icon

Ako zvládať egoistických a vyčerpávajúcich ľudí?

24. máj 2024

Ahojte.So. mierumilovný človek,naozaj.No ja už nevládzem.Nezvladam ľudí,čo sú to egoistici predátori,čo chcú kopať do ľudí aby si hojili ego.To je všetko.Len výlev.Nie sú takí všetci,viem.No ti,čo majú taký charakter má vycerpavaju
.

Strana
z2
0silvia0
24. máj 2024

Po rodicovskej pojdes do prace, budes riesit skolku, pracu, nakupy, nebudes mat cas dedinskych ludi... to prejde

autor
24. máj 2024

Mňa to už fakt vyčerpáva.Ja sa nesnazim nikomu zapáčiť,chcem len pokoj

autor
24. máj 2024

@0silvia0 áno,viem,len ...ťažký večer dnes

autor
24. máj 2024

Nejak to na mňa dolahlo

autor
24. máj 2024

Človek nechápe...akcia vyvoláva reakciu...ale sakra ja nikomu nič nerobim

autor
24. máj 2024

Ťažká chvilka

martinmmartin
24. máj 2024

Robis- ukazujes ze sa daju veci robit (zivotne rozhodnutia) aj inak ako ich robi stado a to sa neodpusta

0silvia0
24. máj 2024

A co bolo dnes? Nejaka dedinska drbna si o tebe sepkala?

autor
24. máj 2024

@0silvia0 no...väčšinou sú to chlapi...sú horší jak baby

autor
24. máj 2024

Teda tieto vzorky konkrétne aspoň ano

autor
24. máj 2024

@martinmmartin neviem,možno trochu,ešte som to tak až nevnímala.No nechcem,aby mi to ublizovalo,chcem sa obrniť,to mi moc nejde,keď sa to nakopi

rozculena
24. máj 2024

to akože ty niečo povieš svojmu dieťaťu a oni to opakujú? Akože sorry,ale nie sú tie hlasy len v tvojej hlave?

0silvia0
24. máj 2024

Chlapi hladaju senzacie a drby? A to uz aku senzaciu vedia najst na matke na materskej? Nechapem.

autor
24. máj 2024

@rozculena nie,nie su

autor
24. máj 2024

@0silvia0 veru áno,toto si všímam dlhšie,že chlapi sú to skor

anketkarka
25. máj 2024

Ale to ako sa správajú a čo hovoria je o nich a nie o Tebe. Stačí sa od toho odosobniť. Ľudí nezmeníš. Stačí zmeniť svoj prístup k ním a k takým situáciam. To ako to prežívaš hovorí zasa o Tebe. Potrebuješ byť prijatá? Potrebuješ sa ľutovať? Nevieš si zastať svoje hranice? Skôr sa zamysli nad sebou. Tých ľudí naozaj zmeniť nevieš. Ak nechceš, aby sa takto podobne cítila Tvoja dcéra o pár rokov, tak popracuj na sebe a ukáž jej ako sa dá v pohode vychádzať aj s takýmito ľuďmi. Akcia vyvoláva reakciu. Len akú? Strach a nenávisť? Pocit obete? Si zodpovedná za to ako tie situácie prežívaš len Ty.

bublinka1426
25. máj 2024

dedina je mikrokozmos. tam si nenpomozes, kazdy ti vidi aj do menstracneho kalendara ....
ignoruj, snaz sa vyhybat takym ludom ...debilni ludia sa najdu vsade zial.

autor
25. máj 2024

@anketkarka to robím,ver mi.No aj tak ma to dokáže nepríjemné zaskočiť,že stále niekto si dovoľuje.Dcerka má diagnózu,nerozprava a ani kamošky nejak nemám.Deti sa spolu nezahrajú,všade len vytrcame.No ja to dávam v pohode.Len som ľahkým terčom zlých negatívnych ľudí,alebo takých,čo si potrebujú zvyšovať sebavedomie.Niekedy už som taká unavená,

autor
25. máj 2024

@bublinka1426 áno,rozčuľuje ma to,že sa každý nestará hlavne o seba.Viem,že to nezmením🤔

oli18
25. máj 2024

Ja by som sa raz, ak by som pocula, ze na moju adresu trusia nevhodne poznamky, zastavila a podebatovala. Opytala sa ich, preco to robia, preco nz teba reaguju, co tym chcu dosiahnut. Jednoducho by som ich konfrontovala. A podla ich reakcii by som s nimi urobila rychly proces. Nemozes sa takto kvoli nevychovancom do nekonecna trapit.

janulka1802
25. máj 2024

Ľudí nezmeníš. Môžeš zmeniť svoj prístup. Nepripúšťaj si to tak. Buď viac nad vecou. Ja som toho názoru, že nedoprajem niekomu, kto ma nemá rád, aby videl, že sa nejako trápim. To veru nie. Škoda, že nemáš nejakú kamošku. S tou by Ti bolo veselšie. Sústreď svoje myšlienky na pozitivnych ľudí, situácie.

babulkomale
25. máj 2024

@oli18 toto byval moj styl, este na skole.
Mala som uraz a na druhy den som prisla so sadrou do skoly a spolužiačka závidela este aj tu sadru 🤦
Vraj to nemam zlomene, len sa robim zaujimava 😃
Tak som jej na lavicu plesla papier z pohotovosti, odrecitovala latinský popis dg, vysvetlila co to znamena a spytala sa, ci ma este nejake otazky.
Ale to chce silnu osobnost a extroverta. Neviem ci autorka by ustala takuto situaciu, nepoznam ju.

oli18
25. máj 2024

@babulkomale ja by som to urobila po prvej poznamke, ktoru by som zapocula. Autorka je introvert, ale ak to uz ohrozuje jej dusevne zdravie, je namieste reagovat. Ak nie ona, tak jej manzel. Ved sa v dedine vsetci poznaju, tak to moze riesit aj manzel. Moj tak raz riesil mojho kolegu v praci, ale to som bola este mlada a nemala som sebavedomie, ake mam dnes😄. Nakoniec sme sa navstevolali ako rodiny.

aurelia2000
25. máj 2024

No ale na dedine musíš každého pozdraviť a odzdravit, nie sa vyhýbať. Sem-tam kratucka konverzácia, úsmev a hotovo. Trochu sa treba premôcť.

autor
25. máj 2024

@aurelia2000
@oli18
@babulkomale
@janulka1802 ďakujem,rozmýšľam o všetkých Vašich rada h a aj tých predošlých.Uvidim,čo bude pre mňa.😊

autor
25. máj 2024

Ďakujem Vám všetkým♥️🌷🌞

Strana
z2