Ako zistiť, či má o mňa naozaj záujem?
Ahojte dievcata potrebujem radu, od septembra sa bavím s jedným chlapcom, on prvy preukázal zaujem zacal za mnou chodit a potom po 2 týždňoch prestal, nebavili sme sa vobec az na školskom plese kde ma zobral tancovat a potom mi zacal pisat, zacali sme spolu hrat hry a neviem ci sa len nudil alebo mal fakt o mna zaujem, proste jeden deň za mnou chodi a vsetko vypisuje mi veľa a na druhy deň nic proste,mam pocit ze viem ze ho chcem, co mam robit aky mate na to nazor
Máš pocit, že vieš, že ho chceš? Podľa mňa to ani ty nemáš úplne ujasnené, zrejme je na tom rovnako.
@notofficialll777 nie, nechces ho. Teraz este nie.
Ty si len v pociatocnych stadiach trenovania ako pudla na palmsok. Co on bud robi nevedome, alebo dokonca vedome (ale predpokladajme, ze nie).
Zrus to stretavanie len kedy-tedy, ked sa on zjavi. Zrus mu tu nekonzistentnost a vnes do toho svoje pravidla.
A uvidis, ako ten pocit, ze si asi zalaskovana, zmizne.
Akonahle je v niecom jasno, tak tvoj mozog prestane prahnut po tychto falosnych odmenach.
Lebo teraz to tak mas.
Stretnutia su prijemne, bavite sa, no su ti dodavane nepravidelne. Takze kazdy raz ked pride “odmena=pamlsok” (on sa ozve/zjavi), tvoj mozog reaguje viac burlivejsie, nez keby ste sa videli pravidelne. To stretnutie je ti akoby vzacnejsie, prijemnejsie, viac sa z toho tesis. Cim sa na to navazujes coraz viac.
Neistota (nejasnost) ale dlhodobo mozgu nerobi dobre. Tak zacne hladat za tym daku logiku, system. Hlada uistenie, ze odmeny budu prichadzat.
Tak zacnes napr. vymyslat, ci je zalubeny. Lebo ak je, tak je tam nadej, ze bude za tebou chodit (=odmeny budu isto prichadzat). A uz ides: asi by mal byt, ked za mnou obcas chodi, lebo preco inak by chodil, ked nemusi …
Takze - zrus to, ze si on urcuje, kedy sa zjavi a vnes do toho svoje pravidla.
Maj svoj program, a ked sa ozve/zjavi v case, ked nemas cas, neurob si ho. Dohodni sa na inom termine. A uz vies, kedy presne pride. Takze tvoj mozog bude reagovat uz kludnejsie.
Alebo dake stretnutie dohodni i ty.
Vezmes tym takymto stretnutiam punc falosnej vynimocnosti. Uz tam ostane len ta skutocna. Lebo uz to bude mat len tu hodnotu, aku to naozaj ma.
A vtedy uvidis, ci ste naozaj zalubeni, alebo je to len (zvlastne) priatelstvo.
Ak to vsak nechas takto, ako to je, je to cesta do pekla. Este po rokoch budes rozpravat o tejto “laske” a ako nevies na neho zabudnut.

Nazor mam taky, ze ste este zjavne deti, podla opisu ta berie ako kamaratku 😂 ved toto nie je ani zacinajuci vztah ked si hlavne pisete a hrate hry