icon

Ako zlepšiť vzťahy s partnerovou rodinou?

1. apr 2025

Dobrý deň, aký mate vzťah s mužovou rodinou? My v kvázi “dobrý”.. cítim z ich strany strašnú faloš.. voči mojej osobe aj keď prídeme k ním tak sú milý a tak ďalej svokra ( a jeho sestra? My bývame od nich cca 170km.. nechodíme tam často ale oni ku nám boli u nás max 5 krát za celú dobu ako sme s partnerom spolu aj to vacsinou oslava alebo ak bolo treba niečo.. Ten problém je že oni si myslia že ja k ním nechcem vôbec chodiť. Lenže pravda je úplne niekde inde, muž ked sa ho pýtam či nejdeme ku ním na víkend povie ze keď on bude chciet ist on povie ze si chce doma oddychnut.. potom zase som mu hovorila ze naš syn s nimi nemá ziadny vztah ze by som chcela aby sme sa viac nastevovali a mali lepšie vztahy lebo že oni si myslia ze ja som tá co nechce.. on nato povedal ze iný chodia raz za rok a dobre je ze to nemám riesit ze nic take si nemyslia.. naposledy sme tam boli na otočku pretoze sme isli niečo vyriesit do banky..bol piatok hovorim tak neostaneme na vikend a v nedelu pojdeme domov.. muž ze nie ze mame ine veci na starosti.. a hádajte kto bol vina že sme tam neostali? Ja. Teraz tam máme ísť v sobotu.. budeme tam do pondelka.. a jeho mama stále zavolá ci pridem na isto aj ja.. a este muz to mne hovorí ze co vravela akože jemu to príde vtipné ako sa ona pýta.. a ja hovorim mu nato ze jasné ze sa pýta ked si myslia ze tam nechcem byt a on zee nieee ze urcite to nie.. vravim minule ked sme tam boli sa rozpravali s nasim synom že kedy prídeme ešte a svokra vraví tu je mama ona musí povedat.. tak som mu to povedala a on ze on sa s nimi porozpráva a povie že ja rozhodujem kam ideme..on sám tomu uveril ze ja nechcem..sedeli sme v obyvacke a on ide pomoc svojmu strykovi nieco a ja tam u nic ostanem s malym.. a on ze ci nepojdem s nim a maly tam ostane snimi pritom vie ze nas syn ked idem do obchodu na 1 hodinu musim sa rychlo vratit pretoze ma hlada a place lezi pri dverach kym nepridem.. tak som mu toto povedala a on ako keby sa urazil.. potom mi povedal nato ze aj oni chcu s nim byt.. ale oni nezavolaju nepridu nerobia si vztah a zo vsetkeho vinia mna.. ja som mu nato nepovedala nic ale vrta mi to hlavou ci to mám snim riesiť povedať mu niečo alebo nechat tak?

Strana
z2
autor
1. apr 2025

@ahhola pracuje ako kurier. Obe rodiny zijeme nie na sk len v inej krajine. Majú tam jedno dieťa syna 13r a ostatné deti majú svoje byty tam.Pokusím sa dať prvá šancu ako aj iné ženy mi radili skusím zavolať aj ja prvá a uvidime aka bude odozva ak bude viac kontaktu a ak nie tak aspon budem spokojna že som to aspon skusila.

mimikarol
1. apr 2025

Nehovor im o ňom poza jeho chrbát. Píšeš že sú falošný, sami od seba si domysleli že nechldíte kôli tomu, že nechceš. Myslíš že mu mama nepovie že si im hovorila že to on nechce chodiť? Normálne im to povedz pred ním, keď na to bude vhodná chvíľa. Keď to povieš keď tam on nebude, otočí sa to proti tebe.

kitycat
1. apr 2025

A to je problem ist sami ked chces? Nie nehadz to na zahranicie, a "vsade cjodime spolu". A ked sa muzovi teda nechce a ty tam sedis pri nom ako psicek, tak si s nimi sprav skupinu na WhatsApp, na Messengeri a piste a posielajte aspon nejake fotky.

Zase problem tam kde nie je, iba si myslis ale ani sa poriadne nerozpravate

sima234
1. apr 2025

Ženy, vy ste niektoré vážne ako nesvojprávne. Veď keď chcem niekam ísť, tak idem a nie že chodíme všade spolu. Ideš za chrbtom ohovárať priateľa, to je v poriadku? Veď normálne ak bude príležitosť, tak pred jeho mamou sa ho spýtaj, Jožko/Peťko, vysvetli mamičke, prečo k nim nechceš chodiť? A nie ako malé deti, za chrbtom "bonzovať" a seba obhajovať.

Strana
z2