icon

Ako zachrániť vzťah s kolegom po chybe z mojej strany?

21. sep 2025

Baby pomoc. Na teambildingu som navrhla kolegovi isté veci za ktoré sa teraz samozrejme hanbim ale alkohol mi rozviazal jazyk...
Takto ja som si myslela že jednoducho ma záujem o niečo ja som slobodná dlho som nič nemala on je ted asi bol môj kamarát aj keď jeho polovička ma neznesie nablizku aj keď sa v podstate ani nepozname...
A bol posledný týždeň pred tým úplne sklesly nechcel sa rozprávať nevtipkoval keď pisal v mobile bol vkuse naštvaný, za deň povedal možno 3 slová čo zvyčajne kecame fakt vkuse. No a ja hlúpa hus som si povedala ze však utesim ho možno sa rozišli...
No poslal ma docerta, blokol ma všade kde mohol a odvtedy so mnou neprehovoril slovo a je medzi nami dusno ktore by sme mohli krájať.
Záleží mi na nom,ako to mam zachrániť?

autor
22. sep 2025
@lindusss2016

@anonym_autor akoze nemala kde? Ak si si s nim vypisovala, mozno mali doma dusno aj kvoli tebe. Z tvojich komentarov usudzujem, ze ty po nom celkom ides a tvoje akoze kamaratstvo bolo len vyckavanie na vhodnu prilezitost. Chlapec, ak je spolocensky, si to mozno ani zo zaciatku neuvedomil a bol ozaj priateľský a ty si si to vykladala inak.
Ja mam tiez kolegu v praci (on nezadany, ja vztah mam), s ktorym si dobre rozumiem, mame sa radi, posrandujeme, aj pokecame, ale mimo prace si s nim predsa nebudem vypisovat. V praci viem, ze tie rozhovory nenadobudnu intimny charakter, ale pri vypisovani by sa to mohlo lahko zvrtnut a o to ja nemam zaujem. A z jeho strany beriem za orejav kamaratstva presne to, ze to respektuje a nevtiera sa mi do sukromneho zivota. Takto si predstavujem kamaratstky vztah na pracovisku. A nie, ze tebe sa zda sklesly, lebo odpisuje stroho. Podla mna mu to docvaklo a uz si mu liezla na nervy, tak ti to takto chcel dat najavo a ty si si to vysvetlila presne opacne 🙈 No hanba, hanba, ale alkohol ta neospravedlnuje. Ani to, ze pili vsetci. Ocividne on dokazal v opitosti rozmyslat triezvo.

@lindusss2016 boli to len videa memecka a nevinne veci nebolo tam nič na podozrievanie ale
A on bol opitý viac ako ja ešte

mimikarol
22. sep 2025

Tak ti treba. Nabudúce sa nebudeš vtierať. On má u mňa 👍🏼

curlie
22. sep 2025

@anonym_autor joooj, neboj, to vyšumí...Keď si sa ospravedlnila, nevieš nič viac urobiť...Jeeežiš čo ja som sa od opitých chlapov napočúvala a na druhý deň sme sa na tom smiali...Netráp sa, dejú sa aj horšie veci v živote. Proste si daj - 1 človeka a choď ďalej...Za pár dní to nahradia iné veci a na toto si už nikto nespomenie 😊

autor
22. sep 2025
@curlie

@anonym_autor joooj, neboj, to vyšumí...Keď si sa ospravedlnila, nevieš nič viac urobiť...Jeeežiš čo ja som sa od opitých chlapov napočúvala a na druhý deň sme sa na tom smiali...Netráp sa, dejú sa aj horšie veci v živote. Proste si daj - 1 človeka a choď ďalej...Za pár dní to nahradia iné veci a na toto si už nikto nespomenie 😊

@curlie dúfam v to,ďakujem...
Ja by som to ale naozaj neurobila za triezva

unicornlady
22. sep 2025

Posielanie meme-čiek a nevinné veci. Ono, keby ste nezadaní, bolo by to ok. Takto to asi dosť prekračovlo hranice a namiesto toho, aby venoval pozornosť priateľke/snúbenici vo voľnom čase, tak mu pípal mobil od teba. To by každej žene vadilo.

anonym_4e553a
22. sep 2025

Hlavne mu daj pokoj

anonym_4e553a
22. sep 2025

Nie každý sa teší ženským co sa núkajú do postele a uz vôbec nie v práci a vôbec nie zadanemu
Dobre, že ta blokol
Práca je práca a nie trtzoznamka
A snáď zazijes dosť hanby aby si dospela a bola žena na úrovni
a nie pri prvej príležitosti sa nukala

mamutka
22. sep 2025
@anonym_autor

@lindusss2016 boli to len videa memecka a nevinne veci nebolo tam nič na podozrievanie ale

@anonym_autor akoze sorry, nehraj sa na nevinnú. Je to zadaný muž a ked taky dostáva debilne videá a memecka od ženy, je aj susedovmu psovi jasne, že dotyčná po ňom ide. To nie je kamarátstvo, ty po ňom normálne pasies. Nikdy som nemala potrebu kamarátom - chlapom posielať memecka. Proste sa mu dennodenne vtieras. Máte mať pracovný vzťah a kebyže aj kamarátsky, tak to neznamená, že mu budeš stále niečo posielať. Je to infantilne a jednoznačne to znamená, že po ňom ideš. Jasne že ta neznáša jeho žena, ved si priehľadná ako okno. Máš 30 rokov, chceš konečne chlapa a trvalý vzťah, tak sa zameraj na nezadaných. Proste normálne pracuj a dusno sa postupne vytratí. Ale bav sa s ním len o práci, žiadne vykecavacky. Proste nehraj sa na kamarátstvo a všetko sa časom utrasie. Lebo ty nie si úprimná kamarátka. Ty si piate kolo u voza v ich vzťahu a vytváraš im tam problém a dusno, lebo vo svojom veku nevieš dať pokoj. Sa spravas ako sedemnástka ktorá sa chce kamarátiť s tridsať rocným susedom, len on je taky fasa…

anonym_78d85b
22. sep 2025

@anonym_autor no nič, ukazala si svoj charakter, ponúkla si sa zadanemu muzovi sama. Aj mne by si sa zhnusila. A že možno sa rozišli bolo len v tvojej opitej hlave

lindusss2016
22. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tak to zacina vzdy, nevinne veci. Ja si memecka posielam s frajerom a kebyze mu toto neustale posiela nejaka kolegyna, tiez by mi to liezlo na nervy

lienka192
22. sep 2025

Panebože, daj mu pokoj. Nechce ťa, má priateľku, pochop to a nič mu už nehovor, nepíš. Chudák chalan. Veď máš 30 rokov, už by si mohla mať trochu rozumu. Nájdi si slobodného chlapa a nie zadaného kolegu. Kks niektoré ženské, absolútne bez zábran, hnus, fuj, vypisovať a núkať sa zadanému.

hellwant
22. sep 2025

Suhlas s lindusss a mamutkou. Mohol mať dusno kvôli tebe, možno sa ťa zastal pred ženou - ak na to prišla - že ste iba kolegovia-kamarati a potom sa mu potvrdi, že mala pravdu a že ho chceš. Logicky je nasraty, vie, že nemal pravdu a teraz ma doma dusno a už aj vie, že on to posral a nevidel to. Skus hľadať slobodneho a nerozvracať vzťah.

motylik2559
22. sep 2025

@anonym_autor Ahoj autorka, pises,ze niesi zvyknuta tolko pit, tak naco si potom tolko pila? Tomu akosi nerozumiem🤷‍♀️ Bola som na x teambuildingoch a ano kazdy tam pil, aj ja som si dala, ale s mierou, ze stale som vedela preboha co robim a hovorim a to tiez bezne nepijem ako je rok dlhy. Vies ako sa hovori, alkohol neospravedlnuje. Teraz si predstav,ze by sa ten kolega zachoval nespravne a ozaj by k comusi doslo-nemala by si este väcsie vycitky svedomia ako mas, kedze vies ze je zadany a este aj pred svatbou??? Ci by si nebodaj skakala potom doma od stastia? Ten chlap sa zachoval spravne. Co sa tyka nepozvania na svatbu, tak nehnevaj sa, ale naozaj si taka hlupa,ze nevies preco si neni pozvana?🤦‍♀️ Ktovie kolko krat mal chudak doma kvoli tebe a tvojim spravam drzkovu a to ani zaujem o teba nema. Tak sa tej jeho zene necuduj, ty ani nemozes vediet ako to u nich funguje, mozno mali taku doveru medzi sebou, ze nebol problem ist jeden druhemu do tel. a vsetko od teba videla.. Toto je podla teba normalne posielat zadanemu kolegovi pred svatbou? 🤦‍♀️ nech by boli z tvojho pohladu tie spravy pre teba akokolvek " nevinne", tak jej to prijemne byt nemuselo. Na co si to robila, ked si vedela,ze je zadany a pred svatbou?? Ani sa necudujem,ze po tebe tak vyletel a verim,ze by tak vyletel uz, aj keby tak vypite nemal ako popisujes, lebo ocividne to tvoje blbe spravanie liezlo na nerv uz aj jemu. Nemiesaj sa do buducna do zivota zadanych chlapov a este takto vedome! No teraz uz nerob nic, ak si sa mu ozaj ospravedlnila tak to uz nechaj tak a bud taka dobra uz za nim nedoliezaj ani po case a neposielaj mu ani po case idiotske spravy, ci sa stale hneva atd. Lebo z tvojho pisania mam pocit,ze by si toho bola schopna, tak to nerob, uplne na neho zabudni! Tolko k mojej rade. Vela stastia

elli333
22. sep 2025

Prepánakráľa daj im pokoj, neznášam takéto ženské ako ty. Snáď sa ti to raz vráti

autor
22. sep 2025

Ja si toho z toho večera naozaj veľa nepamätám, kolegyňa mi to rozprávala na druhý deň ráno, možno nie je ani všetko pravda, ale tak načo by si to vymyslela...no a jednoducho ma prehovorili ze nech si dam s nimi ze dajú na mňa pozor....

autor
22. sep 2025

A ze jej vidím ja viem, ale ja som sa až do toho momentu prisahám o nič nijako nepokúšala. Dnes mi už neodpovedá ani na otázku ohľadom práce...

anonym_f165bb
22. sep 2025

Všakže sa ti kolega páči a máš o neho záujem? Pričom vieš, že je zadaný, dokonca ženatý. A vedela si to, aj keď si za ním ožratá doliezala a dávala mu neslušné návrhy... Zo "žien" ako si ty mi je na vracanie. Nevyhováraj sa na alkohol, ak by si mala šancu, rozbiješ mu manželstvo aj triezva. Také, ako si ty, už poznáme. A už aj tvoji kolegovia.

mamutka
22. sep 2025
@anonym_autor

A ze jej vidím ja viem, ale ja som sa až do toho momentu prisahám o nič nijako nepokúšala. Dnes mi už neodpovedá ani na otázku ohľadom práce...

@anonym_autor aspoň už prestaň klamať. Celý čas sa mu pokusas votrieť do hlavy aj života. Toľko k tým správam a memeckam. Celý čas to robis. Akurát že kým v tom nebol chlast, nepoložila si naňho ruku. Ale do hlavy sa mu vnucujes dlhodobo, vidí to jeho žena, on, každý, tak už neviem koho chceš oklamať.

anonym_6801eb
22. sep 2025

@anonym_autor chodit za cudzim zadanym chlapom 🤮

autor
22. sep 2025
@anonym_6801eb

@anonym_autor chodit za cudzim zadanym chlapom 🤮

@anonym_6801eb za triezva by som mu nič také nepovedala ani sa ho nedotýkala, ja si to ani nepamätám 😒

unicornlady
22. sep 2025

Ako dotýkala? Pokúsila si sa ho pobozkať, či čo ti teda kolegyne povedali? Čo kto videl?
On ti nepovedal nič, že čo si robila alebo povedala? Asi to muselo byť riadne cez čiaru, že dal totálny ignor.

anonym_129e2c
22. sep 2025

Čím dalej lepsie 🙈 fakt by ma zaujímalo co také si ku povedala a robila ze ta takto zacal ignorovať. Asi to len také nevinne nic nebolo. Lebo keby to bolo nieco nevinne tak sa na tom zasmejete a ide sa dalej

autor
22. sep 2025
@unicornlady

Ako dotýkala? Pokúsila si sa ho pobozkať, či čo ti teda kolegyne povedali? Čo kto videl?
On ti nepovedal nič, že čo si robila alebo povedala? Asi to muselo byť riadne cez čiaru, že dal totálny ignor.

@unicornlady ani slovo, blok a úplný ignor

anonym_129e2c
22. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tak mu asi bolo vrcholne neprijemne co si mu povedala a urobila. Takze sa nečuduj a viac ho nerieš

anonym_6801eb
22. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_6801eb za triezva by som mu nič také nepovedala ani sa ho nedotýkala, ja si to ani nepamätám 😒

@anonym_autor Naco chlastas ked sa potom takto spravas, ktory muz by stal o taku zenu?

mamutka
22. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ved si to zober opačne. Keď si predstavím, že sa kolega opije a začne sa po mne chlipne liepat, alebo nasilu olizovať a pod, ešte pred kolegami, žalúdok by sa mi obrátil a skončil by u mňa. Minimum pracovnej konverzácie by stacilo do budúcna, viac nič. Daj mu pokoj a nesnaž sa zachraňovať vzťah. Vy ste nijaký vzťah nemali, nemáte a nebudete mať.

anonym_129e2c
22. sep 2025

Ešte nakoniec budes musieť aj z prace odist 🙈

really8
22. sep 2025

Ja to tipujem na ruku smatralku. Ty bud rada ze to neriesi s personalnym. Drz hubu a suchaj nohami. A nepytaj sa ani pracovne lebo od teba to uz vyzera ako doliezanie

lucia147852
22. sep 2025

Celý čas ideš po ňom ako po udenom a čudujes sa, že tá jeho priateľka nemá rada a neni sú pozvaná na svadbu? Za mns situácia bola taká, že sú videla, že ma vypité a dúfala si, že sa ti ho podarí zviesť. Preto si si vypila aj ty, aby si si dodala odvahu, ale všetko sa obrátilo proti tebe a jasne ti dal vedieť, kde je tvoje miesto. Sorry, toto robia len chudery. Pouč sa do budúcna a začni sa správať na svoj vek.

vilma7
22. sep 2025

Na tvojom mieste sa mu slušne ospravedlň, zval to na alkohol a hlavne mu daj svätý pokoj ked je zadaný...to že ty si myslela, my ženy sme mnohokrát až moc domýšľavé.