icon

Ako zvládnuť bolestivý rozchod a obnoviť sebadôveru?

osmickaosemman
26. feb 2025

Zdravím chcem len napísať poslednu vec o radu keďže som tu písal milión krát, byvala ma podviedla, podviedla ma takým sposobom že to plánovala aby sa ma zbavila a bola z druhým, mňa to neskutočne dostalo, prešiel pol rok a ja jej proste napíšem jak tupý magor aj milión krát, fakt neviem ako sa toho zbaviť,urobil som zo seba takého idiota a stále robim, odstrihol som to už úplne ale strašne ma to trápi čo som to urobil.. ako psychopat, myslite že to prejde niekedy že sa zmením a budem zas muž alebo mi totálne už preplo? A som len uboziak z totálne zničeným egom.. nechcem viac už v tom pokračovať lebo ma to tak nici že neviem.. ďakujem za posledné rady viac tu písať nebudem, ale moja duša je total ko

Strana
z2
crazy_cat_lady
26. feb 2025

kazdy mame svoj sposob, ako sa dostavame z rozchodu. nic netrva vecne, zameraj sa na seba, najdi si zaluby, venuj sa sebe a tomu, co ta bavi... a po case si na nu ani nespomenies

juliacenc
26. feb 2025

Vsetko co robis a prezivas je uplne normalne. Nemusis si nic vycitat. Vsetko musis prijat tak ako je a kazdy den byt pokojnejsi. Nenastal koniec sveta. Zivot ide dalej. Zalubis sa znova

zojazoja
26. feb 2025

ja si tu odfotim tu tvoju poslednu vetu, že tu viac pisat nebudeš 🙂 to som fakt zvedava. lebo toto tu riesis uz od roku 2024. Tak som zvedava ako sa ti bude dariť dalej, to znamená, že už sem pisat nebudeš na túto temu a splniš to, čo si posluboval v predoslych tvojich prispevkov. Teraz bud chlap! 🙂 Dodrziš všetky tieto veci? 🙂

juliacenc
26. feb 2025

@zojazoja kedze je februar tak to nie je zas az tak dlho 😀

mk22
26. feb 2025

Tak sa zatni, prestaň sa vtierat, podlizovat, ozývať a ponizovat.
Prečo to robíš?
Chceš ju naspäť?

Blokni ju všade, nerob koniny, ideš sa vtierat do zadku chudera ktorá ťa podviedla?
Hlavu hore. Zi svoj život, deň po dni si plánu program, čo je ona posledná žena na zemi??

zojazoja
26. feb 2025

@juliacenc nie. V reálnom živote to nie je tak dlho takto smútiť. Vo virtualnom je to už fakt dlho. Čím viac bude o tom vypisovať, tým viac to bude mať stále v hlave.

zuzanita1609
26. feb 2025

Chcem ťa poprosiť, vyhľadaj niekoho,s kým sa o tom porozprávaš-odbornú pomoc najlepšie. A to myslím so všetkou slušnosťou a úprimne (bez irónie). Nelutuj sa,ale začni to riešiť, pretože v konečnom dôsledku si škodíš len sám sebe,nikomu inému (teda okrem rodiny). Nebuď sebec a vyhľadaj pomoc.

osmickaosemman
autor
26. feb 2025

@zojazoja áno snažím sa no ja neviem či som prekliaty alebo čo, už som bol fajn no nárokom sa mi pripomenula a začalo to.. už tu viac nenapíšem.. no mám potrebu to furt všade písať a s každým dookola to omielat, akoby som bol posadnutý.. pri tom som už mohol mať 5 báb na úplne inom levelu..

osmickaosemman
autor
26. feb 2025

@zuzanita1609 asi posledná možnosť, no som v zahraničí na dlhšiu dobu.. snazim sa to nejako sám spracovať… je to úplná banalita pre niekoho no mne to nici zivot.. lebo mám konečne všetko po čom druhý snívajú a toto ma nici neskutočne..

mizoko
26. feb 2025

@osmickaosemman a ako sa ti pripomenula? Myslíš tým že sa ti ozvala? Či ti ju niečo pripomenulo?

osmickaosemman
autor
26. feb 2025

@mizoko ozvala sa odblokovala ma sledovala na nejakých sieťach a naštartovalo ma to tak som jej napísal atd atd.. akoby si chcela zvýšiť ego ako sa posunula a neviem čo, akoby som ja mohol zato že sa jej nedarilo alebo som ju brzdil.. pritom ja som veľmi dobrý človek nebol som najlepší muž no nepodviedol som ju.. neviem sa s toho vymotať a načo to robí keď ma iného.. a keď som jej napísal že načo ma sledovala tak to otočila na mňa ako vždy..

januska12323
26. feb 2025

@osmickaosemman ja nechápem načo ju stále sleduješ, odpisuješ a neviem čo v sebe živíš. Stále dokola dostávaš rovnaké rady.

ndrag
26. feb 2025

@osmickaosemman potrebujes sa fakt doprosovat takej osobe?? Fakt si zasluzis takyto vztah kde si bol podvadzany? To sa tak neznasas a potrebujes sa trestat? Asi mas pocit, ze uz nikdy inak nebude, ale nieje to pravda. Vyuzi toto obdobie na osobny rast, nepozeraj sa naspat, nic tam nieje.

osmickaosemman
autor
26. feb 2025

@januska12323 neviem asi ju milujem ale nechcem už nikdy nič, neviem pochopiť že je taký zlý človek? Toto je moja posledná téma

sevrin
26. feb 2025

@osmickaosemman je tam šanca, aby sa niečo vrátilo naspäť, minimálne ona? Ak nie, a nemám na mysli nejakú minišancu, ale musela by to byť poriadne veľká šanca, tak sprav za ňou aj jej minulosťou hrubú čiaru, hoď to za hlavu a uzavri to. Asi to bude dosť ťažké, ale inak cesta nevedie. Ale čím skôr to dokážeš spraviť, tým lepšie to pre teba bude, lebo inak sa budeš motať stále na rovnakom mieste a nič z toho.

osmickaosemman
autor
26. feb 2025

@sevrin neviem nechce ma ani vidieť skôr len manipuluje a teší ju že jej vypisujem, ale ja už to nechcem, mňa už to nebavi, stále sa vracať a stále si ubližovať rovnako… musím to pretrhnúť navždy lebo len si dávam šance a ona si to užíva, a posiela ma prec nech jej dám pokoj, a o mesiac ma zas sleduje.. nedávam to už

mk22
26. feb 2025

@osmickaosemman ale ved robí to, čo jej ty sám dovolíš.
Akože prepáč, píšeš ze to nechceš, nebaví ta to ale pritom v tom ty sám pokračuješ..
Vieš vôbec co chceš?
Sak keď nechcem byť s niekym v kont tak ho všade bloknem a bodka.
Načo jej reagujes? Ma ta za chuja, baví sa na tebe.
Co si omáčka ci chlap?

kitycat
26. feb 2025

@osmickaosemman ty si myslis, ze si jediny povsedeny muz na planete?

Podla tohoto vylevu si ju prestal proste pritahovat a ak nejaky jej pokus onrozchod si ignoroval. Ak si nechcel prijat rozchod, tak si masla ineho aby si to pochopil

mizoko
26. feb 2025

@osmickaosemman pozri,ono to vyzerá na štandardného narcistu ta tvoja ex. Takže zablokuje ju všade,vymaž všetky správy fotky,proste všetko! A nepíš jej! Aj keby ťa neviem ako trhalo nepíš,nevolaj, rob čokoľvek iné len ju nekontaktuj. Kľudne sa choď vyvrieskat niekde do lesa,nechaj tu bolesť z rozchodu tebou prejsť ale nekontaktuj ju lebo sa z toho nedostaneš. Narcisti sú neskutočni manipulatori a preto je tak strašne ťažké sa od nich odpútať. Ale dá sa to. Tak ako som ti napísala. Odstran čokoľvek ohľadom nej zo svojho života. Lebo to že sa ty trapis ju baví. Tak jej tu zábavu nedopraj.

mizoko
26. feb 2025

@osmickaosemman zablokuj a nerieš! Absolútne sa nezaoberaj tou osobou. Len tá manipuluje a dvíha si svoje ego. Takí ľudia nemajú radi ani samých seba nieto niekoho iného. Sú to len prázdne nádoby,žiadna hĺbka citov,nič. Buď rád že si bez nej.

osmickaosemman
autor
26. feb 2025

@kitycat pravda pravda to som ignoroval asi pripadne nechcel dopustiť.. tak nech je šťastná

osmickaosemman
autor
26. feb 2025

@mizoko vyzerá to tak jo dával som si nádej ale človek ktorý sa baví na druhom utrpení je hyena.. dobrá odpoved musím to nejako spracovať konečne a byt muž.. lebo toto je extrem už.. nezažil som takú životnú etapu ktorá je tato.. snad ma to čím skôr prejde.. :/

domkakvet
26. feb 2025

@osmickaosemman na co by ti bol v zivote taky clovek, ktory nie je verny, ani nema charakter podla toho co pises, ze potrebuje si dokazovat ego takymto sposobom, naozaj by ti bola aj tak cela k nicomu, nasiel by si na nej vobec nejake pozitivum, myslim, ze nie.

mizoko
26. feb 2025

@osmickaosemman pozri si niečo o narcistickej poruche a nájdeš ju v tom. A potom si prečítaj že s takýmto človekom nikto,ale naozaj nikto nedokáže nadviazať normálny vzťah. Presnejšie ten narcista to nedokáže. Takže obrat pozornosť na seba a jej už nedopriavaj ten pocit že stále môže ťažiť z tvojej bolesti. Zober si voľno ak potrebuješ,prespí kľudne aj 15 hodín denne alebo choď na niekoľkokilometrové túry alebo rob čokoľvek čo ti pomôže ale už nikdy sa jej neozyvaj. Neodpisuj,nevolaj,nesleduj čo robí. To je pre narcistu najväčší trest - ignorácia.

mizoko
26. feb 2025

@osmickaosemman tá šťastná nikdy nebude. To sú ľudia ktorí sú vnútorné nešťastni a zakomplexovani a preto aby sa tak necítili si hľadajú vyslovene obete z ktorých môžu ťažiť. Sú to prázdne nádoby bez vlastnej identity a osobnosti a preto potrebujú pri sebe nejakého empatického človeka z ktorého ťažia. Preberú jeho správanie návyky záľuby, jednoducho jeho povahu. dvihnúť si na ňom svoje ego a keď sa dostatočne nasytia a ten človek je z nich už vyčerpaný tak odchádzajú. Vysypu svoj obsah čo nabrali od svojho partnera a naberú nový od toho ďalšieho. A takto stále dookola. Nedokážu byť sami lebo sa sami so sebou cítia veľmi zle. Potrebujú niekoho kto ich bude adorovat,inak chradnu. Takže nedopraj jej to. Lebo to je jediné čo ona od teba chce.

osmickaosemman
autor
26. feb 2025

@mizoko už nedoorajem lebo vyzerá to tak že je isto narcista, tak si dodrbat zivot..

osmickaosemman
autor
26. feb 2025

@mizoko tak to je asi reálna pravda, vždy sa tlačila za inými dovoľovali hocikomu hocičo takže asi to je vážne narcista, no tak to začínam brat úplne inak, a nemám prečo mať ego dole, zarábam som dobrý človek a ženy ma chcú, nechápem prečo kurva stále pre nejakú župu hlavu sa trápim .. dakujem pekne za odpovede

osmickaosemman
autor
26. feb 2025

@domkakvet je to pravda nezažil som sám seba takého dlho.. asi to ego zo mňa robí magora, keďže sa mi predstavovala ako sa jej dari a všetko a mňa to asi polozilo, je čas zabudnúť, navždy lebo toto je extrem

osmickaosemman
autor
26. feb 2025

Okej ľudia ukoncujem tieto moje témy ďakujem všetkým za odpovede ostáva už len na mne urobiť zo seba muža, ozvem sa časom čo sa zmenilo ďakujem pekne.. môžte uzavrieť témy.

mizoko
26. feb 2025

@osmickaosemman veľa síl prajem 🦾

Strana
z2