icon

Ako zvládať náladovosť vo vzťahu?

25. dec 2025

Ahojte,neviem ako začať. Zaujíma ma či aj vy máte taký vzťah že nie každý deň je posvícení ako sa hovorí. Máme inak pekný vzťah, trávime spolu čas sme veselí, sme radi že sme spolu ale sú aj iné dni. My z mužom sme obaja temperamentne a náladové povahy. Proste keď sa napríklad niečo udeje v práci a on mi nedá takú podporu akú by som si od neho predstavovala, zmení sa mi nálada jemu tiež, obaja zostaneme taký chladný a apaticky voči sebe. Alebo keď jemu nie je najlepšie neviem mu dať takú oporu akú by potreboval. Niekedy sa uzavrie do seba a potrebuje byť sám. A na to sa nabaluje že je doma hustá atmosféra. Trvá nam to pár dní. Neviem akokeby odblokovat tú pochmúrnu atmosféru . Nie že by sme sa nerozprávali to hej ale jednoducho nie je to medzi nami také pekné ako to býva keď sme v pohode. On zväčša potrebuje svoj kľud, že ho tá onicom nálada prejde. Máte vy len slnieckove dni.vo vzťahoch? Ako to máte vy? Niekedy neviem či to je ok. Ako to odblokovať, poraďte čo robíte vy vtedy..

anonym_7cf580
25. dec 2025

@anonym_autor no veď keď chce byť sám tak ho nechaj samého nech si to v sebe spracuje sám

anonym_018a81
25. dec 2025

@anonym_autor obaja nie ste pripravení na vzťah. Keď budu deti to bude oveľa horšie..nájdi samu seba, venuj sa koníčkom, nestracaj čas vzťahom, kde sa strácas a nerasties.