icon

Ako zachrániť vzťah s kolegom po chybe z mojej strany?

21. sep 2025

Baby pomoc. Na teambildingu som navrhla kolegovi isté veci za ktoré sa teraz samozrejme hanbim ale alkohol mi rozviazal jazyk...
Takto ja som si myslela že jednoducho ma záujem o niečo ja som slobodná dlho som nič nemala on je ted asi bol môj kamarát aj keď jeho polovička ma neznesie nablizku aj keď sa v podstate ani nepozname...
A bol posledný týždeň pred tým úplne sklesly nechcel sa rozprávať nevtipkoval keď pisal v mobile bol vkuse naštvaný, za deň povedal možno 3 slová čo zvyčajne kecame fakt vkuse. No a ja hlúpa hus som si povedala ze však utesim ho možno sa rozišli...
No poslal ma docerta, blokol ma všade kde mohol a odvtedy so mnou neprehovoril slovo a je medzi nami dusno ktore by sme mohli krájať.
Záleží mi na nom,ako to mam zachrániť?

Strana
z6
anonym_322da9
21. sep 2025

netrebalo ti piť a bolo by všetko ok

lindous
21. sep 2025

Predpokladám, že ospravedlniť si sa ospravedlnila a už to asi len nechať tak, pre dobro oboch, ty ak máš o neho záujem, tiež nie je pre teba dobré byť veľkí kamoši...ak musíte spolupracovať, tak riešiť striktne len tie pracovné veci, nesnaž sa byť kamarátska, vypytuj sa veci osobné, nevracaj sa ku tomu...

anonym_129e2c
21. sep 2025

Nuž trapas, ale to sa v opitosti stáva. Nechaj to teraz vysumiet a uvidíš čo bude dalej. Urcite sa nim nedoliezaj

jogy1984
21. sep 2025

Čakať. Ono to vychladne

autor
21. sep 2025
@anonym_322da9

netrebalo ti piť a bolo by všetko ok

@anonym_322da9 a čo mám s tým teraz robiť ? Všetci pili..

autor
21. sep 2025
@jogy1984

Čakať. Ono to vychladne

@jogy1984 dúfam cítim sa ako krava ani sa mi nechce ísť do roboty..

anonym_129e2c
21. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_322da9 a čo mám s tým teraz robiť ? Všetci pili..

@anonym_autor uz nic. Co by si asi tak chcela robiť? Nechaj to tak, každá senzácia trvá 3 dni

anonym_322da9
21. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor nájdi si novú robotu a začni život na novo, hanba sveta toto

anonym_27974c
21. sep 2025

@anonym_autor Aj na ostaných pôsobil skleslo ten týždeň pred? Vieš, že či sa ti neznažil naznačiť, že ťa má dosť a prekračuješ nejaké hranice už vtedy a toto bola jeho snaha o odstup.

hederamonstera
21. sep 2025

Ja by som normalne za nim sla a povedala, ze som celu situaciu zle pochopila a v opitosti dostala odvahu. Ze mi to je luto ale nechcem teraz aby tu bolo dusno.

Ste dospeli ludia, normalne komunikujte

mikitilik29
21. sep 2025

@anonym_autor to čo si mu také strašné urobila ze ta až blokol všade 🙄

vorkola
21. sep 2025

Ak si mu navrhovala sex,tak podla mna urobil dobre.Citujem tvoju vetu ...lebo ja som slobodna, dlho som nic nemala,,,Pytam sa vsak co ine si dlho nemala ?,..A to si teda bez toho, aby si sa presvedcila ci uz kamarat je singl,,? chcela aby podviedol , jeho polovicku ,? To, co si od neho chcela ,,to asi nebola banalita,, Ak to bolo takto, tak ten kolega je super. verny svojej polovicke..,lebo ty si ju spomenula , ze ona ta nemusi Mozno maju nejaku krizu ,Takto by sa mal zachovat kazdy chlap.. byt verny. Ked to utesenie nekonkretizujes ,a poslal ta .do certa...a este aj blokol,, tak to asi nebolo pozvanie do kostola

autor
21. sep 2025
@anonym_322da9

@anonym_autor nájdi si novú robotu a začni život na novo, hanba sveta toto

@anonym_322da9 robotu meniť nehodlam, mám ju rada a vyhovuje mi...

autor
21. sep 2025
@anonym_27974c

@anonym_autor Aj na ostaných pôsobil skleslo ten týždeň pred? Vieš, že či sa ti neznažil naznačiť, že ťa má dosť a prekračuješ nejaké hranice už vtedy a toto bola jeho snaha o odstup.

@anonym_27974c no ako nezisťovala som to,ale bavili sme sa praktický každý deň a bolo to prirodzené..vždy slová sli same a nikdy reč nestala

autor
21. sep 2025
@hederamonstera

Ja by som normalne za nim sla a povedala, ze som celu situaciu zle pochopila a v opitosti dostala odvahu. Ze mi to je luto ale nechcem teraz aby tu bolo dusno.

Ste dospeli ludia, normalne komunikujte

@hederamonstera no takto som to skúsila už povedľa nech to neriešim, ale ani na mňa nepozrel a dusno pretrvava

autor
21. sep 2025
@mikitilik29

@anonym_autor to čo si mu také strašné urobila ze ta až blokol všade 🙄

@mikitilik29 ja si popravde na všetko detailne nepamätám lebo mam trocha okno...ja nie som zvyknuta až tak pit a takto sa to potom vymrvilo

autor
21. sep 2025
@vorkola

Ak si mu navrhovala sex,tak podla mna urobil dobre.Citujem tvoju vetu ...lebo ja som slobodna, dlho som nic nemala,,,Pytam sa vsak co ine si dlho nemala ?,..A to si teda bez toho, aby si sa presvedcila ci uz kamarat je singl,,? chcela aby podviedol , jeho polovicku ,? To, co si od neho chcela ,,to asi nebola banalita,, Ak to bolo takto, tak ten kolega je super. verny svojej polovicke..,lebo ty si ju spomenula , ze ona ta nemusi Mozno maju nejaku krizu ,Takto by sa mal zachovat kazdy chlap.. byt verny. Ked to utesenie nekonkretizujes ,a poslal ta .do certa...a este aj blokol,, tak to asi nebolo pozvanie do kostola

@vorkola hanbim sa za to dobre? Za triezva by som to prisaham nikdy neurobila...

anonym_129e2c
21. sep 2025

Hlavne mu uz daj pokoj kriste pane, nech to vyšumi

ullala
21. sep 2025

No keby tak kazdy zadany chlap reagoval takto na neslusne navrhy od kolegyn...

januska12323
21. sep 2025

Nechaj ho na pokoji.

autor
21. sep 2025

Ale ved ja za ním nedoliezam nijako, len ma to cele mrzi....naposledy sme sa tak akoby pohadali ze sme sa nebavili dlhšie keď riešil svadbu a dozvedela som sa ze nie som pozvana, podľa mňa kvôli jeho partnerke to bolo,aj keď som nikdy nerozumela prečo ma voči mne taky odpor keď sme sa vlastne my dne avi nikdy nebavili dlhšie ako minútu...
No a mrzí ma to cele a he mi trápne tam vôbec zle sedieť týždne v tichu je to divné

anonym_129e2c
21. sep 2025
@anonym_autor

Ale ved ja za ním nedoliezam nijako, len ma to cele mrzi....naposledy sme sa tak akoby pohadali ze sme sa nebavili dlhšie keď riešil svadbu a dozvedela som sa ze nie som pozvana, podľa mňa kvôli jeho partnerke to bolo,aj keď som nikdy nerozumela prečo ma voči mne taky odpor keď sme sa vlastne my dne avi nikdy nebavili dlhšie ako minútu...
No a mrzí ma to cele a he mi trápne tam vôbec zle sedieť týždne v tichu je to divné

@anonym_autor no asi za to ta neznasa ze si vypisujete. Je to zadaný muž tak mu daj pokoj, myslím ze ti dal jasne najavo kde je tvoje miesto

anonym_0ec88e
21. sep 2025

Jeho polovička má dobrú intuíciu. A ty sa prestaň správať ako šlapka a daj mu pokoj. Alkohol v tom hrá najmenšiu rolu.

anonym_c49eeb
21. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor no predsa nepiť, alebo aspoň nepiť toľko. Neviem koľko máš rokov ja 50 a bola som na niekoľkých teambildingoch v súčasnej práci aj v tých predchádzajúcich , áno všetci tam pili okrem mňa

autor
21. sep 2025
@anonym_c49eeb

@anonym_autor no predsa nepiť, alebo aspoň nepiť toľko. Neviem koľko máš rokov ja 50 a bola som na niekoľkých teambildingoch v súčasnej práci aj v tých predchádzajúcich , áno všetci tam pili okrem mňa

@anonym_c49eeb tak ja mam 30,a ako som pisala takto to dopadlo lebo fakt niesol zvyknutá piť no a teraz má presvedčili nech si dam

januska12323
21. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor akože nedoliezaš veď ste sa predtým celé dni vykecávali, potom ešte cez mobil a dorazíš to pozvaním na sex. Ako mal podľa teba reagovať? Jeho partnerka ťa nemá rada lebo videla ako po ňom ideš a mala pravdu. Keby bol tvoj najlepší kamarát dávno by ti to vysvetlil. Teraz môžeš akurát chodiť do práce pracovať a dúfať, že sa bude správať profesionálne.

autor
21. sep 2025
@januska12323

@anonym_autor akože nedoliezaš veď ste sa predtým celé dni vykecávali, potom ešte cez mobil a dorazíš to pozvaním na sex. Ako mal podľa teba reagovať? Jeho partnerka ťa nemá rada lebo videla ako po ňom ideš a mala pravdu. Keby bol tvoj najlepší kamarát dávno by ti to vysvetlil. Teraz môžeš akurát chodiť do práce pracovať a dúfať, že sa bude správať profesionálne.

@januska12323 nevidela, veď nemala kde...tak ako môže ma maximálne tak ignorovať ale za tie roky som ho potichu ešte nevidela

deedol
21. sep 2025

no uz teraz nic s tym neurobis, neda sa to "zachranit". jeho frajerka ta nema rada, lebo neni sprosta a vidi, ako a kedy komunikujes s jej frajerom. on ta mozno doteraz obhajoval, ze sa jej to len zda, ale ked si to nanho vybalila priamo, tak uz aj jemu je to jasne a vidi, ze frajerka mala pravdu. a jasne ti dal najavo, ze nema zaujem. uz si sa ospravedlnila, to je z tvojej strany asi max, co mozes urobit, a ano, on ma pravo ospravedlnenie aj neprijat.

lindusss2016
22. sep 2025
@anonym_autor

@januska12323 nevidela, veď nemala kde...tak ako môže ma maximálne tak ignorovať ale za tie roky som ho potichu ešte nevidela

@anonym_autor akoze nemala kde? Ak si si s nim vypisovala, mozno mali doma dusno aj kvoli tebe. Z tvojich komentarov usudzujem, ze ty po nom celkom ides a tvoje akoze kamaratstvo bolo len vyckavanie na vhodnu prilezitost. Chlapec, ak je spolocensky, si to mozno ani zo zaciatku neuvedomil a bol ozaj priateľský a ty si si to vykladala inak.
Ja mam tiez kolegu v praci (on nezadany, ja vztah mam), s ktorym si dobre rozumiem, mame sa radi, posrandujeme, aj pokecame, ale mimo prace si s nim predsa nebudem vypisovat. V praci viem, ze tie rozhovory nenadobudnu intimny charakter, ale pri vypisovani by sa to mohlo lahko zvrtnut a o to ja nemam zaujem. A z jeho strany beriem za orejav kamaratstva presne to, ze to respektuje a nevtiera sa mi do sukromneho zivota. Takto si predstavujem kamaratstky vztah na pracovisku. A nie, ze tebe sa zda sklesly, lebo odpisuje stroho. Podla mna mu to docvaklo a uz si mu liezla na nervy, tak ti to takto chcel dat najavo a ty si si to vysvetlila presne opacne 🙈 No hanba, hanba, ale alkohol ta neospravedlnuje. Ani to, ze pili vsetci. Ocividne on dokazal v opitosti rozmyslat triezvo.

really8
22. sep 2025

Priatelka kolegu ta dobre odhladla. Ani vidiet ta nemusela. Dufam ze budes mat dusno este pekne dlho. Mozno ti treba aj aby sa ostatni dozvedeli aka si. Alkohol nealkohol toto je v tebe. Fuj hnus.

Strana
z6