Ako zvládať príliš starostlivú svokru?
Porazi ma zo svokry, ano je pekne ze sa zaujima o vnuca ale vsetko ma svoje hranice. Ked som doma sama bez manzela tak mi zakazdym vyvolava s otazkami co robi malý, kedy ide spinkat, co papal, ci bol vonku, ci kakal, dookola toto furt, ja sa cely den nezastavim a ona otravuje s p.covinami. Vidim na displeji ze vola a uz mam tlak 647393.
Sa ukludni, ústa si si otvorila?
Vsak nedvihaj. Ked je muz doma vyvolava jemu? Nech mu zavola vecer, poda reportza cely den.
Nedvyhaj a vecer nech zavola tvoj muz s tym, ze co chcela, ze ty nemas cas ani zavolat spat.
oni si to vobec nevedia predstavit, co robis ty... ona rozmysla a mysli len na to co chce ona....asi svokra pri svojich detoch honila cez den peero, nudila sa, tak ti to chce asi sprijemnit...aby si sa necitila tak ako ona za mladi...🙂
dúfam že tvoja mama ťa neotravuje tak ako ta prišerna svokra.TY ani nevieš že čo je to otravovanie a píšeš tu číslo svokry na telefon načo to je dobre.Určite ma obrovsku ale že mega obrovsku radosť s takej nevesty. TY musiš byť dokonala.A davaj pozor aby si neochorela s toho tlaku na mozog.
dúfam že tvoja mama ťa neotravuje tak ako ta prišerna svokra.TY ani nevieš že čo je to otravovanie a píšeš tu číslo svokry na telefon načo to je dobre.Určite ma obrovsku ale že mega obrovsku radosť s takej nevesty. TY musiš byť dokonala.A davaj pozor aby si neochorela s toho tlaku na mozog.
@alickapusinka to neni ziadne cislo preboha😂ale ze aky mam tlak, a ďakujem za upozornenie dam si pozor 😅
oni si to vobec nevedia predstavit, co robis ty... ona rozmysla a mysli len na to co chce ona....asi svokra pri svojich detoch honila cez den peero, nudila sa, tak ti to chce asi sprijemnit...aby si sa necitila tak ako ona za mladi...🙂
@luxus10 ja naozaj nemam cas na tieto jej telefonaty lezie mi to na nervy
to je pochopitelne...
@alickapusinka kde vidis cislo svokry?🤔
@alickapusinka kde vidis cislo svokry?🤔
@simona92101 ona si myslela ze ten koniec je jej cislo ale to som len tak random napisala cisla ze mam taky vysoky tlak a pani si mysli ze to je svokrine cislo😂
Nedvyhaj a vecer nech zavola tvoj muz s tym, ze co chcela, ze ty nemas cas ani zavolat spat.
@domkakvet je mi blbé nezdvihnut alebo nezavolat naspat je to drze či?😞
@alickapusinka prosím ťa ty tam kde vidíš telefónne číslo???
Ved ja rozumiem co si tym cislom chcela povedat,len som sa pousmiala na tom 😉
Ja radim nedvihat,vecer nech zavola muz
tak to nedvihaj, ja by som ani nezacala .. zvycajne aj ked som zdvihla, lebo vsak clovek nikdy nevie, ci sa nieco nestalo, tak som za chvilu skonicla s tym, ze no mrzi ma to ale musim ist, mam nieco na praci.. alebo akurat toto robim a dovi.
Toto prejde, neboj sa - sestra má takú 😃 Bavilo ju to rok.
Napíš sms ze máš tichý režim kvoli dietatu tak nedvíhas.... odpis až večer.... snáď pochopí
Toto mi nerobí ani muž. Nemám chuť ani čas na take kravoviny. Syna výstroj von, svokra nech si nim ide niekde na vychádzku a vybavene.
Povedz jej ze nemáš čas, večer jej zavola muž. A uolne skusne bez urážky jej povedz ako jej je fakt na ni. info, ci maly kakak papala soal blabla. Ved pochopi snáď, ze nebaví ta počúvať take denne veci stále.
Raz zdvihni, potom nie, povedz, že nemáš čas. Neslušné je hlavne vyvolávať kvôli blbostiam keď sa nudím ja a nie druhá strana.
Podla mna to nie je drze, ja bezne nedvyham telefon a nevolam hned spat a nie preto, ze nechcem, ale naozaj sa mi neda.
Mam niečo podobne, ale nie je to az také prehnane. Keď je muž preč, svokra vyvoláva a vyvoláva. Beriem to tak, že sa zaujíma. Ale ak nemam čas, niečo robím, nestíham - tak proste nedvíham. Narovinu jej napíšem, že kupem deti alebo že som sama s 2 deťmi von a nemôžem sa vykecavat. Pripadne sa jej ozvem spať, keď si nájdem čas.
Nedvihaj, prípadne ju zablokuj na celý deň, nech ťa neirituje zvonenie.
Keď pred parokmi neboli mobily, v mladosti tvojej svokry pomali ani pevné linky, tak ako sa svokry dozvedeli či ich vnucik kakal , koľko gramov a koľko bolo hodín ?!
Tak ju predbehni, posli jej foto s informaciami. Abo ju 2x do tyz.pozvi na navstevu. Tes sa, ze jej na nom zalezi. Mozno sa osamotena dochodkyna, ktora lubi vnuca, tak sa zaujima. To fakt nemas cas par minut? Neverim. Pre svoju mamu/kamaratku/sestru urcite mas.
Tak podla mňa najrozumnejšie by bolo jej to otvorene povedať že máš veľa prace aj v domácnosti aj s malým a nemáš chuť stále z niekym vyvolávať.
Mala som podobnú skúsenosť,povedal jej to aj manžel aj ja a doteraz je všetko v poriadku
Sme sa zabavili...alicka.
Nedvíhaj jej. Nastav si na jej číslo zvonenie ktoré je slabo pocutelne aby ťa neoteavovala a aby si hneď vedela, že svokra volá netreba ani pozrieť na mobil. V prvom rade jej povedz, že ťa vyrušuje nech zavolá večer manželovi.
Toto robila aj moja, ale ze extrémy, ormalne ze chore veci aj mojho maleho nazvala synom svojim lebo jebnuta....nám to zničilo vzťah s byvalym lebo sak to bol aj typický mamin maznáčik mimo incyh veci... ja som sa konečne odstrihla od nich a tak dobre sa miizje a dýcha... človek by nepovedal co taka svokra dokáže.... takže bud ju stopni hneď ak sa neurazí a prejde ti to cez muža .... alebo čakaj co ti to porobi so vzťahom no bohužiaľ Ian cesta asi nie je
Toto robila aj moja, prestala som dvihat, muz jej povedal, ze mam vypnute zvuky. Tak volala jemu a prestal dvihat aj on 😂 uz nevyvolava

Nedvihaj, ez.