Ako získať späť dôveru bývalej snúbenice?
Zdravim chcem sa opýtať ako sa s ňou pekne rozprávať na prechádzke, aby si získala stratenú dôveru ku mne. A čím by som ju najviac potešil, ale tak aby mi dala šancu aspoň na dlhý rozhovor na prechádzke od po 18.00 do 20.00 budem mať šancu hlavne aby sa chcela začať rozprávať somnou pekne a aby videla na mne zmeny k lepšiemu. A keď sa to podarí čím lepšie a na druhý deň pôjde autobusom do BJ, tak kôli vybavovačkam o 07.45 no ja chcem aby mi sadla do auta a išla somnou do BJ nech ju presvedčim po ceste do mesta. Ako to mám premyslieť do detailov, keď si ma zablokovala už. Aj predtým ma zablokovala 4 razí ale dal som to do poriadku tak piata šanca no neviem.
Nechcem ti napisat tak z mosta do prosta, tak budem co najslusnejsia aj ked to bude tazke. Mal si 4 sance. Sklamal si ju opakovane. Uz jej daj pokoj. Konecne pochop, ze si to posr*al.
@viestta Iste viem, ale za ten super pocit to stojí zato len ako ju presvedčim na prvej prechádzke hneď zajtra ju musím presvedčiť.
🙄 Panebože nechaj ju na pokoji konečne, ako inak ti to má povedať.
@januska12323 Vravela že kľúče jej môžem priniesť aspoň to skúsim.
@stevo77777 Nehodite sa k sebe. Nechaj ju a najdi si taku, ktora ti nemusi davat 4 sance. Aj ty budes pri novej stastnejsi.
@beata_k Hlavne, že sme sa zamilovaly na prvom stretnutí a zasnúbili po mesiaci, tak prečo by sme sa nehodili ku sebe.
Ty vole!!!! Plysovy medved a kolotoce na Bardejovskom jarmoku a uz si sa s nou zasnubil? Panenenko skakava, kolko ste toho na tom jarmoku popili alebo ste taki pripeceni aj za triezva?
@viestta práveže mi nepijeme vôbec.
Ty si velmi jednoduchy tipek
@tim23 Nato som sa nepýtal, ale chcel som počuť nejakú radu do života.
@stevo77777 rada do života : ukludni sa a neotravuj niekoho kto ťa mať v živote nechce. Ešte jednu radu do života ti dám : Buď chlap
@stevo77777 prosim Ta, napis aku skolu mas skoncenu a co robis.
@januska12323 Ale ona predtým, že má testovala lebo vedela, že prídem a presvedčil som ju nie na prvej prechádzke v sobotu ale na druhej prechádzke v nedeľu sa to podarilo tým, že som jej zavolal z neznámeho čísla a kúpil jej najväčšieho plyšového medveďa za 90 v dráčiku a už sa dalo v pohode a na druhý deň ráno somnou išla do mesta najbližšieho a všetko sa vyriešilo aj sme sa zasnúbili naspäť ako by nič.
@stevo77777 prosím povedz, že máte tak 16 rokov.
Ty si velmi jednoduchy tipek
@anonym_605bd0 Ale snaživý a vytrvalí no nie.
@stevo77777 prosim Ta, napis aku skolu mas skoncenu a co robis.
@viestta Mechanik PC siete a robím v predajni obchod.
Ja poradím, namiesto plyšiaka jej kúp parfém.
Povedz jej, že ti na nej záleži a že ju nechceš stratiť a čakaj čo ti na to povie.
Lepšie urobíš, keď naoko stratíš záujem, keď sa jej takto podsúvaš tak si ťa neváži a nebude chcieť s tebou byť.
Keď povie, že nechce s tebou byť, tak povedz, že to chápeš a zmizneš jej zo života( to je chlapské) a už to nechaj na ňu, keď tlačíš tak hladá len primitívne výhovorky.
@stevo77777 prosím povedz, že máte tak 16 rokov.
@januska12323 30 a 32
@ibrunova Dobre to znie super len to nejako vimyslieť.
@stevo77777 bože len to nie! Si trochu nechápavý
@viestta Mechanik PC siete a robím v predajni obchod.
@stevo77777 tak neviem... Prides mi celkom nechapavy
Ja poradím, namiesto plyšiaka jej kúp parfém.
Povedz jej, že ti na nej záleži a že ju nechceš stratiť a čakaj čo ti na to povie.
Lepšie urobíš, keď naoko stratíš záujem, keď sa jej takto podsúvaš tak si ťa neváži a nebude chcieť s tebou byť.
Keď povie, že nechce s tebou byť, tak povedz, že to chápeš a zmizneš jej zo života( to je chlapské) a už to nechaj na ňu, keď tlačíš tak hladá len primitívne výhovorky.
@anonym_1b8d08
@anonym_1b8d08 Dobre platí, ale keď vyhodí kvety tak čo narobím budem kráčať pri nej aby som sa prešiel tam kde pôjde.
@stevo77777 bože len to nie! Si trochu nechápavý
@ibrunova A v čom.
@stevo77777 tak neviem... Prides mi celkom nechapavy
@viestta Ozaj ako to.
30 rocnej zene si kupil na jarmoku velkeho medveda a tym si na nu zaposobil? Mam sice uz o niekolko rokov viac, ale v 30tke by som sa od hanby prepadla chodit po jarmoku s medvedom 😄.
30 rocnej zene si kupil na jarmoku velkeho medveda a tym si na nu zaposobil? Mam sice uz o niekolko rokov viac, ale v 30tke by som sa od hanby prepadla chodit po jarmoku s medvedom 😄.
@anonym_da590d Nie nekúpil som medveďa na jarmoku. Veď toho som kúpil už pred letom.
@anonym_da590d Nie nekúpil som medveďa na jarmoku. Veď toho som kúpil už pred letom.
@stevo77777 Ale na co si vobec nieco take kupil 30rocnej zene? Ci vy obaja ste trosku ako sa to slusne povie... Inak obdareni?
@stevo77777 Ale na co si vobec nieco take kupil 30rocnej zene? Ci vy obaja ste trosku ako sa to slusne povie... Inak obdareni?
@anonym_da590d Nato lebo aj jej sestra má a vedel som že to ju potešilo plyšový medveď najviac a preto bola milučka trochu ku mne a ľahšie išla komunikácia a na druhý deň ráno somnou išla do mesta a ja som jej pomohol pokrmiť zato. A stihli sme sa znova zasnubiť sa v ten deň len nevie aká bude teraz. Hlavne aby nezačala agresívne jak historka.
@anonym_da590d Nato lebo aj jej sestra má a vedel som že to ju potešilo plyšový medveď najviac a preto bola milučka trochu ku mne a ľahšie išla komunikácia a na druhý deň ráno somnou išla do mesta a ja som jej pomohol pokrmiť zato. A stihli sme sa znova zasnubiť sa v ten deň len nevie aká bude teraz. Hlavne aby nezačala agresívne jak historka.
@stevo77777 Prepac, ale pripominate mi skolkarov. Aj ti sa tak zasnubuju, a medvedov si daruju.
@stevo77777 Prepac, ale pripominate mi skolkarov. Aj ti sa tak zasnubuju, a medvedov si daruju.
@anonym_da590d Dobre, ale ako ju presvedčim aby sa nehnevala a porozprávala sa na prechádzke somnou.
Ty vole! Toto je co za materiál??? 😳😱
Ty vole! Toto je co za materiál??? 😳😱
@lienka.7 Bojová porada ako získať bývalú.
@stevo77777 rada do života : ukludni sa a neotravuj niekoho kto ťa mať v živote nechce. Ešte jednu radu do života ti dám : Buď chlap
@tim23 Ok iba skúsim na prechádzke.
@dididudu Iba som chcel radu ako presvedčiť ju.
@stevo77777 Žena sa dá presvedčiť činmi a skutkami. Nie sľubmi. 4krát si to pokašlaľ, bola by vrcholné hlúpa sa s Tebou baviť. Daj jej pokoj a pouč sa a zapracuj na sebe, aby si zase 4krát nesklamal inú, na ktorej Ti bude záležať.
@stevo77777 Žena sa dá presvedčiť činmi a skutkami. Nie sľubmi. 4krát si to pokašlaľ, bola by vrcholné hlúpa sa s Tebou baviť. Daj jej pokoj a pouč sa a zapracuj na sebe, aby si zase 4krát nesklamal inú, na ktorej Ti bude záležať.
@enmery Veď skutky a činy uvidí na tej prechádzke nemyslíš.

podpisat si sa zabudol Janko (14)
@babatko17 Iste takže tak.