Ako zaujať kamošku?
Ako mám zaujať kamošku, aby ma chcela čo spraviť pri nej
Zase ty ? Nijako. Konecna.
Hlavne prestan uvazovat ako psychopat, teda ze existuje nejaky zazracny navod, ktory inym ludom preprogramuje mozog.
Miesto kamosky pouvazuj minimalne nad navstevou psychologa, lebo co tu predvadzas je na odbornika
Uz to vzdaj a radšej vyhľadaj odbornú pomoc lebo nikdy žiadnu nezaujmes
Miesto kamosky pouvazuj minimalne nad navstevou psychologa, lebo co tu predvadzas je na odbornika
@crazy_cat_lady Ten skonci na sude za nebezpecne obtazovanie.
Zato že chcem lásku ?
Vsak tu kazdy druhy den zakladas temy o tom, ako urobit dojem na kamosku, ako tu niekoho s kym ani nechodis predstavujes rodicom atd.. vsak sa spravas jak nesvojpravny
Na rovinu jej povedz, čo cítiš a uvidíš čo sa stane. Buď ti bude city opätovať, alebo kamarátstvo skončí.
V čom si dobrý? Dokážeš napr. zjesť celý jogurt bez použitia lyžičky t.j. iba s jazykom?
@anonym_autor No, vzhľadom na to, že si tu založil už X diskusií a nič ti zatiaľ na tú dotyčnú nezabralo, skús sa holý pri mesačnom svite postaviť s mexickým klobúkom na hlave pod jej balkón a zaspievaj jej serenádu za doprovodu husľového kvarteta. Určite zaujmeš. A nakoniec, aj na psychiatrii môžu byť fešné sestričky a možno sa na teba nejaká ulakomí.
Zato že chcem lásku ?
@anonym_autor túžiť po láske je úplne v poriadku, ale myslieť si, že si ju môžeš vydobyť od konkrétneho človeka, ktorý to tak necíti, je choré a pre toho človeka aj obťažujúce... jednoducho je čas posunúť sa ďalej... a pochopiť, že na tieto veci návody neexistujú, či si dvaja sadnú alebo nie nevieme úplne ovplyvniť, proste si musíte padnúť do oka prirodzene
@cutespider Hmm, tak to je veru obdivuhodny talent, to by som asi aj ja pouvazovala 😀 😀
Bratu tiež zaživam neopetovanu lasku už dva roky...aj som niekoľko tých neopetovaných lások zažila už v živote.... Jednoducho s tým nespraviš nič. Ak o tom vie a nevybrala si ťa máš smolu bratu, že si dostal proste len friend zone.... Ak o tom nevie a povieš jej čo k nej citiš tak ju z časti stratíš aj ako kamošku alebo to minimálne medzi vami už nebude také ako pred tým... Nesnaž sa nejako manifestovať, čarovať a skúšať tieto kravoviny a hlúpe výklady kariet a horoskopy, aby si ju prinútil aby ťa mala rada....Proste život je krutý, život je taký život je proste nefér.... Kašli na ňu proste choď ďalej v živote....
Vie ona vobec, ze ju chces, alebo ze existujes? Ci len tajne o nej snivas a zakladas 150diskusii o nej?
Povedz jej to a hned budes vediet co dalej. Ak ta nechce, tak ti nepomoze ani ten jogurt. Ked ju budes otravovat, tak ta uz ani nepozdravi a je mozne, ze ti nariadi sudom sa jej vyhybat.
@anonym_autor láska nie je nárokovateľná. Mnohí ju (už) do smrti nenájdu. Ale nie je to dôvod nežiť iným spôsobom hodnotný, naplňujúci život. A možno...
Ty si ten čo si kamoške posielal fotku svojho penisu, tá kamoška čo sa odťahuje keď ju objímaš, nechce sa stretávať s tebou osamote a vyznával si jej lásku v jej práci že musela zavolať na teba SBS?
Každým ďalším pokusom sa jej viac zhnusíš že už nebude ani kamoška.
Zato že chcem lásku ?
@anonym_autor na lasku treba dvoch co ju chcu. Ty sam nestacis. Si taky pripeceny, ze nechapes, ze ona ta NEchce?
Tak ti poviem, poznám viacej takých, čo sa upli len na jednu osobu a podnes sú sami. Kedy sa mala k tebe, tak ti rady netreba. Keď sa k tebe nemá, poobzeraj sa inde, podľa možnosti po niekom v podobnom spoločenskom postavení ako je to tvoje.
Nepoznáme tvoju kamosku… ale ak ta nechcela do teraz, prečo by ta mala chcieť teraz/do budúcna? Asi nemáš to, čo ona hľadá. 🤷♀️
@anonym_autor No, vzhľadom na to, že si tu založil už X diskusií a nič ti zatiaľ na tú dotyčnú nezabralo, skús sa holý pri mesačnom svite postaviť s mexickým klobúkom na hlave pod jej balkón a zaspievaj jej serenádu za doprovodu husľového kvarteta. Určite zaujmeš. A nakoniec, aj na psychiatrii môžu byť fešné sestričky a možno sa na teba nejaká ulakomí.
@komir63 jasne dve diskusie su x
Už som mala obavy, či si v poriadku. Dávno som ťa nečítala. A tu hľa - si späť 🤦🏻♀️ a zdá sa, že opäť v plnom nasadení. Obdivujem tvoju vytrvalosť. A obdivujem aj tú ženu, že ťa ešte nenahlásila za obťažovanie.
@komir63 jasne dve diskusie su x
@anonym_4e853f je ich tu aspoň 20.....

Ak medzi vami nie je žiadna chémia a ona to tak necíti, tak s tým jednoducho nespravíš nič. 🙂