Ako zvládnuť bolestivý rozchod a obnoviť sebadôveru?
Zdravím chcem len napísať poslednu vec o radu keďže som tu písal milión krát, byvala ma podviedla, podviedla ma takým sposobom že to plánovala aby sa ma zbavila a bola z druhým, mňa to neskutočne dostalo, prešiel pol rok a ja jej proste napíšem jak tupý magor aj milión krát, fakt neviem ako sa toho zbaviť,urobil som zo seba takého idiota a stále robim, odstrihol som to už úplne ale strašne ma to trápi čo som to urobil.. ako psychopat, myslite že to prejde niekedy že sa zmením a budem zas muž alebo mi totálne už preplo? A som len uboziak z totálne zničeným egom.. nechcem viac už v tom pokračovať lebo ma to tak nici že neviem.. ďakujem za posledné rady viac tu písať nebudem, ale moja duša je total ko
@mizoko ďakujem pekne snad už takých ľudí do života nepritiahnem a bude sa žiť lepšie
@osmickaosemman nastav si pevné hranice a hneď budeš vedieť či ich niekto chce nevhodné prekročiť. A ešte jedna rada: opýtaj sa vždy na bývalého partnera a podľa toho ako o ňom bude rozprávať zistíš či si opäť nenarazil na nejakú patologicku osobnost.
@osmickaosemman ak by si sa chcel niekedy viac porozprávať kľudne napíš správu 🙂
@pochod pravda je po všetkom..
@mizoko ďakujem pekne za ochotu 🙂 a všetko.
@osmickaosemman minuslost uz nevrátis no o prítomnosti rozhodujes ty.. Nenechaj sa uz vtahovat do jej hier a ked napíše na budúce nereaguj ak uz nezvládas rovno teraz bloknut...ukážeš jej tým, ze ta uz nezaujíma a môže sa hrať s citmi niekoho iného
Ved bud rad, ze si sa zbavil cloveka, ktory ta ani nemal rad. Svoju hodnotu urcujes ty sam, nie byvalka. Naozaj nemas za cim plakat. Popracuj na sebe, uc sa ako funguju vztahy a co by si v zivote chcel.
čo ma ona take, čo ine ženy nie, že za ňou tak blazniš? dost by ma to zaujimalo..
@karolinakr narcisti tá vedia tak zblbnut že je naozaj veľmi ťažké od nich odísť napriek tomu ako sa správajú. Lebo zo začiatku je to celé neskutočne ideálne a keď už ťa majú chytení tak potom rozbehnú to peklo aby neskôr opäť boli ako med. A takto dookola. Až kým ťa úplne nevycerpaju a idu ďalej. A ty si tak zblbnuta že sa nedokážeš len tak odpútať.
@karolinakr nič nemá.. je to nič, skôr nejaká závislosť ale je finish
@osmickaosemman veľa síl prajem 🦾
@mizoko pisal som ze sa tu ozvem, a ano presiel cas a vsetko je uz fajn, vela som pochopil a aj som pochopil aky clovek to bol atd, som vlastne vylieceny a nic ma netrapi takze ano na vsetko je potrebny cas a pochopit vela veci.. dikes

@osmickaosemman nuz tak ti treba na co si reagoval 😂 podviedla ta, nechcela ta uz vo svojom živote a ozvala sa aby videla ci si stále z nej posraty.. ty si jej ukazal, ze si a urobil si jej radosť.. Vďaka tomu sa ona cíti ako výnimočná a ty si za ešte väčšieho uboziaka v jej očiach. Nereaguj uz na nu, blokni ju, nesleduj jej soc siete. Proste si s tou ženou skončil a to navždy. Vas vzťah by uz nemal zmysel zo žiadneho hladiska