icon

Ako zvládať reakcie na žiarlivosť iných mamičiek?

21. jún 2024

Pri vsetkej skromnosti samozrejme😊, ako reagujete ked na vas niekto ziarli?

Lebo uz ked ma niekto dieta / deti, je v takom veku ze sa uz neziarli ako pubertacka, ale este sa take osoby najdu.

Strana
z2
syslik81
21. jún 2024

a si si ista ze ziarlia? niesi len paranoidna.. zenske vzdy rozoberali ine - to je zakorenene v davnej minulosti .. hold sliepky (nie vsetky) a co ? mozno sii len naozaj nesympayicka a nemaju ta od pohladu radi..a mozno si ta ani nevsimaju ale ty si nahovaras ze ano ...

rozculena
21. jún 2024
autor
21. jún 2024

@syslik81 hovorim len o 2 matkach v okoli co toto robia,
inak sa s nimi vobec nepoznam, a jednej sa uz normalne zacinam bat, takze po tom ani netuzim 😁
Nie a snazim sa byt v tomto nad vecou, takze neboj sa ziadna paranoja, ja viem co im vadi

sheila121
Odpoveď bola odstránená
322sima123
21. jún 2024

@mikasa_ackerman tak možno si stačí nedať tak obtiahnute tričko alebo výstrih.. Tiež to neznášam

sheila121
Odpoveď bola odstránená
autor
21. jún 2024

@sheila121 plytkejsie bolo vcera ked sa zena stazovala ze idu von a muz sedi vyse hodinu na zachode
A co to ma s vyberom chlapa?

322sima123
21. jún 2024

@sheila121 ako fakt? Teda len mnisky chodia bez velkeho vystrihu a bez obtiahnutych triciek najlepsie aj bez podprsenky aby im kricali bradavky ako stetkam? Treba nam tu pekne nahnat migrantov a uchylakov aby troska taketo stetky postrasili ako v zahranici..

svokrinjazykmonika
21. jún 2024

Možno na teba vôbec nežiarlia, len proste si asi krava podľa tvojho prejavu tak ťa nemajú radi.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
syslik81
21. jún 2024

@322sima123 hras sa na tazku katolicku a potom tu splechnes takuto blbost?? ale rychlo do kostola a vyspovedat sa fararkom inak si krokom blizsie do pekla .. a je jedno ci ti budu trcat bradavky alebo nie.. aj tak ti to nepomoze ..

autor
21. jún 2024

@svokrinjazykmonika
ked ti to pomasti ego, kludne sa vypis a zanadavaj,
prejav ako krava mas vsak ty,
otazka v teme bola jasne polozena, ale asi potrebujes len ostatnych zhadzovat aby si sa citila lepsie

sheila121
Odpoveď bola odstránená
mikasa_ackerman
22. jún 2024

@liliputka2131 bola sa sťažovať majiteľke, a to som ani nemala výstrih, keby aspoň ten mám, tak by som sa až tak nečudovala😂

mikasa_ackerman
22. jún 2024

@322sima123 to si si vyvodila z čoho? Mala som obyčajné volnejšie tričko s “výstrihom” až pri krku, tak ako aj všetci ostatní pracovníci tam. Vieš, keď máš väčšie poprsie, môžeš si dať aj 4XL tričko, ale stále ich je vidno😀 ty budeš očividne jedna z presne toho typu, na aké je mierený tento príspevok😆

mikasa_ackerman
22. jún 2024

@322sima123 fuh, prečítala som si ďaľšie tvoje komentáre. Ty budeš buď veľmi zakomplexovaná s nulovým sebavedomím, alebo trošku chorá na hlavu😀

autor
22. jún 2024

@mikasa_ackerman
ani nema vyznam jej nieco,
jej komentar hovori za vsetko

Strana
z2