icon

Ako zaujať kamošku?

Dnes o 10:37

Ako mám zaujať kamošku, aby ma chcela čo spraviť pri nej

Strana
z2
pukavica
•
Dnes o 10:40

Ak medzi vami nie je žiadna chémia a ona to tak necíti, tak s tým jednoducho nespravíš nič. 🙂

patrike
•
Dnes o 10:42

Zase ty ? Nijako. Konecna.
Hlavne prestan uvazovat ako psychopat, teda ze existuje nejaky zazracny navod, ktory inym ludom preprogramuje mozog.

crazy_cat_lady
•
Dnes o 10:43

Miesto kamosky pouvazuj minimalne nad navstevou psychologa, lebo co tu predvadzas je na odbornika

anonym_1dc502
•
Dnes o 10:44

Uz to vzdaj a radšej vyhľadaj odbornú pomoc lebo nikdy žiadnu nezaujmes

patrike
•
Dnes o 10:45
@crazy_cat_lady

Miesto kamosky pouvazuj minimalne nad navstevou psychologa, lebo co tu predvadzas je na odbornika

@crazy_cat_lady Ten skonci na sude za nebezpecne obtazovanie.

januska12323
•
Dnes o 10:52

Modrý koník by ťa mal zablokovať aj kamoška.

autor
•
Dnes o 10:53

Zato že chcem lásku ?

crazy_cat_lady
•
Dnes o 10:59

Vsak tu kazdy druhy den zakladas temy o tom, ako urobit dojem na kamosku, ako tu niekoho s kym ani nechodis predstavujes rodicom atd.. vsak sa spravas jak nesvojpravny

7miriam77
•
Dnes o 11:01

Na rovinu jej povedz, čo cítiš a uvidíš čo sa stane. Buď ti bude city opätovať, alebo kamarátstvo skončí.

cutespider
•
Dnes o 11:02

V čom si dobrý? Dokážeš napr. zjesť celý jogurt bez použitia lyžičky t.j. iba s jazykom?

krystofkal
•
Dnes o 11:07

preco silou mocou zaujat niekoho?

anonym_063075
•
Dnes o 11:15

@michal6875 pozdravujem 🙂

patrike
•
Dnes o 11:26
@anonym_autor

Zato že chcem lásku ?

@anonym_autor Chorobnym sposobom.

komir63
•
Dnes o 11:35

@anonym_autor No, vzhľadom na to, že si tu založil už X diskusií a nič ti zatiaľ na tú dotyčnú nezabralo, skús sa holý pri mesačnom svite postaviť s mexickým klobúkom na hlave pod jej balkón a zaspievaj jej serenádu za doprovodu husľového kvarteta. Určite zaujmeš. A nakoniec, aj na psychiatrii môžu byť fešné sestričky a možno sa na teba nejaká ulakomí.

muzula
•
Dnes o 11:44

Skúsil by som možno salto dozadu, to by mohlo zaujať.

anonym_de4d2e
•
Dnes o 11:53
@anonym_autor

Zato že chcem lásku ?

@anonym_autor túžiť po láske je úplne v poriadku, ale myslieť si, že si ju môžeš vydobyť od konkrétneho človeka, ktorý to tak necíti, je choré a pre toho človeka aj obťažujúce... jednoducho je čas posunúť sa ďalej... a pochopiť, že na tieto veci návody neexistujú, či si dvaja sadnú alebo nie nevieme úplne ovplyvniť, proste si musíte padnúť do oka prirodzene

sergejj
•
Dnes o 11:57

@anonym_autor ju 😃

mon2523
•
Dnes o 12:04

@cutespider Hmm, tak to je veru obdivuhodny talent, to by som asi aj ja pouvazovala 😀 😀

anonym_4047de
•
Dnes o 12:16

Bratu tiež zaživam neopetovanu lasku už dva roky...aj som niekoľko tých neopetovaných lások zažila už v živote.... Jednoducho s tým nespraviš nič. Ak o tom vie a nevybrala si ťa máš smolu bratu, že si dostal proste len friend zone.... Ak o tom nevie a povieš jej čo k nej citiš tak ju z časti stratíš aj ako kamošku alebo to minimálne medzi vami už nebude také ako pred tým... Nesnaž sa nejako manifestovať, čarovať a skúšať tieto kravoviny a hlúpe výklady kariet a horoskopy, aby si ju prinútil aby ťa mala rada....Proste život je krutý, život je taký život je proste nefér.... Kašli na ňu proste choď ďalej v živote....

cimage
•
Dnes o 12:17

Vie ona vobec, ze ju chces, alebo ze existujes? Ci len tajne o nej snivas a zakladas 150diskusii o nej?
Povedz jej to a hned budes vediet co dalej. Ak ta nechce, tak ti nepomoze ani ten jogurt. Ked ju budes otravovat, tak ta uz ani nepozdravi a je mozne, ze ti nariadi sudom sa jej vyhybat.

anonym_1f648c
•
Dnes o 12:17

@anonym_autor láska nie je nárokovateľná. Mnohí ju (už) do smrti nenájdu. Ale nie je to dôvod nežiť iným spôsobom hodnotný, naplňujúci život. A možno...

anonym_8b5084
•
Dnes o 12:32

Ty si ten čo si kamoške posielal fotku svojho penisu, tá kamoška čo sa odťahuje keď ju objímaš, nechce sa stretávať s tebou osamote a vyznával si jej lásku v jej práci že musela zavolať na teba SBS?
Každým ďalším pokusom sa jej viac zhnusíš že už nebude ani kamoška.

anonym_07e6c9
•
Dnes o 12:51
@anonym_autor

Zato že chcem lásku ?

@anonym_autor na lasku treba dvoch co ju chcu. Ty sam nestacis. Si taky pripeceny, ze nechapes, ze ona ta NEchce?

pako24
•
Dnes o 13:26

Tak ti poviem, poznám viacej takých, čo sa upli len na jednu osobu a podnes sú sami. Kedy sa mala k tebe, tak ti rady netreba. Keď sa k tebe nemá, poobzeraj sa inde, podľa možnosti po niekom v podobnom spoločenskom postavení ako je to tvoje.

anonym_03cdb9
•
Dnes o 13:33

Nepoznáme tvoju kamosku… ale ak ta nechcela do teraz, prečo by ta mala chcieť teraz/do budúcna? Asi nemáš to, čo ona hľadá. 🤷‍♀️

pasomnica
•
Dnes o 14:41

Daj sa liečiť pls

martinmmartin
•
Dnes o 14:47

Kup jej akvarko

anonym_4e853f
•
Dnes o 15:05
@komir63

@anonym_autor No, vzhľadom na to, že si tu založil už X diskusií a nič ti zatiaľ na tú dotyčnú nezabralo, skús sa holý pri mesačnom svite postaviť s mexickým klobúkom na hlave pod jej balkón a zaspievaj jej serenádu za doprovodu husľového kvarteta. Určite zaujmeš. A nakoniec, aj na psychiatrii môžu byť fešné sestričky a možno sa na teba nejaká ulakomí.

@komir63 jasne dve diskusie su x

anonym_c990ce
•
Dnes o 15:12

Už som mala obavy, či si v poriadku. Dávno som ťa nečítala. A tu hľa - si späť 🤦🏻‍♀️ a zdá sa, že opäť v plnom nasadení. Obdivujem tvoju vytrvalosť. A obdivujem aj tú ženu, že ťa ešte nenahlásila za obťažovanie.

anonym_c990ce
•
Dnes o 15:13
@anonym_4e853f

@komir63 jasne dve diskusie su x

@anonym_4e853f je ich tu aspoň 20.....

Strana
z2