icon

Ako zistiť, či sa mužovi páčite?

24. nov 2024

Ahojte, potrebujem poradiť aby som sa nestrapnila. Jeden muž sa na mňa stále pozerá vzdy keď sme v jednej miestnosti. Teda dúfam že si to nenamyslam. Mne sa páči tiež a chcem zistiť ako to je. Nikdy nie sme sami,čiže on nie je iniciatívny,alebo sa možno aj hanbí. Mám sa ho opýtať na rovinu,alebo ako zistiť či je to vzájomne? Sme dospeli.dakujem

Strana
z3
erica5
24. nov 2024

@ninusa221 Áno, môže mať inak.

zuzanita1609
24. nov 2024

Keď sa narovinu neopytaš a on tiež,ako to chceš zistiť tu? 😁 Možno nakoniec ani žiadne pohľady nedáva,tebe sa páči a každé jeho gesto si vysvetliš podľa seba. Na to máme stále ešte ústa,aby sme sa pýtali a dostali odpovede. Och,ako sa ľudia zoznamovali,keď nebol net a siete? 🤔😆

drake122
24. nov 2024

Napíš na kúsok papiera "už ma konečne zober na rande", pokrč papier a hoď to po ňom. Overené, na 100% funkčná metóda.👌

ninusa221
24. nov 2024

@drake122 alebo na vianočnom večierku sa treba pripiť a to už dostaneš podľa mňa odvahu😂.

zuzanita1609
24. nov 2024

@drake122 povedia,že robí bordel po hale a všade oči,všade kamery 🤭😅

autor
24. nov 2024

@erica5 pod jeho menom som nenašla a prezývku nepoznam

autor
24. nov 2024

@drake122 toto ma presne napadlo , ale že mu napíšem číslo alebo odkaz že tie pohľady registrujem :D

autor
24. nov 2024

@ninusa221 to by som rada len nebudeme mať spoločný vecierok

bronkax
24. nov 2024

Ja by som nechala chlapa robiť svoju prácu. Pretože ak má chlap reálny záujem ver mi dá ti o tom vedieť. Takéto okukavanie a nič nerobenie nemám rada. Takých ani neriešim. Buď niečo ziicinuje on alebo nič z toho. Prečo mu to uľahčuješ. 😀 Väčšinou keď som začala prvá ja som nato doplatila. Naopak ak sa bude musieť snažiť on aby sa k tebe dostal bližšie bude si to viac vážiť.

zmrzlinka2021
25. nov 2024

On po tebe zazera, nič viac, a ty si myslíš že sa mu páčiš. Vôbec to tak nemusí byť

germaniawerks
25. nov 2024

Keď je žena príťažlivá a prístupná, mužovo sebavedomie vzrastie a vyštartuje po nej ako raketoplán, aby ju krásne zbombardoval. Keď to nespravil, tak buď niekoho má alebo je chorý alebo to necíti.

milujemodrehokona
Odpoveď bola odstránená
rorino
25. nov 2024

Keď som sa mojich rodičov pýtala ako sa dali dokopy,tak mi oco povedal:Ja sa tebe páčim,aj ty mne?"😂Vyskusaj,možno chlapec zaberie,a ak nie,aspoň sa nebudeš cítiť trápne😉

Strana
z3