Ako začať nový vzťah po rozvode?
Ahojte. Je to veľmi smutné ale dlhú dobu mám problémové manželstvo a už nevládzem psychicky. Sú tam veľa problémov ktoré sa stále snažím zachrániť len z mojej strany. Uvedomujem si že chcem ostať s tou ženou ale uvedomujem si ze ma psychický ničí a budem nešťastný naďalej. Rozmýšľal som ako do budúcna? S manželkou som od mojich 18. Nikdy v živote som nebol v situácii že si budem musieť hľadať partnerku. Vlastne ani nežiadam princeznú len ženu ktorá bude chcieť rodinu a bude milovať svoje deti a svojho muža. Kde vlastne si 28 ročný človek nájde partnerku ktorá chce muža do života, ktorá nemá problém navariť popratať chce rodinu a bude mu verná. Vlastne sa dosť bojím keď sa budem zoznamovať a poviem že som rozvedený že moja šanca nájsť normálny vzťah upadne. Niesom násilník ani alkohol nič len prvý dojem bude ihneď negatívny. Ako postupovať pri hľadaný nového vzťahu? Zoznamka? Kaviareň? Vlastne som v živote neoslovil žiadne dievča nenaviazal žiadny kontakt keďže moja prvá frajerka sa stála mojou ženou s ktorou som chcel stráviť celý život. Nechcem byť zufalec ktorý si rýchlo nájsť náhradu len chcem pocit že niekto ma miluje. Dlhé roky chcem deti a žena dlhé roky povie že ešte sa necíti ešte má čas (žena 27 ročná) . Ako odporúčate začať "nový život" ? Mám veľa kolegov ktory majú 40+ a sú slobodní a bez detí. Premna to je nočná mora. Na nikoho sa netešiť keď prídem z práce. Nikto mi nepovie ako si ma cenný a ako má miluje. Žiadne deti ktoré skáču hrajú sa ľúbia svojích rodičov a majú úsmev na tvári. Vlastné pre nikoho dôvod žiť.
@zuzanka.zuzu no áno, som v manželstve kde pratam varím ťažko pracujem lebo mame hypotéku a keď poprosím ženu keď kávičkuje s kamarátkou aby mi pomohla popratať alebo navariť a povie že ona není slúška tak áno, hľadám ženu ktorá nebude mať problém navariť a popratať. Ja osobne nevidím nič zle keď žena sa dokáže postarať o domácnosť keď je doma a jej náplň práce je piť kávičky 😊
@patrikjames to si trochu idealizujes ten rodinný život. Ak chces ženu, ako popisujes, budeš musieť priložiť ruku k dielu a tiež "popratat, navariť" niekedy. Šťastné a spokojné deti podskakujuce okolo,keď prídeš s práce a žena večer usmiata a plná energie s nohami do V. Áno, budú Ťa tu lutovat, ale ja pre takých nemám zľutovanie. Takého muža, čo také zbytočnosti vypisuje v 28 by som nechcela.
ojojoooooj áno, presne takto to zvyčajne funguje, žena nepracuje (čo sme v afganistane?) alebo je s dieťaťom na materskej a pije kávičku 🙈
@patrikjames najprv sa rozveď a potom môžeš hľadať ďalšiu slečnu, nejaká sa určite nájde.
@patrikjames kazdy hlada nieco ine, ano niekomu moze vadit, ze si rozvedeny, niekto sa ta zasa bude pytat na dovod rozvodu, niekomu to mozno bude jedno, zalezi koho stretnes.
@patrikjames deti nemáte tak s čím potrebuješ pomocť od manželky? Každý si upracte po sebe a je vybavené..
A keď si hladný si urob jesť..
@patrikjames rozved sa a v prvom rade sa prvy rok venuj sebe a svojmu sebavedomiu. Urcite najdes zenu, ktora sa bude s tebou starat o domacnost, aj take su co chcu rodinu aj take su, ktore si ta budu vazit ale az po tom ako si zacnes vazit seba. Ked zena pije kavicku je to v poriadku, ked keca s kamoskou je to v poriadku. Aj ked nie je z casu na cas upratane podla tvojich predstav je v poriadku. Ty nehladaj slúžku ale partnerku. A pokial robis v domacnosti 90% ty, tak o to viac potrebujes priestor pre svoj vlastny rozvoj. Zien je kopec, este si budes moct aj vyberat.
Ty sa najskor rozved a popremyslaj nad senou preco so sebou nechas takto zametat. Kym vybavis vyrovnanie majetkov, tak aj 4 zeny stretnes, alw ziadna nebude chciet chlapa s nastavenim ublizeneho
@patrikjames prosim Ťa v 28r si robiť traumu,že nechceš dopadnut ako slobodní kolegovci bez detí? Neblázni, veď Tebe život rozvodom začne. Poďakuj za skúsenosť a aj za to že v takom mladom veku s rozvodom neriešiš aj deti. Máš šancu stretnúť ženu, ktora bude naplňat Tvoje predstavy.

to že si bol ženatý by mi nevadilo, ale to že hľadáš domácu puťku áno 🤷 nemám problém urobiť domáce práce ale keby mi niekto povedal že hľadá ženu ktorá navarí a poprace, no rýchle by sme skončili 😁