icon

Ako zachrániť vzťah počas krízy?

15. júl 2024

Ahojte je mi to trápne,ale nemám v okolí nikoho komu by som sa mohla zveriť. S partnerom sme spolu 15r., máme dve malé deti (mladší syn 2r., starší bude mať 4r.ide do škôlky). Momentálne máme vzťahovú krízu. Deti sú veľmi náročné. Obaja nechcú v noci spávať, do toho nejaké zdravotné problémy hlavne u mňa, málo času na partnerstvo (nik kto by deti strážil), a veľa veľa hádok ,hlavne o zbytočnostiach z mojej strany. Partner mi pomáha ako vie, ale nás oboch je toho veľa. Povedal mi ,že už ma nemiluje , že vzťah a hádky ho ničia. Sex ešte občas máme ,ale to je asi všetko. Otec je to úžasný. Ja mám veľakrát pocit ,že nevládzem ,je toho na mňa veľa, uvedomujem si ,že provokujem hádky, ale musím to zo seba dostať,keď mám s niečím problém ,inak mám pocit ,že sa zbláznim. Ľúbim ho aj keď si uvedomujem ,že to nie je medzi nami najlepšie a chcem to skúsiť zachrániť ,ale naozaj neviem ako.

Strana
z2
autor
28. aug 2024

@liliana8 A tiež teraz niekedy? Ťažko to zvládam, lebo podľa mňa sa to dalo zachrániť vykomunikovaním a zmenami, prípadne manželskou poradňou. Inú ale určite nemá.

liliana8
28. aug 2024

Ano a tiez po 15 rokoch.

autor
29. aug 2024

@liliana8 A ako to zvládaš?

liliana8
30. aug 2024

Napis mi

jarnajar
30. aug 2024

Toto je podľa mňa prípad zbytočného rozvodu a z jeho strany zahodeného vzťahu. Mrzí ma ako to dopadlo, verím, že si nebola po narodení detí skvelá manželka, máš svoj podiel viny, ale on to zahodil ako totálny blb. Týmto, čo píšeš prešli mnohé vzťahy, deti sú skúška. Prajem nech nájdeš svoj pokoj, dúfam, že sa po odsťahovaní pri deťoch aktívne angažuje, berie si ich a ty máš chvíľku pre seba. Venuj sa teraz základným veciam a najmä sama sebe, aby si sa znovu našla.

autor
1. sep 2024

@jarnajar Ďakujem za pekné slová.

Strana
z2