Ako zlepšiť vzťahy s bratom po smrti matky?
Po matkinej smrti sme sa nevideli z bratom 14 mesiacov, naše vzťahy totálne ochladli. Nevychadram z jeho priateľov...
Teraz v pondelok mi poslal dve fotky a to, ze bol obliat celú rodinu. Samozrejme mňa vynechal, strašne ma to za mrzelo už mi ostal len brat. Ja vždy napíšem na vianoce a narodeniny on absolútne nič.
a skusila si mu to napisat - uprimne ze ti chyba etc .. ? niekto z vas musi spravit prvy krok .. pozvat na obed-veceru alebo len tak na kavu ...
@michaltat suhlasim s viestou👌🏻
@michaltat a preco jeho manzelka nechce, aby si k nim prisla? Mate medzi sebou zle vztahy..?
@crazy_cat_lady Nebavime sa poukázala ma a aj na pohrebe mi povedala ze prečo mám kyslý usmev
u nas podobne, ja som sice jedinacik ale po smrti svojrovcov sa so svagrovcami vidime velmi malo. S muzovym starsim bratom sme sa videli za 7 a pol roka raz vo dverach cintorina na asi 5 minut a druhy... škoda reči, pod papučou svojej zeny - raz pridu akoby nic a druhykrat sa vidime o 4 roky....za tych cca rovnakych 7 rokov do 8x a z toho 2x oni u nas, zbytok my u nich...pred 2 tyzdnami zas muz zabrdal do brata kedy pridu....nemaju cas 🤷
@michaltat veľa sestier to má podobne. Jedno čo je isté je že tvoj život ide ďalej. Netreba sa nad tým stresovať a plakať, namiesto toho buď s tými ľuďmi ktorý chcú byť s tebou. Niekedy keď napredujeme viac ako tá rodina tak je závisť a nenávisť atď. Ber to ako koniec kapitoly a začiatok novej. Nájdi si novú rodinu v kamarátoch, partnerovi, v jeho rodine atď.
Chlapi sú taký keď chcú tak budú v kontakte, je jedno či sa týka o otca, brata, deda, (ex)partnera, keď nechcú tak nebudú, a darmo že mu vysvetlíš a budeš mu plakať a pozývať ho, posielať sms alebo darčeky na narodeniny meniny ... nemá to cenu.

@michaltat to mi je veľmi ľúto, hlavne tvoja neopätoval á snaha a fakt že ti ostal len človek ktorý, vyzerá to tak, nemá záujem o zblíženie:((