvek tvoje nadbiehanie ženám je len čistá strata času ako tvoja, tak aj ich.

@anonym_fc666b lenže tu sa nebavíme o nadbiehaní ako činnosti, ale o zalúbení sa. Čo existuje lebo na to stačí byť v stykou s tou osobou a zamilujeme sa do nej. Na báze tela, chemickej, feremónmi, proste sú tie veci ako zálúbenosť že neustále na ňu myslím, rád som pri nej, bolí ma ak vidím že sa objíma s iným, proste to čo je v tele tá zálúbenosť a to neviem zo seba dať von vôlou. O tom to je. Lebo neopätovaná láska bolí toho zalúbeného. A toho sa ako zbaviť, keďže pri mne je pravdepodobnosť že to opätované nebude, tak zostáva naučiť sa potláčať to.

anonym_fc666b
•
14. aug 2026
@podvody

@anonym_fc666b lenže tu sa nebavíme o nadbiehaní ako činnosti, ale o zalúbení sa. Čo existuje lebo na to stačí byť v stykou s tou osobou a zamilujeme sa do nej. Na báze tela, chemickej, feremónmi, proste sú tie veci ako zálúbenosť že neustále na ňu myslím, rád som pri nej, bolí ma ak vidím že sa objíma s iným, proste to čo je v tele tá zálúbenosť a to neviem zo seba dať von vôlou. O tom to je. Lebo neopätovaná láska bolí toho zalúbeného. A toho sa ako zbaviť, keďže pri mne je pravdepodobnosť že to opätované nebude, tak zostáva naučiť sa potláčať to.

@podvody tak len dúfaj, že na teba natrafí taká ktorej sa bude páčiť tlstý a lenivý manták.

podvody
•
14. aug 2026
@anonym_fc666b

@podvody tak len dúfaj, že na teba natrafí taká ktorej sa bude páčiť tlstý a lenivý manták.

@anonym_fc666b to je málo pravdepodobné, takže radšej pracujme na prevencii že ako sa nezalúbiť, alebo ako zabiť tú zalúbenosť, nejako ju silno blokovať vedomím. Ale to je ťažké. Ja by som bol najradšej keby sa dal z ludí vyoperovať ten pud lásky zalúbenia. Chcel by som byť taký že hocijaká milá, pekná, dobrá žena by mohla byť pri mne a so mnou by to ani nehlo, nezaujímala by ma vôbec.

anonym_fc666b
•
14. aug 2026
@podvody

@anonym_fc666b to je málo pravdepodobné, takže radšej pracujme na prevencii že ako sa nezalúbiť, alebo ako zabiť tú zalúbenosť, nejako ju silno blokovať vedomím. Ale to je ťažké. Ja by som bol najradšej keby sa dal z ludí vyoperovať ten pud lásky zalúbenia. Chcel by som byť taký že hocijaká milá, pekná, dobrá žena by mohla byť pri mne a so mnou by to ani nehlo, nezaujímala by ma vôbec.

@podvody však pracuj na prevencii, nič ti nebráni. Môžeš začať tak, že sa nebudeš vnucovať každej sukni ktorú uvidíš na ulici, tak ako sa vnucuješ autorke tejto témy.