icon

Ako zistiť autentickosť partnera po skúsenosti s ilúziou?

22. apr 2025

Už sme rozídení, pár mesiacov. Ale až teraz som sa niektoré veci dozvedela. Veci, ktoré mi nedávali zmysel, sa mi objasnili. 4 roky sa len hral na dokonalého, úžasného partnera, dokonca sa aj snažil. A ja som za milovala do tej ilúziu, ktorú vytvoril a verila, že je to pravda. Myslela som si, že ja taký naozaj. Ale nebol. Necítim hnev, zášť ani iné negatívne pocity. Len ľútosť a smútok. Viem, je to lepšie zistiť skôr, než nás niečo viaže. Nedokážem si predstaviť, keby som to zistila po pár rokoch manželstva. Že som len bola náhrada, ktorá na začiatku pôsobila naivne...
Už to nejdem rozoberať, viem, že musím spraviť čiaru a ísť ďalej. Len so sa chcela opýtať, či aj tu má niektorá takú skúsenosť. A ako nabudúce zistím, že je autentický a len to nehrá? Lebo to hral tak dokonale, že aj jeho blízky nič netušia. A ja som do toho vzťahu vložila všetko.
Máte podobnú skúsenosť?

Strana
z2
moonlight1210
23. apr 2025

Ty potrebujes zistit, ake pocity ti v zivote chybaju a ako si ich vies suplovat i sama, ak treba.
Teda ich u druheho hladas, ale nejdes po nich ako smadny na pusti po vode. Lebo si ich vies v pripade potreby nasytit i sama. Nie si teda od nich zavisla.

Lebo prave tie pocity su struny, na ktore ti on zabrnkal, a preto ta hned tak dostal. Lebo si na mieste ohluchla, oslepla, mala pocit, ze si nasla jedinu spriaznenu dusu, druhu polovicu.

autor
23. apr 2025

@moonlight1210 myslím, že si to vystihla

sifonka28
23. apr 2025

Skús Hedepy.....je to veľmi diskrétne

Strana
z2