Ako zaujať sympatického chalana?
Zdravim, neviem ako začať ... Som teraz v 3 ročníku na vysokej doteraz som nemala žiadny vzťah a už som si myslela že je so mnou niečo zle. Žiadny chalan o mňa nikdy nemal záujem alebo ho minimálne aspoň neprejavil až na jedného ale s tým som si moc nerozumela. Inak som skúšala si aj písať s nejakými novými ľuďmi a zoznámiť sa s nimi ale to nikdy nedopadlo dobre a celkovo má nebaví už také to písanie že ahoj ako sa máš čo robíš ... Mala som veľa takých čo sa mi páčili ale skôr vzorovo ako správaním a ak už aj niekto správaním tak bol už zadaný. Musím priznať že som dosť hanblivá a povedala by som že spolocensky trápna?? Ak to tam môžem nazvať, proste neviem úplne ako na také tie klasické zoznamovacky, a ako osloviť ľudí(možno aj to je hlavný dôvod prečo doteraz nikoho nemám).
Každopádne som stretla takého fakt fajn chalana najskôr sme si začali len tak kamarátky písať nič som od toho neočakávala. Neskôr mi napísal že či by sme sa nestretli v škole že má pauzu v rozvrhu. Tak sme trošku pokecali ale to bolo naozaj skôr len také oznámenie pretože ja som sa ponáhľala a ešte k tomu tam za ním prišli jeho kamoši a za mnou moji kamoši takže to bolo také o ničom. Ale hneď ma zaujal lebo bol taký milý a celkovo veľmi sympatický. Potom sme si už nejako extra nepísali (ja som nechcela napísať prvá, lebo som sa bála že on nemá záujem a ja ho budem iba otravovat) no ale pred pár dňami mi napísal a znovu sme si popisali a konečne to bol taký príjemný pokec ktorý nebol len nudný smalltalk. Potom to ale zasa nejako upadlo a už mi nenapísal. Tak som mu o dva dni na to napísala ja že potrebujem s niečím pomôcť či by mi nevedela on nejako pomôcť. Tak sme sa potom stretli ale tiež iba na krátko keďže sme sa každý ponáhľali na hodinu. Od vtedy znova nič, nechcem mu písať znova ja lebo neviem či má záujem a nechcem to zbytočne tlačiť ale bola by som rada keby napíše o alebo dá nejako najavo že má záujem. Nemáte nejaké radi? Čo robiť ako ho zaujať možno viac? Ja som v tomto nová preto píšem sem lebo netuším čo na mužov funguje a čo ich naopak vie odradiť.
@anonym_autor jasne, naberá od váhu a len tak mu povedz či napíš, že chces ísť niekam von, tak ťa napadlo, či nechce ísť s tebou, že by ste aj pokecali, keďže v škole na to nejako nie je čas. Buď to prijme a pôjdete spolu, alebo nie. Aspoň budeš vedieť a čom si. Ja ti držím palceky k odvahe aj peknému stretku 😉👍.
@anonym_autor jasne, naberá od váhu a len tak mu povedz či napíš, že chces ísť niekam von, tak ťa napadlo, či nechce ísť s tebou, že by ste aj pokecali, keďže v škole na to nejako nie je čas. Buď to prijme a pôjdete spolu, alebo nie. Aspoň budeš vedieť a čom si. Ja ti držím palceky k odvahe aj peknému stretku 😉👍.
@margotka17 ďakujem ❣️
Začni vzťah sama so sebou. Z tvojich slov mam pocit, ze si neveríš.. Chod na nejaký kurz, maľuj, čítaj, športuj, zisťuj, čo teba baví a nechaj vzťahom voľný priebeh.
Jasne, ze človek túži po vzťahu, ale píšeš tak nesmelo o sebe... Vzťah k sebe samému je dolezity v celom našom zivote, ako vnímame seba, tak nás vnímajú aj iní.
Veľa stastia
Začni vzťah sama so sebou. Z tvojich slov mam pocit, ze si neveríš.. Chod na nejaký kurz, maľuj, čítaj, športuj, zisťuj, čo teba baví a nechaj vzťahom voľný priebeh.
Jasne, ze človek túži po vzťahu, ale píšeš tak nesmelo o sebe... Vzťah k sebe samému je dolezity v celom našom zivote, ako vnímame seba, tak nás vnímajú aj iní.
Veľa stastia
@stevvvka ako ja som skôr nesmela v tomto ohľade že sa bojím že to pokazim nejakou blbostou alebo že to budem moc nahlit ale sebalaskou som si už prešla, možno nie úplne na 100% percent ale mám sa rada. Každopádne chápem ako to myslíte a máte uplnu pravdu
@stevvvka ako ja som skôr nesmela v tomto ohľade že sa bojím že to pokazim nejakou blbostou alebo že to budem moc nahlit ale sebalaskou som si už prešla, možno nie úplne na 100% percent ale mám sa rada. Každopádne chápem ako to myslíte a máte uplnu pravdu
@anonym_autor len sa neboj, ak to máš pokazit,potom to nie je ten správny vzťah. To nech ti dá odvahu. Pekný deň 🌹
@margotka17 najlepsia odpoved.

@anonym_autor
Myslím,že vy ženy máte milión spôdobov ako " nalákať muchu na med"...