Ako zabudnúť na nevydarený vzťah?
Ahojte baby už rok myslím na jedného chalana s ktorým mi to nevyšlo..zaľúbila som sa do neho mali sme veľa spoločného, chodili sme na výlety, trávili spolu čas a pod..až po čase som zistila aký je to sukničkár..no a ide mi o to, že už rok na neho stále myslím resp neviem zabudnúť..volali ma aj nejakí chalani von, jeden čas som si písala a stretávala som sa s naozaj milým, pozorným chlapom, ktorý bol od neho úplny opak, no ukončila som kontakt, pretože som bola mysľou stále u neho...takto som sa netrápila ani keď som sa rozišla s bývalým priateľom s ktorým som bola 6 rokov 🫣🙈 chcem na neho zabudnúť, ale nedá sa to...
nevolal sa Karol ? 😀
@wolf_ suhlasim... to kde si je vedome rozhodnutie nezabudnut... pusti sa tejto myslienky, alebo sa k nemu vrat a nechaj sa rozbit na padrt znova, s vedomim ze dnes uz vies, aky je.... rozhodnutie je na tebe
“no ukončila som kontakt, pretože som bola mysľou stále u neho...”
Na jednej strane super, ze druheho chalana netahas za nos.
Na druhej sa spytaj sama seba, dokedy chces tej krasnej iluzii z jedneho suknickara byt verna.
Vieš aký bol suknickar a aj tak naňho myslíš, a keby sa ozval tak sa znova nechas odrbat... maj rozum, nerob zo seba chuderu. Chlapov je na svete habadej.