icon

Ako zachovať svoj priestor a nájsť pokoj?

Dnes o 08:24

Ahojte, čo v prípade, ak nemám náladu na priateľa, vlastne na nikoho? Od včera mám nejakú depresiu. Je mi do plaču, nejako ma nič neteší a som veľmi citlivá. Normálne mi vadia ľudia, vadia mi autá vonku, vadí mi všetko. Povedala som včera priateľovi, že ja sa mu ozvem, keď mi bude lepšie. Že nech to nechá na mne, potrebujem svoj kľud. Mám dnes plány - byť sama. Ísť na nákup, venčiť psy do útulku, umyť auto. Od rána mám už druhú sms a neprijatý telefonát. V tejto fáze mi musí dať človek pokoj... kým ma to neprejde. Ako by ste sa zachovali vy na mojom mieste? Áno, som žena v menopauze s hormonálnymi výkyvmi.

Strana
z2
anonym_910691
Dnes o 13:59
@anonym_autor

@anonym_589d5e ja respektujem to, ked on chce byt sam, ked nema naladu na nic, ked chce byt doma, ked je unaveny. Rovnako akceptujem to, ze nechce so mnou zit, ze nechce s nikym zit, ze mame vztah po rokoch ako 15 rocne deti. Tak nech on akceptuje to, ked mam svoje dni a nie je mi dobre, ani fyzicky, ani psychicky. A ze chcem byt sama. De facto 90% casu som sama, tak v com je to ine?

@anonym_autor ak si 90% casu sama, naco Ti je vobec tento vztah

autor
Dnes o 14:02
@anonym_910691

@anonym_autor ak si 90% casu sama, naco Ti je vobec tento vztah

@anonym_910691 veľa cestujem pracovne, som tu, aj v ČR, aj Maďarsku. Je fajn, keď prídeš domov, sa stretnúť s človekom, s kým môžeme spolu aj mlčať, aj smiať sa. Je mi s ním dobre, keď máme obaja priestor a čas byť spolu.

motylik2559
Dnes o 14:07
@anonym_autor

@motylik2559 počuj, máš pravdu, písala som tu, asi pred 3t som písala jeden príspevok o otravnej žene s IQ 86 a spomenula som jedno pejoratívum na p..., snažilkuj sa, snáď to nájdeš.

@anonym_autor Ty o com tocis?😂😂😂 ty si fakt uplne mimo...Ja som tu temu este nezalozila vobec. Ale ved snivaj si dalej. A mimochodom vidno aky chces mat klud od ludi, ked tu zakladas temu a este aj vypisujes🤦‍♀️ Jasneee klud od ludi ako vysity😂👌👌 Ved si sama s prepacenim series do huby. Aj ked je tvoj chlap aky je, uz sa mu akosi prestavam cudovat. Keby sem tak napisal on svoj pohlad, to by bolo este zaujimave😉

bielasovicka
Dnes o 15:08
@anonym_autor

@motylik2559 je to individualne, niekedy ma take dva dni, niekedy je bez duse cely tyzden a ja to respektujem. Nechce sa ist prejst, nechce ist na kavu nechce ist na obed, nechce ist na vylet, nechce ist na ryby, nechce si pozriet film, chce byt sam. Respektujem to, nevolam, nepisem, cakam kedy ho to prejde. On sa ozve, ked mu bude lepsie. Ja ked mam svoje dni, byva to takto. Nie vzdy, obcas ano. Teraz prave to takto mam. Potrebujem svoj klud, to je vsetko. Nebudem si vypinat telefon, ten potrebujem mat zapnuty pre rodicov, pre priatelov, pre suroducecov.

@anonym_autor ja vôbec nechápem načo ste vy dvaja spolu. Jemu sa nechce, tebe sa nechce, tak načo je to dobre?

autor
Dnes o 15:13
@bielasovicka

@anonym_autor ja vôbec nechápem načo ste vy dvaja spolu. Jemu sa nechce, tebe sa nechce, tak načo je to dobre?

@bielasovicka on má deti, má vnúčatá, pracuje, netočí sa celý jeho život okolo mňa. Ja mám rodičov, mám dcéru v zahraničí, pracujem a tiež sa môj život netočí iba okolo neho. Nemáme 25, aby sme zamilovaní boli na sebe zavesení každý deň. Sme spolu, keď máme čas, a chuť. Keď máme povinnosti, záväzky, alebo sa na to necítime, nie sme spolu. Ja rešpektujem, že je unavený z práce, on nech rešpektuje, že aj mne môže byť zle.

anonym_a247c8
Dnes o 17:32
@anonym_autor

@bielasovicka on má deti, má vnúčatá, pracuje, netočí sa celý jeho život okolo mňa. Ja mám rodičov, mám dcéru v zahraničí, pracujem a tiež sa môj život netočí iba okolo neho. Nemáme 25, aby sme zamilovaní boli na sebe zavesení každý deň. Sme spolu, keď máme čas, a chuť. Keď máme povinnosti, záväzky, alebo sa na to necítime, nie sme spolu. Ja rešpektujem, že je unavený z práce, on nech rešpektuje, že aj mne môže byť zle.

@anonym_autor Tak my tiez pracujeme, mame deti a cely nas zivot sa toci okolo tohto a tak isto aj okolo nasho vztahu.

Strana
z2