icon

Ako získať späť dôveru bývalej snúbenice?

stevo77777
3. sep 2025

Zdravim chcem sa opýtať ako sa s ňou pekne rozprávať na prechádzke, aby si získala stratenú dôveru ku mne. A čím by som ju najviac potešil, ale tak aby mi dala šancu aspoň na dlhý rozhovor na prechádzke od po 18.00 do 20.00 budem mať šancu hlavne aby sa chcela začať rozprávať somnou pekne a aby videla na mne zmeny k lepšiemu. A keď sa to podarí čím lepšie a na druhý deň pôjde autobusom do BJ, tak kôli vybavovačkam o 07.45 no ja chcem aby mi sadla do auta a išla somnou do BJ nech ju presvedčim po ceste do mesta. Ako to mám premyslieť do detailov, keď si ma zablokovala už. Aj predtým ma zablokovala 4 razí ale dal som to do poriadku tak piata šanca no neviem.

enmery
3. sep 2025
@stevo77777

@enmery Veď skutky a činy uvidí na tej prechádzke nemyslíš.

stevo77777
autor
3. sep 2025
@enmery

@enmery Veď prečo by som nemohol prekvapiť.

anonym_b6cda8
3. sep 2025

@stevo77777 si jej kúpil veľkého medveda🤣to preto ta uz nechce kokos vieš aký je to lapač prachu a také hebedo ani nemáš kde riadne upratať 🤣

anonym_605bd0
3. sep 2025
@stevo77777

@anonym_605bd0 Ale snaživý a vytrvalí no nie.

@stevo77777 skôr otravný a nechápavy

bystrozraky
3. sep 2025

No, podrobne som si preštudoval všetko, čo si tu napísal. Ďalej som sa hlboko nad tým zamýšľal (aj ked trocha s usmevom na perach). No takto ti to poviem: podľa mňa nesprávne čítaš situáciu. Takéto, ako píšeš — „jej testovanie“ a rozchody — hovoria len buď o tom, že si hľadá nejakého blba, s ktorým môže manipulovať a citovo ho vydierať, kedy sa jej zachce, a ty sa vždy vrátiš. Takého ona asi hľadá. Začni tým, že si začneš sám seba vážiť a buď chlap. Tým nemyslím, že máš byť agresívny — ale maj svoje hodnoty... napríklad, ako je to možné, že sa s tebou toľkokrát rozišla a ty si prišiel opäť a opäť. To podľa mňa nie je normálne a podobne. Tiež sa mi zdá, že ju chceš tiež trocha zmanipulovať/kúpiť si ju, a ešte si tu pýtaš rady, ako sa ukázať. Len ti uniká podstata — a tá je, že v skutočnosti si manipulovaný a sám si o to pýtaš. Aj teraz tvoje rozvažovanie... dúfam, že chápeš... moja rada je: začni si hľadať nejakú inú.

enmery
3. sep 2025
@bystrozraky

No, podrobne som si preštudoval všetko, čo si tu napísal. Ďalej som sa hlboko nad tým zamýšľal (aj ked trocha s usmevom na perach). No takto ti to poviem: podľa mňa nesprávne čítaš situáciu. Takéto, ako píšeš — „jej testovanie“ a rozchody — hovoria len buď o tom, že si hľadá nejakého blba, s ktorým môže manipulovať a citovo ho vydierať, kedy sa jej zachce, a ty sa vždy vrátiš. Takého ona asi hľadá. Začni tým, že si začneš sám seba vážiť a buď chlap. Tým nemyslím, že máš byť agresívny — ale maj svoje hodnoty... napríklad, ako je to možné, že sa s tebou toľkokrát rozišla a ty si prišiel opäť a opäť. To podľa mňa nie je normálne a podobne. Tiež sa mi zdá, že ju chceš tiež trocha zmanipulovať/kúpiť si ju, a ešte si tu pýtaš rady, ako sa ukázať. Len ti uniká podstata — a tá je, že v skutočnosti si manipulovaný a sám si o to pýtaš. Aj teraz tvoje rozvažovanie... dúfam, že chápeš... moja rada je: začni si hľadať nejakú inú.

@bystrozraky Si veľmi optimistický, ak si myslíš, že čo i len jednu vetu tento človek pochopí.🙂

viestta
3. sep 2025
@stevo77777

@enmery Veď skutky a činy uvidí na tej prechádzke nemyslíš.

@stevo77777 hej, hej. Vsetky sa tu potrhame aby sme dali rady tutmakovi, ktory nevie ani slovo dodrzat a furt zobre o dalsiu a dalsiu sancu. Ja by som ta poslala do muky uz po druhom raze a nie to po styroch rozchodoch by som ti este davala sance. Ty si bez sance. U kazdej zeny. Pretoze ty nie si chlap. Ty si len take motovidlo, o ktore ziadna nebude stat, nie to este taka co si ju 4x skomal. Vrat sa mamke pod suknu a cakaj kym dostanes rozum, lebo rozumu mas menej ako maju moje papuce.

stevo77777
autor
3. sep 2025
@bystrozraky

@bystrozraky Ale ja to ešte skúsim pre svoj najlepší pocit, že som urobim maximum, kým nájdem tu pravú, tak budem musieť spoznať ďalších 29 žien osobné s Badoo žien a nato nemám čas ani financie aby som hladal po zoznamkach a našiel by som len tak ešte čudnéjsie od nej a do BA ma nebaví ísť toľko hodín, tak prečo by som to neskusil z bývalou veď stále sa zlepšujeme obaja akurát, že má prehnane veci očakáva niekedy odomňa.

viestta
3. sep 2025
@bystrozraky

@bystrozraky prilis komplikovane pises, s jeho mentalnou urovnou nepochopi podstatu. Ani teraz ani nikdy

stevo77777
autor
3. sep 2025
@enmery

@bystrozraky Si veľmi optimistický, ak si myslíš, že čo i len jednu vetu tento človek pochopí.🙂

@enmery Veď sa dáme dokopy svadbu narýchlo urobíme a potom budeme mať istotu manželstva... hlavne ona sa začne snažiť a inak brať veci keď budeme svoji no nie.

stevo77777
autor
3. sep 2025
@viestta

@bystrozraky prilis komplikovane pises, s jeho mentalnou urovnou nepochopi podstatu. Ani teraz ani nikdy

@viestta Veď nech mi dá nejaký trik ako ju očariť keď sa stretneme potom to už pôjde ľahšie s komunikáciou keď si to vysvetlíme obaja ja s ňou.

enmery
3. sep 2025
@stevo77777

@enmery Veď sa dáme dokopy svadbu narýchlo urobíme a potom budeme mať istotu manželstva... hlavne ona sa začne snažiť a inak brať veci keď budeme svoji no nie.

@stevo77777 Samozrejme😉

bg92
3. sep 2025

Psycho

viestta
3. sep 2025
@stevo77777

@viestta Veď nech mi dá nejaký trik ako ju očariť keď sa stretneme potom to už pôjde ľahšie s komunikáciou keď si to vysvetlíme obaja ja s ňou.

@stevo77777 ty brdo, ty uz by si sa zenil... Prosim ta, kde ta mozeme stretnut na zivo? Lebo taky pripad ako ty sa asi este nevyskytol a ani tak skoro nevyskytne, takeho treba obzriet aspon raz zivote

anonym_da590d
3. sep 2025

Marian z farmar hlada zenu to si ty?

stevo77777
autor
3. sep 2025
@enmery

@stevo77777 Samozrejme😉

@enmery Aspoň budeme konečne šťastný veď bývanie už mám zariadene, tak preto som chcel s ňou bývať aj ona chcela keďže má do toho tlačila tak musím urobiť pekný priestor.

stevo77777
autor
3. sep 2025
@anonym_da590d

Marian z farmar hlada zenu to si ty?

@anonym_da590d Nie.

romiada
3. sep 2025

@stevo77777 dôvera sa neziskava plyšovým medveďom ani zaplatenými kolotočmi na jarmoku. A ak vy takto fungujete ,tak si môžete otvoriť hrackarstvo zachviľu. Dohrajte sa este par rokov a až potom zakladajte rodinu ,resp.zacinajte manželstvo 🙏

bystrozraky
3. sep 2025
@stevo77777

@bystrozraky Ale ja to ešte skúsim pre svoj najlepší pocit, že som urobim maximum, kým nájdem tu pravú, tak budem musieť spoznať ďalších 29 žien osobné s Badoo žien a nato nemám čas ani financie aby som hladal po zoznamkach a našiel by som len tak ešte čudnéjsie od nej a do BA ma nebaví ísť toľko hodín, tak prečo by som to neskusil z bývalou veď stále sa zlepšujeme obaja akurát, že má prehnane veci očakáva niekedy odomňa.

@stevo77777 Prečo to chceš skúšať ešte? Aký lepší pocit? Ty si mal prestať skúšať po prvom rozchode. Už si dal všetko, tak maj dobrý pocit teraz a naozaj si hľadaj inú. Čo si myslíš, že sa zmení? Aký trik by si chcel? Chceš mať vzťah postavený na triku (klamstve)? Ani ty, ani ona sa nezmení. Začni vnímať realitu a prestaň lietať v oblakoch. Zamysli sa nad tým, čo naozaj chceš 🙂 Keď si napísal, že svadbou sa všetko vyrieši a ona sa začne viac snažiť – tak mi ver, že vo vašom prípade až vtedy len problémy začnú.

lenkasarka
3. sep 2025

@stevo77777 ak má rada kvety kúp jej veľkú kyticu. Porozprávate sa,ale ak ťa nechce nechaj ju tak. Nič neje horšie ako dotieravy človek.

pralinka25
3. sep 2025

Toto je fejk. A este aj uplne primitivny. K prihlaseniu by sa mali robit psychotesty

stevo77777
autor
3. sep 2025
@lenkasarka

@stevo77777 ak má rada kvety kúp jej veľkú kyticu. Porozprávate sa,ale ak ťa nechce nechaj ju tak. Nič neje horšie ako dotieravy človek.

@lenkasarka Iste rozumiem ti a viem presne, že chce bordovej farby ruže 21 alebo v neparnom počte a som zvedavý ako bude reagovať.

enmery
3. sep 2025
@pralinka25

Toto je fejk. A este aj uplne primitivny. K prihlaseniu by sa mali robit psychotesty

@pralinka25 Niekto tu paroduje príspevky modrého koníka. Som zvedavá, čo este vybalí a dokedy😄

enmery
3. sep 2025
@stevo77777

@lenkasarka Iste rozumiem ti a viem presne, že chce bordovej farby ruže 21 alebo v neparnom počte a som zvedavý ako bude reagovať.

@stevo77777 Už ste aspoň za ten mesiac a 4 rozchody trtkali? Asi nie, však...

stevo77777
autor
3. sep 2025
@enmery

@stevo77777 Už ste aspoň za ten mesiac a 4 rozchody trtkali? Asi nie, však...

@enmery Samozrejme.

stevo77777
autor
3. sep 2025
@stevo77777

@enmery Samozrejme.

@stevo77777 Áno. Tak môžeme sa dať dokopy.

viestta
3. sep 2025

Ja vypinam notifikacie z tejto temy. Tak hlupy nemoze byt nikto, toto je cista fikcia

stevo77777
autor
3. sep 2025
@bystrozraky

@stevo77777 Prečo to chceš skúšať ešte? Aký lepší pocit? Ty si mal prestať skúšať po prvom rozchode. Už si dal všetko, tak maj dobrý pocit teraz a naozaj si hľadaj inú. Čo si myslíš, že sa zmení? Aký trik by si chcel? Chceš mať vzťah postavený na triku (klamstve)? Ani ty, ani ona sa nezmení. Začni vnímať realitu a prestaň lietať v oblakoch. Zamysli sa nad tým, čo naozaj chceš 🙂 Keď si napísal, že svadbou sa všetko vyrieši a ona sa začne viac snažiť – tak mi ver, že vo vašom prípade až vtedy len problémy začnú.

@bystrozraky Podľa mňa sa to len zlepší si myslime obaja. Lebo čím sme viac hodín spolu tým lepšie si rozumieme.

lenicka2506
3. sep 2025
@stevo77777

@januska12323 Ale ona predtým, že má testovala lebo vedela, že prídem a presvedčil som ju nie na prvej prechádzke v sobotu ale na druhej prechádzke v nedeľu sa to podarilo tým, že som jej zavolal z neznámeho čísla a kúpil jej najväčšieho plyšového medveďa za 90 v dráčiku a už sa dalo v pohode a na druhý deň ráno somnou išla do mesta najbližšieho a všetko sa vyriešilo aj sme sa zasnúbili naspäť ako by nič.

@stevo77777 prepáč ale koľko máš rokov ? Zrejme si to dosť pokaslal, nechce byť s tebou. Nechaj ju tak

ibrunova
3. sep 2025

Števo, prečo si v skupine Snažilky?