icon

Ako zabudnúť na neopätovanú lásku?

10. aug 2026

Dievčatá, prosím o najlepšie rady, ako zabudnúť na neopätovanú lásku... 😭 na lásku, do ktorej som dala nie 100, ale 150 percent a z ktorej sa mi nevracali snáď ani len omrvinky...
Teóriu ovládam, veď som stará koza, a viem, že tá bolesť a prázdnota pominie (zažila som to niekoľko razy), asi to "len" chcem/potrebujem počuť aj od ďalších žien.

anonym_e5ae47
10. aug 2026

Nedá sa....

anonym_21be1d
10. aug 2026

Neskrie ta viac, že dala si vela a odozva bola nulová?
Lebo ja by som neradila ti zabudnúť ale skôr sa veľa z toho naučiť a odpovedať si, prečo dáš toľko, keď ta potom skrie, že sa ti nevratilo nič

anonym_4c8686
10. aug 2026

V prvom rade nie si žiadna stará koza. Neexistuje nejaký univerzálny návod či rada. Každý sa s tým potrebuje vysporiadať sám vnútorne. Nesleduj ho na sociálnych sieťach a podobne. Zameraj sa čisto na seba a nejaké záľuby čo máš rada. Pokiaľ je to možné obmedz s ním kontakt na minimum.

midka
10. aug 2026

Myslis, tak, ze ty si sa zalubila a on ta nechcel?... pozri sa na to jeho ocami,, aj Tebe sa urcite stalo, ze niekto bol do Teba blazon a ty si ho chcela len ako kamosa,, hold stava sa to,,, nie je to tvoja ani jeho chyba,,

karhi
10. aug 2026

to je veľmi ťažké a bude to chcieť veľa času a trpezlivosti. nepôjde to určite o mesiac ani o dva.

anonym_c62750
10. aug 2026

Klin sa klinom vybija 😉

sevrin
10. aug 2026

Mňa by zaujímalo ako si sa dopracovala k tým 150 percentám...

anonym_64c83b
10. aug 2026

@anonym_autor pravdepodobne je to iba chemicky koktejl hormonov prameniaci z toxickeho detstva. Neslo o ziadnu lasku ale toxocku zavislost, princip podobny ako pri drogach, skodi mi to ale potrebujem to.

anonym_416e4e
10. aug 2026

@anonym_autor a nebude v tom veľa idealizovania si nedokonale poznaného človeka?

koreamann
Autor odpoveď zmazal
koreamann
Autor odpoveď zmazal