icon

Ako zistiť, či sa mužovi páčite?

24. nov 2024

Ahojte, potrebujem poradiť aby som sa nestrapnila. Jeden muž sa na mňa stále pozerá vzdy keď sme v jednej miestnosti. Teda dúfam že si to nenamyslam. Mne sa páči tiež a chcem zistiť ako to je. Nikdy nie sme sami,čiže on nie je iniciatívny,alebo sa možno aj hanbí. Mám sa ho opýtať na rovinu,alebo ako zistiť či je to vzájomne? Sme dospeli.dakujem

erica5
24. nov 2024

Treba najprv zistiť ci ma volne srdce, potom sa ďalej zariadiť, riešiť pohľady.

autor
24. nov 2024

@anos18 nie je to kolega,pracujeme v jednej budove a každý deň sa stretávame kvôli praci

erica5
24. nov 2024

A stretávate sa kde? Aj v skupinách ci sami?

autor
24. nov 2024

@erica5 iba v skupinach

anos18
24. nov 2024

A nikto o ňom nič nevie?

autor
24. nov 2024

@anos18 zatiaľ som nezistovala a ani som to nemala v pláne. Príde mi najlepšie zistiť priamo od neho ,načo zaťahovať ďalších ľudí do toho

erica5
24. nov 2024

Nevieš ani jeho vek? Aspoň približný keď nie presný

anos18
24. nov 2024

Neviem, aké máte vzťahy na pracovisku. Či tam nemáš nejakú kamošku, ktorá by ho poznala, alebo tak podobne

erica5
24. nov 2024

Jaj. Ťažko povedať keď si písala ze sa usmieva aj na ostatné kolegyne aj sa s nimi rozpráva.

autor
24. nov 2024

@erica5 len so mnou nie :D

aidan133
24. nov 2024

Presne takto sa ku mne správal jeden muž, on teda nebol hanblivý ale presne, že vždy keď sa nám stretli pohľady, rýchlo odvrátil zrak, niekedy mi zasa tak uprene hľadel do očí pokým som sa ja nepozrela preč, veľmi sa mi páčil ale bolo to presne to, že bol zadaný a mal dokonca deti. Nuž, niekedy je tam proste tak silná chémia, že si nemôžeš pomôcť a musíš sa dívať ale rešpektovala som ho veľmi za to, že nič iné neinicioval, aj keď bolo vidieť, že chce. Nemusíš sa ho priamo opýtať, či sa mu páčiš, očami a úsmevom sa dá neskutočne flirtovať, daj mu najavo, že si tomu otvorená, buď zareaguje a spraví ďalší krok alebo nie, čo znamená že je buď zadaný alebo je fakt extrémne hanblivý, čo by ale mne osobne tiež vadilo ako tu už bolo spomenuté a v tom prípade by som ani nemala záujem niečo ďalej riešiť.

autor
24. nov 2024

@anos18 som skôr introvert a nechcem to s nikým rozoberat

erica5
24. nov 2024

Zvláštny typek, a vieš koľko má rokov?

autor
24. nov 2024

@erica5 neviem na pohľad medzi 33 do 40. Nemám dobrý odhad.je zvláštny a práve preto ma to laka ešte viac

autor
24. nov 2024

@aidan133 z tvojho zážitku by som mohla dedukovať že záujem asi ma. Ďakujem. Ale ja nevidím nič zle na nevinnom flirte aj keby bol zadaný. Iba pre dobrý pocit

ninusa221
24. nov 2024

Ja by som si ho na tvojom mieste preklepla na nete. Dáke fotky či nemá na fb, IG… to kde pracujete? Hala alebo niečo menšie? Lebo v hale sa vieš zašiť a ísť za ním😁

erica5
24. nov 2024

@ninusa221 Tiež ma toto napadlo ze ci hala firma menšia

autor
24. nov 2024

@ninusa221 nechcem písať detaily pre istotu,keby bol zadaný. FB ani Instagram nemá. V budove sú všade kamery alebo ludia

erica5
24. nov 2024

Keď nemá sociálne siete môže byť podľa mňa zadaný.

autor
24. nov 2024

@erica5 môže, ale zistiť to chcem aj keby to nemá nijak pokračovať.

ninusa221
24. nov 2024

Podľa mňa je to cele divne. Keď nevieš dať viac info ako ti máme poradiť?

erica5
24. nov 2024

To Ti verím.

erica5
24. nov 2024

@ninusa221 Áno je to divne. Tiež som to chcela napísať ale nakoniec som si to rozmyslela.

erica5
24. nov 2024

Keby aspon fejsbuk ma chlapec

autor
24. nov 2024

@ninusa221 všetko som napísala ,okrem toho kde pracujeme.

erica5
24. nov 2024

My sme nechceli vedieť kde robíte ale ci je to hala alebo neviem co

autor
24. nov 2024

Ja som chcela len radu ako zistiť či má záujem alebo to zhodnotiť z toho čo som napísala v podstate

ninusa221
24. nov 2024

@erica5 cele je to divne žeby nemal sociálne siete? By ma zaujímalo ako na to prišla.. možno ma len inak meno na fb a ig

erica5
24. nov 2024

@ninusa221 Asi meno priezvisko jeho vie aspoň keď nie viac

erica5
24. nov 2024

Autorka, ako vieš ze nemá tie sociálne siete?