Ako získať energiu a cítiť sa lepšie po tridsiatke?
Je mi strašne keď vidim že ľudia okolo 55ky (rodičia napríklad ) sa cítia lepšie a majú viac energie ako ja v 30tke 😫 je tu niekto taký čo mu v mladosti bolo hrozne a dostal sa z toho ? Lebo ja už mám pocit že mi lepšie nikdy nebude a zomriem mladá 😒 za to ako sa citim každý deň nejaký problém , cela ubolena , vyčerpaná…
daj si spraviť krvný rozbor. Uplne normálne to nie je. Toto som ja mala do pol roka po narodení dcéry. Vôbec nespávala a bola som z toho vyčerpaná. Ale potom sa to zlepšilo. Už keď som krmila 2x za noc, bolo dobre. Ak aj športuješ, možno to chce čas. Ak človek začne niečo robiť, tak zo začiatku to môže byť unavujúce. Pri deťoch je človek unavený, ale tak v mladom veku stačí krátka regenerácia, dlhodobo by to nemalo trvať. Mne dosť pomáha Cčko príp. pitie citronovej šťavy ráno + 3omega kyseliny. A čo ma dosť unavuje, tak to je sledovanie TV a pozeranie do mobilu. Tak to obmedzujem na nevyhnutú dobu.
A krvny obraz, najma zelezo? To mas ok? Mas male dieta, mozes sa citit unavenejsie, nosis ho, chrbtica trpi..o to viac by si mala dbat na pohyb. Stravu - mas dostatocne mnozstvo zivin? Lebo co znamena zdrava strava?
Lebo neviem, ja som mala dve deti v priebehu dvoch rokov a az tak zle, ako ty pises, som sa teda nikdy necitila.. a to som dojcila druhe dieta skoro 2 roky. Prve 11 mesiacov.
@sumalee tak presne akoby o sebe čítam. Tiež len ráno vstanes a si cela dolamana? A keď už sa zvecerieva tak brutal únava a bolesť snáď aj prstov na rukách ? Ja sa večer cítim strašne nemožná , ledva deti obriadim a keď si ľahnem mi posledné večeri akoby sa chveje celé vnútro 😏

k dr behni na krv, mozes mat malo zeleza