icon

Ako zlepšiť vzťah so švagrinou po konfliktoch?

14. feb 2025

Chcem sa spýtať..čo by ste robili.v tomto prípade..v minulosti sme boli so švagrinou kamarátky..ja som tam aj bývala...v jeden rok so mnou prestala asi na dva tri mesiace komunikovať..odmietala ma..bola odmerana..aj vynadala na mňa raz pred iným členom rodiny..ja som s ňou chcela dobre vychádzať preto som roky potláčala emócie.vecu sa zmenili keď sa mi narodila dcéra a ona viackrát prisla ku nám neohlásene a ja som ju odmietla.. stretávali sme sa celkovo menej .aj teraz a ja mám pocit že to dospelo do bodu, že neviem či chcem v tom vzťahu pokračovať aj keď ma to všetko mrzí..ona má zdravotne problémy a neuvedomuje si ze mi ublížila..že sa mi nemá za čo ospravedlňovať...trápi ma to ako to celé je..odpustila som jej no už jej neverím..

dzulli1980
14. feb 2025

A kvôli čomu sa s Tebou prestala baviť? ... sa porozprávajte ako dve dospelé ženy, nie takéto tanečky okolo toho, to má aký zmysel?

michaela789
14. feb 2025

A spýtala si sa niekedy prečo na teba nadávala? Či sa len na striedačku urážate jedna na druhú?

terezkaarthuramax
14. feb 2025

Ale ona to nerobila schválne. Ked pises ze ma zdravotne problemy.

autor
14. feb 2025

@michaela789 ona si to už nepamätá

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
14. feb 2025

Dievčata ..ja som jej raz napisala aby sme si odpustili to zle..no ona si myslí že mi nič zle neurobila

michaela789
14. feb 2025

Jaj...no tak by som jej pri takomto prístupe povedala, že možno o tom nevie ale ublížila ti a chcela si si to vyriešiť, ale keď nevidí problém tak nevadí. A nepestovala by som žiaden vzťah s ňou. Načo ti taký vzťah je ak z neho cítiš krivdu?

biba_18
14. feb 2025

@michaela789 ale ona vie vôbec o čom hovoríš?? lebo len tak všeobecne - že si mi ublížila ... čo je to za vec, ona ti do hlavy nevidí ... mne keby niekto tak povedal tiež neviem ...

terezkaarthuramax
14. feb 2025

Inak nemohla vtedy zazit nieco neprijemne? Kamaratka tak bola na mna neprijemna a potom povedala ze sa jej stalo nieco neprijemne a bola z toho podrazdena.

jaond19
14. feb 2025

Pozri, normalne ste si nesadli. To ze ste sa stali rodinou neznamena ze sa musite mat zakonite rady, to sa niekedy nedá. Rozdielne povahy, nazory, spravanie.... Mozno bude stacit len slusnost, ak sa stretnete, sa odzravíte, mozno nejaka zdvorilostná fráza, nic viac a az cas ukaze.... urcite by som to nehrotila a nasilu nikam neposúvala.

michaela789
14. feb 2025

@biba_18 toto, predpokladám, bolo autorke, nie mne

biba_18
14. feb 2025

@michaela789 asi hej 🙂 sorry

biba_18
14. feb 2025

ona vie vôbec o čom hovoríš?? lebo len tak všeobecne - že si mi ublížila ... čo je to za vec, ona ti do hlavy nevidí ...

autor
14. feb 2025

@biba_18 no ona si myslí že bola vždy ku mne dobra..

autor
Autor odpoveď zmazal
minenkaa
14. feb 2025

Niekedy treba nestáť tie vzťahy ako sú ,nie s každým je dobre byt za dobre

michaela789
14. feb 2025

Tak to si mala snáď povedať rovno 🤦🏻‍♀️ to fakt čakáš od mentálne zaostalého človeka takú úroveň sebareflexie akú máš ty ako zdravý jedinec? Buď k nej slušná a to je všetko... Tu by som žiadne ospravedlnenia ani nič podobné nečakala teda...

autor
14. feb 2025

@michaela789 no to viem že sa nedočkám ospravedlnenia

biba_18
14. feb 2025

ona možno bola dobrá - nemusí vedieť že tebe niečií ublížila pokiaľ nepovieš rovno čím ...

diewcatqoo
14. feb 2025

Neviem sice, co presne znamena "aj vynadala na mňa raz pred iným členom rodiny..". Ale normalne sa stretnite ako dospeli ludia a povedz jej: "Pozri, Janka, chcem urovnat vztahy. Mam za zle, ze si sa so mnou kedysi prestala komunikovat a vynadala si na mna pred inym clenom rodiny, tak by sme si vzajomne mohli odpustit a zacat sa bavit ako dospeli ludia."
Ona si totiz nemusi byt vedoma toho, ze ti kedysi ublizila a ty ked budes hrat urazenu a nepovies, co ta urazilo, tak to potom tazko. Budete sa jedna na druhi hnevat jak male deti pre sprostost.

terezkaarthuramax
14. feb 2025

@michaela789 ja mam tiez svoje choroby aj mentalny postih ale ospravedlniť som sa ospravedlnila ked mi povedali ze sa ich to dotklo.