icon

Ako zvládať samotu v novom dome?

94romi94
15. dec 2024

Ahojte, som si všimol že tu píše aj kopu žien "nešťastne v láske". Nevedia nájsť chlapa s ktorým by si rozumeli, aby mali spoločné záujmy, hodnoty. Aj slobodné mamičky, ktoré si nevedia nájsť partnera.
Keď je žena s dieťaťom tak to není záťaž, len skôr je v tom problém že ženy priťahujú "debili" 🙂
Keď čítam a počúvam od žien ako sa sťažujú, že sú s hlupákom, ktorý si ju neváži alebo nebodaj ju bije tak otázka je že prečo ženy to akceptujú a sú v takom vzťahu stále? 🙂

Ja keď som bol vo vzťahu a sme si spolu nerozumeli resp. nemali spoločne hodnoty tak sme šli od seba a ostali dobrí kamaráti a nie na silu držať vzťah aj keď to neklape.
Toto obdobie nemám rád, je to také depresívne, hlavne keď je človek slobodný a by chcel zdieľať zážitky, niečo spoločné 🙂

Až včera som to začal cítiť keď som prvú noc strávil v novom dome a je to omnoho väčšie ako v byte kde som býval celý život. Ani nepomohlo keď som si otvoril víno 😀
Ono je pravda, som to pochopil keď už mám 30 rokov, že je to komplikovanejšie, lebo už človek rieši hodnoty, povahu a nie len vzhľad ako keď som mal 20 rokov 🙂
Ešte dobre že v okolí mám rodinu a veľakrát ma navštívia alebo idem k rodičom zas na byt. Asi som moc spoločenský typ a nemám rád samotu 😀😁

Ako to máte vy? Ako riešite to keď ste sami? slobodný? A hlavne teraz v tomto období keď sú krátke dní a zväčša trávime dní v domácnosti 🙂

Strana
z2
petronelag
18. dec 2024

@94romi94 Ale to vôbec nie je tak, že žena s dieťaťom si bude viac vážiť, že muž má dom, sú to tiež rôzné ženy, niektoré to chcú, aby im muž dal na všetko /kaderničku, nechty, oblečenie atď. a aj pre dieťa/, jeden muž s dosť malým platom to ani nezvládol.
A oni to berú ako samozrejmosť. A ani každý muž si nevie vytvoriť dobrý vzťah s cudzím dieťaťom.

petronelag
18. dec 2024

A ešte taká striedavá starostlivosť a problémy s ex-partnerom, napr. ako Hanychová a Soukup, tam minule aj modriny boli.

Strana
z2