Ako získať muža, ktorý má záujem o inú?
Zoznámila som sa s jedným fajn mužom. Pravidelne sa stretávame a denne si aj píšeme. Cítim sa s nim príjemne a rada by som aj niečo viac ako len byť jeho kamarátka. Problém je v tom, že si ma moc nechce k sebe púšťať a vysvetlím prečo. Chce inú, ktorá o neho nemá až taký záujem a snaží sa získať ju. Vyzerá to tak, že mňa si necháva ako takú zálohu keby danú slečnu nezískal. Uznávam, že daná žena o niečo lepšie vyzerá ako ja a je na tom aj finančne lepšie. Čiže pravdepodobne má možnosť získať hodnotnejšiu ženu ako som ja. Je to dobrý chlap. Viem, že v jeho dlhodobom manželstve bol vždy verný.
Čo teda poradíte aby som spomínaného muža získala? Čakali by ste či skončí vo vzťahu so slečnou o ktorú má väčší záujem ako o mňa alebo vyvinuli nejakú aktivitu? Skôr by som bola vďačná za rady ako ho získať ako len hejty ako sa mám na neho vykašľať.
Ja by som už vo vzťahu k nemu nevyvíjala absolútne žiadnu aktivitu,dostatočne si vážim samú seba na to,aby som odmietla byť v úlohe nejakej zálohy pre prípad,že mu to nevyjde s tou,ktorú chce..Ja by som ho prestala úplne kontaktovať prvá a keď tak počkala,či sa ozve sám a začala by som sa od neho radšej odpútavať,možno keď zistí,že nie si ľahko dostupná korisť,tak zistí,že o teba nechce prísť,ale skôr by som rátala s tou druhou možnosťou..
A ako ho chces ziskat ked nejavi zaujem?to sa neda vynutit.nevnucuj sa,drz si odstup
A nie je ti ľúto, že si zatiaľ jeho záložný plán a keď mu to nevyjde, tak sa uspokojí aj s tebou? Pre mňa ponižujúce už len pomyslenie na to, nie ešte zažiť. Ale ak chceš, a nevadí ti to, tak mu priamo povedz o svojich pocitoch.
Nesnaž sa… daj si sama hodnotu tým, že nebudeš okolo neho lietať na zapískanie, nebudeš ochotná robiť mu zálohu, ukáž mu, že ani teba nemôže mať len tak, keď sa mu to hodí… možno ju potom uvidí aj on… a možno aj nie, ale to už tak býva, že nie vždy je to vzájomné
Neviem no. Ja by som nechcela byt nahrada. Skor ci neskor zdrhne.
Veď si to zober z jeho strany ... Tebe by sa páčil ten druhý chlap viacej, tak ten prvý sa môže aj na hlavu postaviť, keď raz tam nepreskočí nejaká chémia na niečo viacej tak jednoducho to nepôjde ... A vie vôbec o Tvojich pocitoch ? Povedala si mu to niekedy, že by si si vedela s ním predstaviť aj niečo viac ? Však možno aj on a možno Ti dáva len pocit, aby si žiarlila ... Ja by som s nim jednala na rovinu povedala mu, žeby som chcela niečo viac a ak by to tak nemal, radšej by som s ním ukončila aj to kamarátstvo ...
Podľa toho čo píšeš on nemá o teba záujem..nasilu nič nejde
Podľa mňa ťa nemá ani ako náhradu.. Má ta len ako kamarátku.
Ty by si chcela byt "tá druhá"? Ja teda nie.. Pokial nema chlap zaujem, tak preco by som sa mu mala vnucovat? Maj trochu dostojnosti.
Nikdy by som sa neponizovala ani len cakanim na muza ktory chce inu, nieto zacala byt iniciativna aby chcel mna 😃.
Takze by som nerobila nic a duplom nie nejaku zaloznicku
A ty mas nejaku hrdosť? Máš zaujem o niekoho, kto nema zaujem o teba, a aj keby sa nakoniec rozhodol pre teba, bolo by to z sucitu, z lutosti, a taký vztah by ako dopadol ?
Takto sa prezentuješ ako žena bez hrdosti
Mozno ak si zacnes vazit samu seba, prestanes mu robit zadne vratka, uvedomi si ze co si zac a mozno by o teba mal zaujem. No v prvom rade bud dostatocne hodnotna zena pre seba, nezhadzuj sa. A nasilu sa neda niekoho prinutit aby nas mal rad.
Jedina aktivita, ktoru by si mala urobit, je nechat ho na pokoji. Hladaj tam, kde je zaujem, nie tam, kde nie je.
Nech sa páči, takto to dopadne, keď nie si jeho prvá voľba:
https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/ako-reagovat-na-muzovu-neuctivu-poznamku/
Nic. Nechaj to tak.
Volakedy daaaaavno sa mi pacil jeden chalan. Aj sme sa parkrat stretli. A tak mi povedal ze teda "nic" ze on chce inu. Okej...
ja som vydata par rokov. 4 deti.
On je stale slobodny... tak asi stale chce inu... len co ta ina...?!
Možno to nechceš počuť,ale áno, nechaj to tak a to nie je hejt. Chlapov je dosť, nestrácaj s ním čas.
Aj keby si ho získala, on ta vždy budem brat len ako náhradu, pochybujem, že jedného dňa sa preberie a uvedomí si, že s tebou chce byť naozaj. Keby to tak bolo, bral by ta tak z teraz.
Verím tomu, že ak by časom stretol nejakú lepšiu, hneď by ta pre ňu opustil..
toto nepise ten/ta, co je chudy a nosi okuliare a zeny chcu len peknych a vysokych ?
bud do toho slapni a ziskaj ho alebo necakaj , kym prides na rad, po niekohom koho chce skutocne... trosku ucty sama k sebe
Predchvilou som to pisala do inej diskusie. Preco sa chces ponizovat?
Hmmm...ako to ženy robíte? ja chcem tiež zabojovať o nejakého muža, a stačí sa mi len usmiať a muži mi ležia pri nohách 🤣 a ja tak chcem, aby to malo nejakú postupnosť a nie po prvom stretnutí už láska na prvý pohľad a musím ich odháňať 🫣
Dievča ale no taaak! Máš na viac! To netúžiš byt pre niekoho cislo 1? Vyzeras ako normálne, múdre dievča, zaslúžiš si muža, ktorý si PRE TEBA aj nohy doláme. Žiadne že ta druha je hodnotnejšia ako ja… Veď to si každá jedna zaradom môžeme povedať, veď vždy sa najde od každej krajšia, vyssia, bohatšia..
Nie je krajší pocit na svete, ako keď sa Ťa snaží získať muž a si preňho naj naj naj na svete. V živote by som nebola šťastná s pocitom, že niečia láska je len polovičná, prechodná, že som ho uhnala a vlastne prebrala pozíciu muža. Taký skôr či neskôr zdrhne za ženu, pri ktorej bude môcť byť lovcom mužom a hýčkať si ju ako svoj drahokam. To, že nasilu chceš muža, ktorý Ťa ako ženu nevidí, je veľmi smutný obraz asi Tvojho vlastného vzťahu a lásky k sebe. A skôr či neskôr by Ti "vynútený" vzťah priniesol len trápenie.
@kristinka92 tu na koniku som v jednej doskusii citala kraaaaasne prislovie, ci povedacku, ci co to je
(pardon za vulgarizmus, citujem 😀)
tak taku este nehrali, aby som ja na kkt v sore stala
😀 😀
@nyusika áno tiež som to čítala a išla do kolien 🤣🤣
@kristinka92
ja som uz aj mala to stastie, ze som to pouzila - v komunikacii s mojim ex, ktori sa momentalne citi nestatsny vo vztahu so zenou, kvoli ktorej ma nechal 😀 😀
teda - odo mna sla iba jedna sprava - s touto ludovou mudrostou
Toto je niečo, čo by som ja nikdy nedokázala..
ja keď vidím, že nie som niekoho prvá voľba, tak môj záujem automaticky padá 😃 z toho dôvodu som nikdy nemala zlomené srdce lebo som sa vždy sústredila len na takých, pre ktorých som bola "bohyňa"
Veď maj hrdosť, chlapov je dosť a určite sa nájde taký, ktorý ťa bude chcieť

Má zaujem aj o teba?