Ako zvládať život so svokrou? Poraďte!
Poraďte mi prosím co mám robiť. Bývame u svokry, manžel odtiaľ nechce odísť…svokra si robí co chce kedy chce, keď jej niekto niečo povie urazí sa a je naštvaná potom. Hovoriť jej niečo je márne…zasahuje taktiež do mojej výchovy deti . Hádala som sa s ňou už velakrat, manžel taktiež bol na ňu naštvaný a hádal sa ale stále robí to iste…
@anonym_autor a prečo haníš a nadávaš a riešiš svokru? Veď ona vám poskytla domov. Bez nej by si kde bývala? Sa trošku preber a pozri sa na seba až potom na ňu. Čo keby si začala nadávať na tvojho ťuťmáka, ktorý nie je schopný vám zabezpečiť vlastné bývanie?
@sasa1310 nevidim, ze by nadavala a hanila svokru.. co zase prehanas?? mohla mat aj svokra rozum pred rokmi a nedrzat si synceka doma
@anonym_autor ked sa muz nechce odstahovat, tak nech poriesi toto byvanie tak, aby ste mali kazdy sukromie. Ina cesta tam nie je.. neviem co myslis tym, robi si co chce a kedy chce = no nech si robi, ale v svojej casti. Tu je zbytocne lamentovat u koho byvate, byvate tam s povolenim, iste sa na chode domacnosti podielate a teda mate co k tomu povedat. hadat sa? zbytocne... treba vam oddelit cast byvania a zacat tolerovat nejake hranice.. ak to svokra nedokaze, tak nemoze byt rec o tom, ze tam ostanete nadalej byvat, aj ked situacia je teraz na figu s byvanim takmer vsade
@sasa1310 nevidim, ze by nadavala a hanila svokru.. co zase prehanas?? mohla mat aj svokra rozum pred rokmi a nedrzat si synceka doma
@simca06022011 no mne už príde hanenie tu vypisovať o nej. Totálne nevhodné k človeku, ktorý jej poskytol domov
@simca06022011 no mne už príde hanenie tu vypisovať o nej. Totálne nevhodné k človeku, ktorý jej poskytol domov
@sasa1310 ona chce poradit, takze samozrejme ze napise s kym/cim ma problem.. je to totalne vhodne. Inak by sem nemohli zeny pisat a stazovat sa na muzov, deti, susedov..
@sasa1310 ona chce poradit, takze samozrejme ze napise s kym/cim ma problem.. je to totalne vhodne. Inak by sem nemohli zeny pisat a stazovat sa na muzov, deti, susedov..
@simca06022011 však, ale na muža a na seba sa má v jej prípade sťažovať. Oni si za to môžu
@simca06022011 však, ale na muža a na seba sa má v jej prípade sťažovať. Oni si za to môžu
@sasa1310 samozrejme :D
@anonym_6e6c0a no 10 rokov zabitých. Toto nikdy nepochopím, že niekto dokáže takto bývať toľko rokov a nie je schopný odísť skôr
@sasa1310 aspon som si za 10 rokov pekne nasetrila
@sasa1310 aspon som si za 10 rokov pekne nasetrila
@anonym_6e6c0a No ked ti to nasetrene za tie nervy stali...🙃
Je iné ísť na návštevu a bývať tam dlho. Moja svokra jev pohode ale nikdy by som k nej nešla bývať. Aj moji rodičia su v pohode a tiež by som nešla

@sasa1310 Hmm, prečo by sa iba on mal snažiť o zabezpečenie bývanie? Ona je princezná?
@belllinka však som jej písala, nech sa pozrie aj na seba. A keď chce na niekoho nadávať, tak nech nadáva na svojho muža. Mne sa rozum zastavuje. Nešťastné sú tie ženy a budú rodiť a bývať takto dlhé roky