icon

Ako zlepšiť sebavedomie a zoznamovanie?

tomifo
23. nov 2023

Žena odomňa utiekla. Keď mám možnosť stretnúť sa s niekým, s kým mi je dobre tak zaspím počas uspavania detí a preberiem sa už neskoro a potom už nespím. Tú možnosť mám málo často a často si robím zle, preto mi nič nejde. Zoznamovanie online ani offline mi nejde. Darmo, že horko ťažko nadviažem kontakt, keď to po pár správach zabijem nejakou asi nudnou správou alebo neviem. Už ani nedbam na výzor, je to jedno, výsledky mám rovnaké. Aj kebyže vyzerám ako nejaký najkrajší herec, čo z toho, keď som debil. Keď som "doma" tak som s deťmi a keď som na turnuse tak sa po každej šichte cítim ako hovno. Ten pocit zaháňam v posilovni ale je to len dočasné.
Sem tam dostanem odvahu a idem normálne za nejakou ženou sa zoznámiť natvrdo ale to už dopredu viem ako dopadne. Celkovo som debil, viesť so mnou konštruktívnu debatu sa nedá. Ako sa prihovárať ľuďom aby to niekam viedlo?

katka13katka
23. nov 2023

@tomifo mozno netreba na silu niekoho hladat a zena pride v case, ked to budes najmenej cakat.

isis234
23. nov 2023

@tomifo ....idem normálne za nejakou ženou sa zoznámiť natvrdo ale to už dopredu viem ako dopadne...... Toto si nikdy nehovor. Na čo myslíš, to si pritiahneš. Mysli na niečo pekné.. To si pritiahneš.
...Už ani nedbam na výzor, je to jedno,.... Nie je to jedno. Aj na vzľade záleží. Aj na duši.
Únava z detí, z práce - to má takmer každý. Vo voľnom čase choď s deťmi do prírody, na ihrisko, na prechádzku, do cukrárne. Tam stretneš spriaznenú dušu a deti kamarátov. Nebývajú vo vašom okolí stretnutia rodiny s deťmi?

tomifo
autor
23. nov 2023

Napíšem to básnicky, sedím na strome obsypanom zrelymi šťavnatými jablkami a buď ich hladný nechám zhniť alebo mi od nedočkavosti popadajú alebo sa slintajúc pozerám ako sa iní vyštverajú a naberú si plnú hrsť. Vo všetkom to robím, proste debil

ivangeline
23. nov 2023

?? ...proste nebyt debil. :D Ine nastavenie.

jumama
23. nov 2023

Zabavny prispevok 🙂)))
Bud si schopny sebakritiky a to je velmi vzacna vlatnost. Stavaj na nej 🙂 Skritizuj sa a potom na sebe pracuj - na sebelaske, to je moderne. Na kurzoch sebelasky najdes mnoho zien 🙂
Alebo to nie je sebakritika a potom postup je taky isty. Zacni sa mat rad.

tomifo
autor
23. nov 2023

🤣 tento posledný príspevok je super... 🤣 Zaspím na rande, na ktoré som čakal ako na zázrak ale mám si nájsť čas na kurzy 🤣

chodec15
Odpoveď bola odstránená
januska12323
23. nov 2023

Daj sa dokopy. Načo hľadáš ženu keď sa na ňu aj tak vykašleš?

tomifo
autor
23. nov 2023

Ja robím veľa vecí zbytočne. Preto sa pýtam ako sa s tým zmieriť. Lebo ma to sere. Aby ma to nesralo.

stanielka17
23. nov 2023

@tomifo Normalne - povies si, som holt raz hlupak, viem to zmenit? Ak nie, velmi lahko sa s tym zmieris. Ja napriklad nikdy nezmenim, ze neviem spievat, a som plne zmierena s tym, ze nikdy nebudem spevacka.

levandulova111
23. nov 2023

@tomifo neber si k srdcu rady typu, veď si chlap, vzchop sa atď atď... Aj vy chlapi ste len ľudia a je normálne sa cítiť zle, dať to zo seba von, poplakať si.. Ja keď vidím chlapa plakať, som namäkko 😁 lebo proste chlapi sú zaškatulkovaní ako tvrďasi... No a k téme, nechaj si čas, väčšina žien je taká, že proste im síce robí dobre, keď o nich chlap bojuje, ale aj tak si vyberú nejakého kreténa, o ktorom potom čítame rôzne diskusie... Zrejme móda 🤷
Hlavne sa daj do kľudu, užívaj si čas s deťmi, uži si keď budeš mať príležitosť (na turnuse) a ži... Nebuď zameraný len na jednu vec, lebo ti utečú tie ostatné.... Ja som sa tiež natrápila, niekedy ma to ešte chytí, ale stále hľadám spôsoby ako si ten život vychutnať.. nehľadám dôvody, prečo to nejde... A keď sa niečo nepodarí, áno, som sprostá povaha, že to moc prežívam, ale už sa učím nad tým mávnuť rukou a poviem si, že ešte bude príležitosť 😊 už som sa naučila, že svet sa nezrúti, keď nejde všetko podľa mojich predstáv 😊 stále sa zameriavam na to, že to ešte len príde, nech je to hocičo 😊 držím palce

pralinka25
23. nov 2023

@stanielka17 tu si dovolim oponovat vies kolko spevakov aj svetovo znamych nevie poriadne spievat 😀😉 to len na odlahcenie - vzdy je sanca treba si verit.

pralinka25
23. nov 2023

@tomifo podla mna sa zbytocne podcenujes. to ze si zaspal sa stava. skratka si bol unaveny. skus jej to vynahradit.
aby boli konverzacie s tebou k niecomu skus viac citat, vzdelavat sa - nemyslim matika slovina fyzika .... myslim vsobecny prehlad. skus si vytvorit nejake konicky kludne aj s detmi. aby si mal o com s ludmi hovorit. mas kamosov kamosky? na nich si treuj interakcie. a ty si tu uz nieco v podobnom zneni nahodou nepisal?

h2
23. nov 2023

@tomifo Vieš, prečo si debil? Lebo sám seba o tom veľmi usilovne presviedčaš. Toto musíš zmeniť! Okamžite si prestaň tlačiť do hlavy, že si debil, ktorý vždy všetko pokašle. Každý občas urobí nejakú chybu, to sa stáva. Preto ešte nie si debil. Tvoja otázka by nemala znieť, ako sa zmieriť s tým, že si hlupák, ale ako si o sebe prestať myslieť, že ním si. Nemôžeš ísť na rande s tým, že si už dopredu hovoríš, ako to zase pokašleš. Lebo potom sa presne to stane. Toto som vtĺkala do hlavy svojmu synovi od prvej triedy, keď sa učil do školy a začal mať blbé reči, že sa to nikdy nenaučí a že sa to nedá, že to skazí a ja neviem, čo ešte. Viac mi záležalo na tom, aby zmenil toto nastavenie v hlave, než na tom, ako sa to učivo naučil. Lebo toto je dôležitejšie. Myslím, že sa mi to podarilo, lebo už je siedmak a je jeden z najlepších žiakov v triede (možno dokonca aj úplne najlepší). Lebo keď príde problém, viac učiva, alebo ťažšieho, tak to nevzdá dopredu, ale vie, že stačí len vyvinúť viac úsilia a výsledok sa dostaví. U teba je to presne rovnaké. Musíš si prestaviť hlavu z nastavenia "som debil, neviem konverzovať, všetko skazím" na "som milý a príjemný muž, ktorý ide na rande a teším sa, ako super to dopadne, lebo nijako inak to ani dopadnúť nemôže". Stačí začať tomu veriť a veci sa začnú diať. Ver mi.

danica2711
23. nov 2023

nezúfaj, kapitán Danko sa s diagnózou, ktorú si si stanovil, dostal do predsedníctva parlamentu - nie že by slovenský parlament bol etalónom inteligencie, ale predsa...

cookie29
23. nov 2023

Kedysi som bola super inteligentna, aspon tak to tvrdili vsetci. Potom prisli male deti a nevyspate noci a zaroven pracujem na plny uvazok a stava sa mi, ze najdem kluce alebo mobil napriklad v chladnicke ... myslis, ze som osprostela? 🙂

isis234
23. nov 2023

@tomifo vysvetlil si to dotyčnej, prečo, si zaspal na rande? Ak má súcit, tak to pochopí. Díte si iný termín. Ak nie, nechaj to odísť. To zrejme nie je pre teba.
Naplánuj si rande, ak budeš mať volno, ak ti bude mať kto postrážiť deti.. uspať,, že môže u teba i prespať, alebo odísť ak sa ty vrátiš. Časovo treba zladiť...Veriť si, že ďalšie rande bude OK. Pre dobro všetkých zúčastnených

taga
23. nov 2023

Prosim ta, ako sa da zaspat na rande?
To si chcel deti uspat a odist od nich a ist na rande?
Ci si mal niekoho na strazenie- potom preco ta ten clovek nezobudil?
Preco na pockanie o sebe rozpravas, ze si debil?
Chces aby si to o tebe mysleli ostatni? Si spokojny s tym ze si debil? Asi nie, tak to prestan rozpravat a zacni sa spravat normalne... robis zbytocne veci? No tak ich nerob! Akoze, prisiel si si sem sypat popol na hlavu, a cakas co, ze niekto ti da navod, ako byt so sebou spokojny? Tak si povedz, kym chces byt... a ked ides nieco spravit, vzdy si v hlave poloz otazku, ci by toto spravil aj muz, akym chces byt

stanielka17
23. nov 2023

Toto potvrdzuje moju teoriu, ze on si sem neprisiel realne po radu, ako sa zmierit s tym, ze je debil, ale prisiel sa nechat chlacholit, ze nie je debil.

donika23
23. nov 2023

Nie si príliš na seba tvrdý? Tak si dovoľ byť debilom. Komu sa chceš zapáčiť? Ak ideš s takým nastavením sa zoznamovať, možno v skutočnosti po tom ani netúžiš v hĺbke srdca. Čo práve teraz potrebuješ? Odpovedz si.

subartic
23. nov 2023

@tomifo ty si tu už písal . Veľmi dobre si to pamätám . Ty ale nehľadáš ženu na vzťah , ale na sex, iba na sex.

rorino
23. nov 2023

@tomifo zmeň svoj prístup k sebe,keď sám o sebe vyhlasujem,že si debil,čo myslíš,čo si myslia ostatní?

jake46
Odpoveď bola odstránená
subartic
25. nov 2024

@jake46 uvedomuješ si č si napísala ? Veď to sa dá vyložiť rôzne , aj ako nabádanie na samovraždu .